שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

עינת 1

New member
ענבר היא אכזבה הגדולה של התכנית

חודש וחצי היא לא דיברה והייתה ניצבת בתכנית. כל מה שראינו ממנה זה את החליפה הקבועה שלה והשיטוטים הקבועים והתכופים של במטבח. מאז שלקרן נודע על קיומה בתכנית היא הרימה את האף ושכחה את איילת לא רק שכחה, אלא קמה נגדה, הגולם קם על יוצרו. ענבר טוענת נגד ההפקה שהם נותנים להם להתנהג ברשעות אחת כלפי השנייה. היא צריכה wake up call , כן החיים לפעמים קשים וצריך לעשות בחירות קשות בחיים. ואלה הם הזמנים שבהם נמדדות חברויות וחברים. וענבר יוצאת כאן ממש רע!!!!

meytula

New member
למה ענבר כל הזמן עוצמת עיניים כשהיא מדברת??

הבנים דווקא מגיבים בצורה בוגרת אורן רוצה לראות את איילת מתרוממת ובן מציע לענבר להתרחק כי הקשר שלהן עושה רע לשתיהן,בן מציע לאורן להשקיע ולדאוג לאיילת יותר בן''אף אחד לא יודע מה עובר על איילת חוץ ממך ומענת'' יוני''אני חייב להגיד לך על זה,אתה צודק אבל לגבי דבר אחד אתה לא צודק לא אני ולא אורן לא שפטנו את ענבר'' בן תומך בענבר יוני ואורן באיילת אבל אחרי הסחטנות הרגשית שענבר עשתה להם עכשיו בחצר אולי זה ירחיק אותם מדעתם.המניפולציות האלה ..

meytula

New member
שיחה בין אתי לאורטל

אורטל מספרת לאתי שדניאל אמרה לה שקרן מאוהבת באיתן אתי בתגובה ''זה מה שהיא אומרת'' אורטל''אז מה ,היא אומרת הרבה דברים..אני לא מאמינה לה'' אתי ''היא הפסידה והיא יודעת''(על קרן) על החברות שלהן

שרון-ב-

New member
יודע צדיק נפש בהמתו.....

אתי יודעת שאצל קרן זה רק עניין של תחרות ואגו... השאר לא מעניין אותה , בטח לא בני אדם

meytula

New member
לאלה שטענו שלאורטל יש סיליקון..

זה ממש לא נכון.ככה לא נראה חזה סיליקוני

אביבה75

New member
שימו לב !!! בן מדבר מגרונה של ליהי ומושפע

מציר הרשע לא יתכן שבן יעבוד עלינו לאחר שהוא בעצם עובר עברה על החוק כאשר הוא סוחט את ליהי שאם היא לא תהיה איתו והיחסים בינהם לא יתקדמו לפי הקצב שלו אז היא לו תישאר בוילה.. ואם מישהו יאמר לי שזה לא איום או הטרדה, הוא פשוט חי בהכחשה ואני מבטיחה לכם שבזמן הקרוב תהיה תביעה על הסטה והטרדה כנגד בן זלץ..ועכשיו לעניננו, בן מסיט את הבנים לפי מה שציר הרשע (קרן ליהי ענבר וענת ) מלכלכות ומכפישות את הבנות הטובות ( אילת אורטל דניאל ואתי ) לדעתי בן חייב לעזוב את הוילה לפני שיהיה מאוחר..

תקשיבו,,, במידה ובאמת באמת

ההפקה נותנת לקהל להחליט בידיים שלנו הכוח לשנות את העלילה... חייבים את אתי מול קרן חייבים את דניאל מול קרן חייבים את איילת מול ענבר חייבים את אורטל מול ענבר וקרן שזה אומר ש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ענת או ליהי יכולות לפנות את המקום ולצאת. מה דעתכם? בידיים שלנו הכוח יאללה תחשבו מה הכי הכי טוב והגיוני.

נו ברור אני יודעת שיש לה חסינות

כתבתי לקרן להשאיר את אתי לקרן להשאיר את דניאל לענבר להשאיר את איילת לענבר להשאיר את דניאל,אורטל ואתי מה נשאר?ענת וליהיא החוצה הביתה. יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

JasPoint

New member
הוא לא רצה להיפרד ממנה

בן יודע שברגע שהוא מבקש לסיים את הקשר ליהי תאלץ להתרצות, ולתת לו יותר מגע. הוא כבר עשה את השיחות האלה כמה פעמים... זה די מגעיל לראות את זה האמת.

meytula

New member
הנחשיות בריכול על אתי

יותר נכון הנחשית קרן והפודל ליהי קרן סופרת את כל האנשים שאתי הסתכסכה איתם בבית,היא פאתט עד שענת הגיעה ..

meytula

New member
קרן מדיחה את =אורטל ואיילת

ליהי וענת עדיין מתלבטות בין איילת לאתי לגבי אורטל הן כולן מסכימות

למעלה