שרשור הפרק היומי

niranat

New member
וואו! היא באמת יצאה מהמם!!!

מפרק לפרק אני יותר ויותר אוהבת אותה.. יש בבחורה הזאת משהו!!!

בר2י

New member
יה יה התמונה הכי מדהימהה לדעתי

גם נורל יצאה יפה אבל יהי יה פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש אין עליהה

y a ® d e n

New member
הפרקקק!!

וואל וואל הפרק היה נחמד
אין לי הרבה הערות
יאבאלולווו מעניין מה יקרה עם קאסי
בפרק הבא
איך טיירה היתה בשוק!! מה הם רוצים מקלי.. לדעתי היא יפה.. אבל שיהיה!!

וואו,

זה היה אחד הפרקים המעניינים, כאילו זה היה ברו שג'ינפר תעוף. אבל בכל זאת. :) ממש אהבתי תפרק הזה, וממש מעריכה תמאמצים של קלי להישאר. לא הבנתי מה עבר על טוקרה... אבל שיהיה..חח ואני באמת לא מבינה מה הקטע עם אמנדה, היא יצאה כל כך מכוערת או כמו שהשופטים אומרים 'לא היה רגש בפנים שלה'. שתעוף כבר. יו.

Pink Angel1

New member
ככה הם אמרו על התמונה שלה?

אולי לא שמתי לב, אבל נראה כאילו ממש אהבו את התמונה שלה.

Pink Punk

New member
הא?!?!?!

על מה את מדברת?! לא אמרו על אמנדה שלא היה לה רגש בפנים! הם ממש אהבו ת'תמונה שלה!! חלק אמרו שהיא היתה הכי טובה!!

לאאאא...

שהם לא אוהבים תמונה הם אומרים 'לה היה רגש בפנים' אז כאילו אמרתי 'או כמו שהם אומרים'. חחחח...

s a p i r 4

New member
טיירה הזאת מלכה!! היא כל כך כנה אית

איתן.. איזה נחמדה היא שהיא באה ומדברת איתן באמת מכל הלב.. זה מה שאני אוהבת בההה אוך איך הייתה רוצה להיות חברה שלה חחחח היה פרק יפה רק חבל שקלי לא עפה היא מעצבנת...

וואי איזה פרקק..

חחח אני חולה על ג'ניס היא אומרת מה שבא לה.. אני לא מבינה ת'שופטים!!. מה כל כך מהמם בתמונה הזאת של אמנדה?!?..אני לא מבינה מה יפה בפנים שלה..הם רזות ומוזרות כאלו. ממש לא אהבתי. מזל שג'ניפר עפה כי זה היה שקוף שאם היא לא תעוף היום היא תעוף שבוע הבא כי היא בין הגרועות שם ואין לה הבעה והיא לא תשתפר. לא הבנתי למה טוקרה באמת בכתה...חחח שבוע שעבר שהראו ת'תקציר חשבתי קרה משו...חחח מוזר איך אני מרחמת על קלי כמה היא מנסה!!!..אבל מה לעשות יש לה פה יוצא כזה והוא מאוד בולט וזה יהרוס כל תמונה...הם לא יכולים להשאיר אותה מרחמים. בזמן האחרון נורל מאוד חמודה!! ויוצאת מהמם...ממש אהבתי ת'תמונות האחרונות שלה!!.. ואמממ זהו..מחכה לפרק הבא לראות מה אן עשתה לקאסי!!..היא מרחה שם משו וזה נראה כמו חרא, חחח אבל למה שהיא תיגע בחרא...אז זה בטוח לא זה. בקיצצצצצר...זהו להיום=]] אווף עד שבוע הבא...=/

victoria777

New member
גם אני לא מבינה מה אהבו באמנדה

יהיה וניקול היו טובות לדעתי

JULI4561

New member
כןן טיירה מלכה

נחמד מצידה לבוא ולדבר איתן ו..קלי מה שהורס לה זה הלסת שלה בדוגרי היא דווקא דיי טובה ..

למעלה