שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

Klayhamn

New member
זה לא יקרה רק בגלל ענבר

שהוכיחה שהיא תמיד מצדדת ברוע ולא בטוב מעדיפה למכור את חברה שלה מתחילת התכנית, מאשר להסתכן בלהסתכסך עם קרן בגלל העמדת ה-"צל" שלה, ליהי עכשיו ענבר אומרת לענת שהיא לא מאמינה שיהיו לענת יותר מ-2 קולות, וענבר אומרת שגם היא עומדת על 2 קולות.... או שהיא משקרת לה או שבאמת אין לה מושג מה קורה סביבה

Klayhamn

New member
לא אבל...

אנחנו שופטים אנשים בין היתר לפי ההתנהלות שלהם מול אחרים - ויוצאים מנקודת הנחה שאנשים שנקשרים שם לאנשים אחרים עושים זאת מתוך חיבור אמיתי ולא מתוך טקטיקה. אם לדעתך אף אחת מהן לא באמת חברה של אף אחת אחרת, אז דניאל ראויה במובן זה להערכה היות ובאמת דאגה שלא להיקשר לאף אחת כ-"חברה", וגם כשיצרה ברית כלשהי - הבהירה שמדובר בעסקת תן-וקח.

לונדרון

New member
לא ולא,

וזה לא העניין לדעתי. אני מבינה את האכזבה מענבר, שעוררה ציפיות מאוד גבוהות אצל רבים/אחדים מאיתנו. אבל, צריך לזכור שזה משחק שעקרונות הבסיס המנחים שלו הם: outwit, outlast, outplay כמו בהשרדות

Klayhamn

New member
לא בדיוק

בהישרדות (האמיתי, האמריקאי) - המשחק הוא רק נגד מתמודדים אחרים. פה - המשחק הוא בעצם מול הקהל. אז דווקא הדרך לנצח היא למצוא חן בעיני הקהל. קרן - מפנימה זאת, כך נראה (גם אם מתקשה קצת ליישם זאת, בגלל שהמשחק שלה שקוף). את מזהה שם מישהי נוספת שמפנימה ומיישמת את זה?

לונדרון

New member
גם פה

כללי המשחק השתנו. בהדחה הספציפית הזאת, הקהל יכול לבחור רק מקרב המועמדות שהבית יעמיד להדחה. בעניין השני, נראה שקרן אכן הפנימה (טוב, איתן הציב לה את התמרור בפרצוף, אם היא לא הבינה עד אותה שיחה). את היישום שלה הייתי בוחנת לאורך זמן, רושם רע הרבה יותר קשה לתקן. מה שמעורר תהיות לאחרונה הוא ההתנהגות של אתי. ולא, אני לא מעריצה שלה, אז שלא יהיו כאן אי הבנות!

Klayhamn

New member
לא בדיוק הבנתי

דווקא השינוי של קרן הוא לא ממש לטובה, כי היא (כמו ענבר) בגדה בחברה שלה. מה שהיית מצפה שיקרה זה שקרן תעמיד את אתי במקומה (באומץ), ולא סתם תברח ממנה. שתגיד: "אתי, לא היינו בסדר, את יצאת על לירון, עשינו עליהום על ליז, עזבי נו -- יצאנו פוסטמות". הדבר היה קונה לה את עולמה.... לברוח מאתי זה אפילו יותר גרוע מלהיות חברה שלה לא הבנתי מה בהתנהגותה של אתי מעורר אצלך תהיות?

לונדרון

New member
קודם כל, המשחק עוד לא נגמר

אם בעיני אחדים היא הפנימה ומנסה ליישם את הביקורת, אזי יש בזה ניסיון תיקון. לא חייבים לקבל או להעריך את הדרך, ולדעתי נדרשת סבלנות כי המשחק לא תם. ומה לעשות, קרן היא בחורה מורכבת שמעוררת עניין, בה במידה שהיא מעוררת מחלוקת. לגבי אתי- היא מתונה מעט יותר מבעבר בתגובות שלה (בשונה מהקריאות בעבר שהיא חייבת לנצח בכל משימה). היא גם מצליחה לאתגר את קרן על התנהלותה, ויוצרת עניין מעבר להשתלחות חסרת רסן וניבולי פה. ושוב, אני לא מעריצה שלה ולא של אף אחת אחרת (עדיין), כך שלא יהיו כאן אי הבנות בענין הזה.

adiyon2

New member
רגע, ענבר וענת לא רוצות להצביע ליהיא

היא בכלל לא אופציה עבורן. ההתלבטות היא בין איילת לאתי. כרגע כבר אין התלבטות אצל ענבר, היא אמרה שהיא שלמה עם ההחלטה, למרות שממשיכה לטחון על זה.

