שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

24שעות1

New member
קליי- אתי מונעת משנאה

ואתמול ב-4 בבוקר אחרי שאורטל והיא דאגו להודיע לאיילת שענבר וענת , מצביעות לה ובדקו למי היא מצביעה. אתי אמרה הליהי הזאת תצביע לי בטוח - ורמזה בגדול שתצביע לה. אורטל - הגיבה - דוקא את ליהי אני אוהבת.

Klayhamn

New member
זה לא עונה אבל על השאלה שלי

למה היא חושבת שליהי תצביע לה?

רינתי77

Active member
אני מתארת לעצמי שהיא בטוחה שזה מה שקרן

רוצה, לאור המצב שנוצר בינה לבין אתי.

רינתי77

Active member
כנראה יש לה חשש כבד שזה המצב!

חוץ מזה, היא שומרת טינה לליהיא על ההתערבות בסיכסוך שלה עם קרן לטובת קרן...

24שעות1

New member
זה מה שאתי אמרה בדיוק

למה היא חושבת???? פתרונים לנפשה המעוותות. כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע. אגב - ראינו ושמענו אותה מספיק פעמים שהיא לא אוהבת את ליהי במיוחד.

לונדרון

New member
בלילה, קרן הסבירה למה היא לא תצביע לאתי

בפני ענבר וענת היא טענה שהיא לא יכולה להצביע לאתי כי היא מכירה את הסיפור האישי של אתי והן (כלומר ענת וענבר) לא, ומהמקום הזה היא לא יכולה לעשות זאת. בנוסף, היא גם ציינה שאם אתי תלך(=תודח), היא תצא במחשבה שקרן הצביעה נגדה, ובסופו של דבר תוכל להיווכח בטעותה. בנוסף, קרן גם ציינה, שאם אתי תבוא אליה (לאחר ההדחה של השבוע) ותשאל אותה מי הצביע לה (לאתי), אזי קרן רוצה להיות במעמד שהא לא יודעת ובאמת לא יודעת מי הצביעה להעמדתה להדחה.

izmeral1

New member
יש משהו פה שיעיד על החסינות של קרן יד להפקה=

יש לי הקטלה איך שהיא מרכלת ולפני מחפשת את אתי כדי להרגיע את מצבה הנפשי והמעורער. והיה זה יום אחרי יום. ואותו צ'סטר או איך שהוא ניקרא. לא היה ליד הקרן המיוחסת? לדעת הקהל בחוץ שהיא הכי הרבה תרמה ושמרה על הכלב שלה" שברשותה כנ"ל. הזוי ולא מתקבל על הדעת. עם ליהי מרכלת. הכלב משוטט לו להנאנתו. כמובן. עם אתי הכלב משוטט לו להנאתו כמובן. וגם עם יוני הכלב משוטט לו להנאנתו כמובן. אז מדי פעם זרה את המילה איפה צ'סטר או אמרה מה הוא עושה. והכי מצחיק נאמר על המיטות. ולא הגיבה. לעשן זה מה שהלך לה בראש מאז הדייט האומלל עם איתן. וכמובן קידוח בראש לכולם כולל הבנים. גם תפסה שליטה מוחלתת על החצר של הבנים. והעדר אחריהה כי טוב להם שם. החצר של הבנים הפך להיות המקום שלהם -מאז שהגורים נכנסו לבית. ואת קרן זה מרגיז לראות את העדר אחריהה רצתה רק את עמצה שם. אבל הם יותר מחושבות ממנה. על כול התחרות הזו היתה הזויה. לא ניתן בעולם לאלף כלב שהוא עדיין גור. נכון אפשרי רק להתחיל.- אבל אבל רק אחרי גיל שישה חודשים הכלב מתחיל להבין את הכוח שיש לו להיעזר איך לשלוט חלק בצרכים שלו .- וכמובן להבין הרבה יותר והמשמעת מתחילה רק בגיל 9-10 ובן שנה הוא מוכן. בן שנה ןחצי הכול בשליטה. אז כול האירוע היה מאוד יפה לעיין. וכמובן מהנה. כי תמיד כיף לראות את חיית המחמד שלנו. כתבתי הזוי רק לגבי זה שהם קצת מאלצים את האילוף. ויחד גזע של הכלבים שהיו כאן גם והם מעורבים. היה משהו מאוד מיוחד בהם וגם אני מצדיעה למי שכול כך תמך ועזר וגם נתן את המשמעת הקטנה והיפה. על זה מגיע לכול דירי הבית שפו. וכאן רואים שיד להפקה גם בתוכנית הזו. חבל ויש בי ולהרבה כעס. הפרידה מהגורים הייתה כואבת מאוד. זה היה בית הבראה למען הזמן הקצר יחד מקווה מאוד שהם יאומצו. מהר לא אחד כן והשני לא.? שבת שלום וצהריים מתוקים

בקיצור עם כל הכביכול התחשבות באתי

קרן עדיין חושבת על עצמה ועל איך היא תראה בעיניי אחרים בחוץ.

24שעות1

New member
במדוייק כתבת- רק לא הוספת שאמרה שעדין היא

אוהבת אותה, רק שאני לא מבינה מה יש לאהוב בה

meytula

New member
וואו ענת מפתיעה

שמעתי נכון או שהיא באמת אמרה לקרן וליהי שמעדיפה להעמיד את ענבר ולא את איילת מהסיבה שיש לה כלפי ענבר כעס אמיתי

רותי167

Well-known member
כלפי אתי,לא כלפי ענבר,כלומר היא רוצה

להעמיד להדחה את אתי ואורטל.

עדכונים

מה איילת מבקשת מענבר ומענת? "אתן יכולות ללהצביע לי אם משהו בי מפריע לכן אבל אני לא רוצה שתצביעו לי כי לדעתכן קשה לי בווילה, אני רוצה להתמודד עם זה ולא לברוח" שיחה בין ענבר לבנים הבנים אומרים לענבר שהם מרגישים שהיא עשתה עליהום על איילת היא מסבירה להם שהיא אוהבת אותה כמו אחות אבל היא מורידה אותה למטה וחולקת איתה רק את הדאונים ולא את האפים. ענבר אומרת שהיא פתחה את הדברים עם איילת ומותר לה להפתח עם עוד אנשים בווילה ואיילת לא מפרגנת לה על זה

חני156

New member
כמה קולות צריך שענבר תהיה מועמדת???

לא יכולה כבר לסבול אותה אלוהיםםםםםםםםםם וגם את ענת הנחשה

למעלה