שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

דניאל אומרת לענת שהיה ברור לה שהבנות יצביעו

לקרן ושהיא חשבה שמגיע לה שהבנות גם יתנו לה קולות.

meytula

New member
איזה שיחה מדהימה של דניאל

היא לא מלכלכת לא משמיצה אף אחת,פשוט כייף לשמוע מספרת לענת שהיא די מעדיפה להיות לבד מאשר לפתוח את הלב בפני מישהו שיבגוד באמון שלה שזה יכאב לה הרבה יותר מאשר להיות לבד. שהיא יודעת ומרגישה מתי בן אדם מדבר עליה לפי המימיקות ולפי ההתנהגות ושזה מאוד מקשה עליה להיפתח שהיא לא מתערבת בריבים ובכל מה שקורה בוילה מהסיבה שהיא אדם שלא אוהב אש ותמיד מתרחקת ממנו עכשיו סופית יש לי פייבוריטית

כי דניאל זו דניאל מדהימה

כתבתי לא פעם ש"הילדונת" נדיאל היא הכי בוגרת ונהדרת שם. היא פרילנסרית,היא לעצמה ועם עצמה, לא נכנסת ללכלוך שם למריבות לגועל ולרפש, לכן היא ממעטת להיות עם הבנות ,היא מדהימה,בחורה שתענוג להיות איתה, מלאת שמחת חיים,יודעת לשוחח ולהסביר בקיצור היא האחת לאיתן, אני מקווה שיהיה לו את השכל בסוף באמת באמת לבחור בה. ואנחנו הגולשים הלוואי שנבחר בהם כולם נעניק להם את האושר ואת הכסף להתחיל חיים חדשים, מתנת חתונה מכולנו.

דידי 9

New member
חח ממש מדהימה בגלל זה איילת אמרה לדניאל

ביום של הדייט="מה קרה שאת מדברת איתנו פתאום?" דניאל אגואיסטית, חפרנית, צבועה, מתוחכמת. אל תשכחי שהיא באה מעולם שייווק הימורים, שבו היא צריכה לשכנע אנשים להמר על כספם. הבחורה הזו נוכלת

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא נמאס לך לחזור על עצמך?

אנחנו רואים כבר חודש וחצי מי נוכלת ומי לא.

דידי 9

New member
זה שאת כותבת "אנחנו" לא עושה אותך

צודקת מולי:) אני! למרות שיש עוד מיליון, אני נוהגת לדבר בשם עצמי:) ולא, לא נמאס, כי אצלי הדברים דינמיים ומשתנים. אצלך הם מקובעים מסיבותייך שלך, שלא נעים לי להגיד לך אותן.

meytula

New member
דניאל לענת

ענת שאלה אם דניאל חושבת שהיא צבועה איתה דינאל מגיבה לה שלא אבל שהסביבה משפיעה עליה מאוד והיא נגררת אף אחת בחורה לא רעה,אולי במצב אחר ובסיטואציה אחרת היינו יכולולת להתחבר,אבל חבל לי שיש פיספוס של חלק מהחוויה בגלל החיבור הזה לקבוצות וכל המקום הזה שנותנים פה לאנשים מסויימים.

אוי ענת איזה נחשית קטנה

כמה היא עובדת! מתחנפת במילים גבוהות ומסבנת את דניאל הכל רק כדי שלא תצביע לה... מקווה שדניאל לא תיפול בפח

Klayhamn

New member
מה זה משנה אבל?

אם היא לא תצביע לענת, היא תצביע לענבר למעשה, אורטל ואיילת בוודאות מועמדות, אבל אם היה לענת שכל היא הייתה מבינה שהיא מתחרה עם ענבר על המועמדות-השלישית, והייתה מנסה (אם כבר..) לשכנע אנשים להצביע לענבר ולא לה

Klayhamn

New member
היא תצביע לאתי ואורטל לדעתי

אבל זה לא רלוונטי -- השאלה היא מה היא תגיד לאנשים אחרים. ונראה שהיא מנסה לשכנע שלא להצביע לה --- בעוד שבפועל מה שהיא צריכה לעשות זה לספק לאנשים אלטרנטיבה - והאלטרנטיבה היחידה שרלוונטית היא ענבר

רינתי77

Active member
לגבי אורטל אני חושבת שאתה צודק, אך

לגבי אתי אני לא יודעת.ענת היא בחורה מחושבת ובתור שכזאת יש מצב שהיא לוקחת בחשבון התיתכן אולי סולחה בין קרן לאתי(בכל זאת חברות של חדשיים לא נמחקת כל כך מהר..) ואז היא תעמוד במצב מסוכן...

ליהיא באחת היציאות היותר מצחיקות העונה

"אורטל לא נותנת שום עניין לתוכנית הזאת...." לא כי את מה זה נותנת עניין!!!

JasPoint

New member
../images/Emo6.gif בן וליהי זה הזוג הכי משעמם בהיסטוריה

של הריאליטי

למעלה