שירשור אוף!

גם בגלל הכיתה שלנו פיטרו מורה או יו

יותר נכון היא התפתרה כי היא לא סבלה אותנו כבר:) זו הייתה המורה למחשבים... ואחרי שהיא נתנה לי עבודה לקרוא על בנאדם מסויים שאתם לא רוצים לדעת מי זה התחיל להיות כיף (התחלנו לשגע אותה) היא חושבת שאם מסיימים עבודה אז צריך לתת עוד אחת...כמו שזה קרה לי אבל היא התפתרה מחוסר עונים:D

«aMiLa©»

New member
אימל'הההה יש לי את המיצ"ב מחר!!!!

הוא קשה?!?!?!?!? פלייייייייייייייייייייייייייייייייייז תעני לייייי כי אני ממש לא זוכרת את החומר של תחילת השנה!

דניה,מה שעשית הוא ממש בסדר../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני הייתי עושה ב-ד-י-ו-ק כמוך
וזה ממש חבל שהמורים לא מקשיבים לתלמידים
ויש לי המווון דוגמאות לתת
*שיעול**מירב**שיעול*{כככה כותבים
}
שיר

אהההה ועוד משהווווו../images/Emo26.gif

אני כמעט כל שיעור היסטוריה וחינוך צורחת|{!|} על המורה {שבמקרה גם המחנכת
}ואף פעם לא עשו לי כלום
ואני מקללת אותה בחופשיות והיא שומעת אותי
וגם אני תלמידה דיי טובה
,באה תמיד עם תילבושת ,האומנם יש לי 5 איחורים אבל לא נורא..... ואני מקווה שגם לך לא יעות כלום
הרי מה בסך הכל עשית
כתבת את האמת
שיר|ימן|

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif שולטתתת שכמותך!! ../images/Emo142.gif

דניייייייייייייייייתי! עשית את הדבר הכי שאווה בעולם... אני מניחה שהייתי פועלת אותו דבררר
אשכרההה מורדת, אוהבת אותך

../images/Emo12.gifדניה אני מעריצה אותך ../images/Emo24.gif

אני לא הייתי מעיזה לעשות משהו כזה
אני הייתי מה זה גאה בעצמי אם הייתי עושה משהו כזה
את יודעת אני שונאת אי צדק
רק אי צדק רציני היה גורם לי לעשות דבר כזה
"רבלדה! ציקו דיפייסי!"

blue fairy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo148.gif

אתם ממש ממש חמודים!
התגובות שלכם ממש שיפרו לי את המצב רוח, וגרמו לי להרגיש כזו... כזו מורדת אמיצה. *משועשעת מעצם המחשבה על עצמי כמורדת
* קיצר, בסופו של דבר, לא קרה כרגע כלום, חוץ מזה שבית הספר *=כלא* ביקש ממני לכתוב מכתב שבו אני אפרט את הטענות שהעלתי, ובלי קללות.
נראה לי שהסיבה היחידה שהסיקו משומה שכתבתי קללות, היא אך ורק בגלל שמורתי למתמקיקה לא מבינה את משמעות המילה. חבורת בורים שכמותם.
*מרימה אף, ומתיישבת לכתוב את המכתב* ואמא שלי הוזמנה לפגישה עם המנהלת, בגלל שהיא בועד הורים, והיא אמורה ליצג את עמדת ההורים בנושא שיעורי מתמקיקה. אז קיצר המנהלת התחילה לנסות לגרום לה לדבר על מה שכתבתי והיא אמרה לה שכתבתי דברים ללא ביסוס, ושזה היה לא בסדר מצידי לעודד את הכיתה לא לעשות את המבחן. *איכשהו הם הגיעו אלי בנושא הזה. בטח איזה שטינקר עלוב סיפר.
* אז אמא שלי אמרה לה שאם משהו יעז לעשות לי משהו, הוא בעצם יתקוף את הדרך שהיא מחנכת אותי, שהיא להלחם על העקרונות שלי. ואם בית הספר יעשה לי משהו קטן על הבעת דעה ומחאה שקטה, הוא סותר את עקרונות המשטר הדמוקרטי, ולכן יש אפשרות ללכת ולהתלונן בפני משרד החינוך על פעולות בית הספר. *מאמא היא גמ עורכת דין.
* המנהלת נבהלה וסתמה את הפה בנושא הזה.

דנייייייייייייייייייייייייייייייה

אני פשוט מעריצה אותך!!!
אם יכולתי לעשות אותו הדבר בהיסטוריה...אני פשוט מעתיקה שיעורים יום לפני השיעור...

למעלה