Klayhamn

New member
אני יודע

אני אומר, אם הן היו רוצות , היו יכולות להעיף את ליהי כמו כלום.

adiyon2

New member
אני חושבת שהיא לא מצליחה לקרוא את המפה נכון

אומרת לענת שאולי שניים יצביעו לה (לענת), ושענת חזקה בחוץ. אם היתה חזקה היתה מועמדת בשבוע שעבר? על מה היא מסתמכת.

Klayhamn

New member
יש סיכוי שהיא קוראת טוב מאוד

אבל משקרת לענת (ואולי גם לעצמה) בת'כלס - קל (עבור כל מי שניהל שם כמה שיחות, ובטח לנו - הצופים) להבין שענת הולכת להיות מועמדת, ולכן היא גם תעוף ענבר כנראה לא הפנימה את זה. ברגע שענת התחילה לדבר על זה, ענבר הסיטה את הנושא. היא לא רוצה לחשוב על מה יקרה בהדחה עצמה ע"י הקהל. היא מתרכזת כרגע רק בלוודא שהיא עצמה (ענבר) לא מועמדת.

adiyon2

New member
כן, יש משהו בדבריך

ענבר היתה הפייבוריטית שלי בתחילתהעונה. אהבתי את החיבור שלה עם איילת זה הוציא ממנה איכויות - אני זוכרת שהן לבשו מגבות ורקדו כמו כלות - זה היה מצחיק. כנראה שקשה לי לראות שגם היא תחמנית ולא אמינה. אבל זה הולך לשם ולא נראה שאני אצביע עבורה במידה ותעמוד להדחה.

JasPoint

New member
ליהי יותר חלשה מהן

ענבר, ענת ואיילת היו יכולים להבין את זה על סמך העובדה שליהי הייתה מועמדת כל שבוע. ענבר פשוט רוצה להיפטר מאיילת, יש לה חברות חדשות

Klayhamn

New member
אבל להיפטר מאיילת זה לא מספיק

כי יש 3 מועמדות... וענבר חכמה מספיק כדי להבין שאם איילת תתמודד מול ענת/ליהי --- איילת תשאר וענת או ליהי תעוף. למעשה, הדרך היחידה של ענבר (באופן אירוני) להעיף את איילת - זה אולי - להעמיד אותה מול עצמה (ענבר), או מול אתי נניח.

לונדרון

New member
דילמה קשה

אִם אֵין אֲנִי לִי, מִי לִי? וּכְשֶׁאֲנִי לְעַצְמִי, מָה אֲנִי? וְאִם לֹא עַכְשָׁיו, אֵימָתַי? לא כל אחד בנוי להקרבה עצמית

Klayhamn

New member
זו לא הקרבה עצמית

אלא אם כן יש לה סיבה לחשוד שאיילת תקבל יותר קולות ממנה אני חושב שהמהלך המטורף שענבר מריצה -- להעמיד את איילת, נובע מהחשש שלה שהיא עצמה תהיה מועמדת (כתחליף נח), ומהסיכון שאם במקרה במקרה - תהיה מועמדת מולה מישהי יותר פופולארית (כמו דניאל או אתי) היא תעוף כלומר, היא יודעת (או אמורה לדעת) שאיילת לא באמת תעוף, אלא ענת, ולכן היא בסך הכל מגינה על עצמה ותו לא

לונדרון

New member
נו,

ברור שעבר לא רוצה להיות על הגריל (כלומר להקריב את עצמה כמועמדת להדחה), ואם כבר היא על הגריל, אז מול מי שהיא תופסת כיותר חלשות או חלשות באותה מידה. בנסיבות שנוצרו, נו מה לעשות, אלה הן "החברות" שלה. יכול להיות שאם לא היתה מתרחשת איזה שהיא "התקרבות" בין ענת לבנים (עובדה שענת ואורן נבחרו על ידי הצופים לקבל משמורת משותפת על כלבלב), אז אולי ענבר היתה מקדמת מהלך נגד ענת ולא איילת.

למעלה