שירשור אוף!

../images/Emo60.gifאני לא מספרת בפומבי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מקסימום אולי יצלמו אותנו בבית ספר במצלמה דיגיטלית.. ואז אני אשלח לכם.. אפילו לא התחלתי להכין ת'תחפושת..|
אני לא מגלה לחברות שלי אפילו... הן בקריזה עלי... כי כל שנה יוצא שכל הבית ספר יודע למה התחפשתי ואז זה לא שווה
אז הפעם אני שומרת את זה בסוד

AnGeL DeViL

New member
אני מתחפשת ל...../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

אל תגנבו לי בבקשה זה רעיון מאוד מקורי... נהגת פרארי
יש לי את כל מה שצריך ואני הולכת לשים לי ספריי על השיער בצבע אדום... פרארי זה אדום.......

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifובכן........./images/Emo3.gif

כמה מקורי שירשור ה
הזה
אוקיי אז ככה..... אני לא ממש מתחפש אלא מתלבש כזה יפה(ומי שחושב שזה לא יפה אני שם עליו/ה ***)...
בקיצור- אתמול הסתובבתי ברחובות (העיר) בקניון איזה כמה שעות טובות ולבסוף מצאתי לי את חולצת הרשת שחלמתי עליה שנים
אבל מה הבעיה
היא הייתה בחנות לו'צי שזאת חנות של לבוש כזה של בנות (אבל החולצה לא ניראית של בנות), אז מה עשיתי
ניכנסתי עם ידידה שלי לתא הלבשה, היא עצמה עיניים וסגרה את הוילון, ואני בינתיים שמתי את החולצה- כשהיא ראתה אותי היא אמרה לי שזה מדהייים עליי
, אז קניתי- החולצה עלתה: 90 ש"ח- אבל היה קטע מצחיק כשיצאנו מהתא מדידה אז יצאנו שנינו ביחד עם חיוך מרוח על הפרצוף וזה לא היה ניראה טוב
ואז הלכתי לחנות- ZOOM שראיתי שם מכנסיים צבאיות מתרחבות מפה ועד עיראק והתאהבתי בהם
- פעם שעברה שהייתי שם הם לא הגיעו עליי מכיוון שאני פיל שמן
, אבל הפעם הם עלו עליי- מידה 0, אבל עדיין לא לגמרי- אז שיגיע אליהם במידה 1 אני ייקנה....... ואני יילך עם צמידי ניטים ובעעעעעעעעע כבר ניראה מה עוד לשים...... אבל זהו בעיקרון- עזבו פשוט היה לי משעמם אז כתבתי לכם פה מגילה

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gifערן אתה רזה../images/Emo36.gif

תשתוק! אתה מדבר כמו נערה אנורקסיתתתתת
גמני רוצה מכנסיים כאלללהההההה!!!!

nir y agus

New member
../images/Emo183.gif התחפושת שלי השנה

צועני.... בעקבות אהבתי לטלנובלה "זינגרה" (ZINGARA) בגלל שזינגרה זה כינוי לצוענייה (GITANA) מסובך

Bonitas De Mas

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo149.gifערן..!

כמה דברים- 1. הלבוש ש'ך לפורים נשמע ממש שא-ווה! 2. סתם בשביל ידע כללי- באיזה צבע החולצת רשת? 3. לא יהיה לך קר עם חולצת רשת?! אמור לרדת
.. 4. עכשיו אני מתוודה- אני אמנם לא כותבת כאן הודעות אבל אני עוקבת אחריך.. מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה!.. *אתה אמור לפחד* *אתה לא מפחד* *מבט מבויש* *מתפגרת* רון

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifרון..!

כמה דברים- 1.אני קונה גופייה צבאית מתחת לחולצה 2.החולצת רשת- שחורה! זהו נירעה לי...... ואכן אני משקשק

AnGeL DeViL

New member
נהגת פרארי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

לא להעתיק בבקשה....

Gold14

New member
הילה, שכל כאילו...

דבר ראשון, את כבר לא בת 13. דבר שני למה את ממשיכה עם השם משתמש הכל כך מעצבן הזה, זה כזה בלי קשר. דבר שלישי, אממ..... עשו לך מתיחה בפלטה? כואב? לא נורא, חפיף.... דבר רביעי,יש לך כרטיסים להופעה של המורדים? לי אין! ואת יודעת מה? גם לא יהיה.... ודבר אחרון, אם את עדיין לא מזהה אותי, אז השלוש עשרה במרץ הוא תאריך יפה לא? חחחחחח......

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif עדיין בת 13../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

אני מתה על השם משתמש שלי, תודה.
עשו לי מתיחה בפלטה.. אבל איך זה קשור לכאן?! ומאיפהההההההההההההה את יודעתתת? גאששש-ש את יודעת שיש לי כרטיסים להופעה של המורדים. אמרתי לך, ויותר מפעם אחת.. אני מזהה אותך... זה לא היה כל כךך קשה לי גולד
צפי לשיחה ממני יותר מאוחר. והיית מתה, ה-15 תאריך מיוחד הרבה יותר

../images/Emo60.gifחח כנסי...

תעשי רווח בשיניים. תשימי בגד ים מפחיד כזיי.. כמו שלה וכובע ים או שתלכי על לוק מאגניב..
התלבושת עור ההיא שהיא עשתה איתה חהחהחחהחהההה בק אותי בק!!!! אבל מאיפה תשיגי את זה

למעלה