שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

meytula

New member
ההתלבטות בין אתי לאיילת..

ענת בעד להדיח את אתי ענבר בעד להדיח את איילת ליהי בעד להדיח את אתי כי התחברה לאיילת לא החלטיות עדיין מתלבטות..

רינתי77

Active member
יש לי תחושה שענבר כבר קיבלה החלטה

והיא תדיח את איילת. היא בישלה את זה כבר הרבה זמן...

meytula

New member
היא גם מבשלת שאחרים יעשו ככה אבל עכשיו

כשראתה שהיא לא מצליחה לשכנע את ליהי וענת להדיח את איילת אמרה לענת וליהי שאם שתיהן יבחרו באתי גם היא תבחר בה.צבועה הענבר הזאת

meytula

New member
קרן ובן מצביעים לאיית בשימחה.אבל השאר לא רצו

עכשיו אחרי המסע של ענבר בבוקר,מסע הסתה לשמו כנגד איילת אני חושבת שזה יעודד עוד אנשים להצביע לאיילת.

Klayhamn

New member
הוא הרגע דיבר עם ליהי

ומנה את אלה שהוא בוודאות לא יצביע להן: "אני לא אצביע לך, אני לא אצביע לדניאל, קרן.... אני לא אצביע לאתי" אני לא מבין למה אתי מופיעה ברשימה הזו הוא אפילו לא שוקל אותה מעצבן אותי שכאילו מובן מאליו שלא מצביעים לה --- במה היא שונה מאיילת? היא לא התעלפה? היא לא צעקה שהיא רוצה לצאת - פעמיים? לה יש סיכוי עם הרווק? היא לא הסתכסכה עם כמעט כל בן אדם בוילה? איך זה יכול להיות שהיא אפילו לא אופציה ?

רינתי77

Active member
אני חושבת שהתשובה לשאלה

היא: בן לא שוקל להדיח את אתי והיא לא אופציה כי ההפקה הבהירה לאיתן, שהבהיר לחברים שלו, שבאתי לא נוגעים!

24שעות1

New member
קליי - תשובה לשאלתך

בן יודע בתוכו שליהי רותה את אתי בחוץ וכמו כן הוא . אבל יוני עובד חזק בשביל אתי ואורטל. ואיתן - אמר להם את מי הוא רוצה בהדחה. איתן רצה את איילת ענבר וענת. כשאיילת מבחינתו מיצתה לגמרי אבל שינה את דעתו - בהשפעת אורן אורטל ואתי כרגע חשובים לאיתן בגלל דניאל שהם שם בשבילה. והדגש הוא על כרגע

meytula

New member
גם אני לא.כאילו שזה לא בא בחשבון בכלל להצביע

לאתי.אמל הבנים זה אפילו לא עלה להגיד את זה אצל הבנות אתי יותר דומיננטית להצבעות

דידי 9

New member
כולם פוחדים מהתוקפנות של אתי. פשוט פוחדים שאם

היא תחזור מההדחה-זה יהיה יום מר להם! בעיקר להן, הבנות שתצבענה לה

דידי 9

New member
שבת שלום מייאו! :) אז ככה:

ענבר-מגעילה, צבועה, אינטרסנטית וחסרת לב. יועמדו להדחה עדין לא עשיתי שיקולים לא היה לי זמן או חשק חחח אבל ענת עפה-בוודאות לדעתי. לא חשוב מי תעמוד להדחה-ענת עפה השבוע

יוני ואורן יצביעו לענת.

ואתי ואורטל גם יצביעו לה. אז אין לה סיכוי לשרוד את ההדחה, גם היא תעמוד מול איילת. ענבר הצבועה, בטח תחזור לאיילת, לאחר שענת תודח.

היא אשכרה עושה מה שקרן עשתה לאתי

החלה התרחקות ממנה לפני שבועיים... לאט לאט ועכשיו היא רוצה לסגור את העסקה.

meytula

New member
יוני מצטרף לבנות והשיחה נקטעת

ענבר הצהירה שאם שתיהן(ענת וליהי) יבחרו באתי גם היא תבחר בה

רינתי77

Active member
ברגע האמת, מאחורי הפרגוד, דברים עשויים

להשתנות. אמנם לענבר חשוב מאד לפעול ע"פ מה שבקובל על האחרות אבל היא מאד רוצה להיפטר מאיילת. אכן דילמה...

למעלה