שרשור הפרק היומי

Pink Angel1

New member
דעתי

אהבתי ממש את הפוטושוט שהן עשו. אמנדה- רק אותי התמונה שלה הפחידה? אן- תמונה קצת מתה אווה- התמונה שלה ממש יפה ניקול- בקושי מרגישים שהיא בתכנית חבל, תמונה יפה יצאה לה. קלי- התמונה שלה נראת כאילו היא משחקת מחבואים חח פרק יפה אהבתי שמחתי שאת ג'ניפר הניפו משהו מת בפנים שלה.

niranat

New member
יאללה דעתי על הפרק

קודם כל היה אחלה פרק, קלי הייתה ממש חמודה וממש השתדלה אבל באסה היא לא יודעת להצטלמן. כנ"ל אן, נורל יצאה מ-ה-מ-ם ואני בדר"כ לא אוהבת אותה!!! יה-יה כמו תמיד יצאה פשוט מדהיייים, הכי טובה הפעם... יש לה פרצוף משגע, והיא הייתה ממש חמודה עם הבן הזה. טוקרה יצאה מזעזע כמו בכל תמונה שהיא עשתה כמעט, אני מהמרת שבפרק הבא קלי תעוף ואחריה ישר טוקרה. היה כזה ברור שג'ניפר תעוף!!! פשוט מראים מתחילת הפרק מי הולכת לעוף.. יוו זה היה כזה ברור. ניקול מצוינת, שיתחילו כבר להראות אותה! היא מהממת! אמנדה הזאת דומה לאלי לוזון אני שונאת אותהההההה!!!! קאסי לא הייתה טובה בכלל הפעם למרות שאני מחבבת אותה. וחוצמזה לא קרה ממש שומדבר מעניין הפעם... זהו.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo122.gifאתם לא מבינים

איזה עצבים...
פיספסתי את הפרק כי הייתי אצל סבתא ושכחתי
וסתם פתחתי את הטלויזיה לראות מה יש וזה היה על ערוץ 3 אז ראיתי בדיוק את השניה שהעיפו את ג'ניפר:S
בלי לראות את שאר הפרק|בול| אני אראה מחר

../images/Emo7.gif

שוב לא ראיתי את הפרק וגם היום אני לא אוכל(אנחנו ניפגשים עם הקיבות שאיתם נטוס.. 9 חבר'ה.. אני עוד מעט טסהההה איזה כיף! חחח) ואתמול הופעתי אז לא יכולתי.. וזה כבר פעם שניה ברציפות! שאבא יעשה כבר v.o.d!

tOmMy GiRl 1

New member
אני לא מאמינה, שכחתי מזה לגמרי

וגם לא הייתי בבית, אז לא כ"כ יכלתי לראות את זה... אוףףףףףף איזה עצבים.... מה עושים? אין שידור חוזר הכון??? אוףףףףף

tOmMy GiRl 1

New member
פאקינג שיט, גם את זה פספסתי...

אוףףףףףףף, איזה עצבים!!! למה באתי למחשב רק עכשיו??? אוףףףףףףףףףף, אין יוד שידור חוזר, נכון?!

T h e Rose

New member
מישהו יכול להגיד לי מה קאסי אמרה

שהיה בתיאור של הפרק הבא, פשוט היה תדבר הזה של הVOD [ארג]? לפני שהראו מה אן עשתה לה... תודה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיה-יה שולטת../images/Emo47.gif

היא ממש יפה
וגם נורל וטוקרה
הן הפייבוריות שלי
ג'יזס קלטן את טיירה גרמה לטוקרה לבכות
והיא בעצמה גם נראתה כאילו היא הולכת לבכות
קלי נורא מזכירה לי מישהיא מהעונה שעברה ששכחתי את שמה
ג'ניפר אכן רק פרצוף יפה
איזה פרצוף טיירה תקעה בקטע מהפרק הבא
גררררר למה זה רק פעם בשבוע
בקשר לזוכה
1. באסה שהיא לא אחת מהפייבוריות שלי
2. אם לא הייתי יודעת מי זאת, בחיים לא הייתי מנחשת שאווה היא הזוכה

הפרק

ג'ניס באמת אומרת מה שהיא רוצה ויש איתה צחוקים. ראיתם את החזה שלה? כל הגוף שלה משופץ. תשימו לב בזמן שטיירה עומדת ומראים את השופטים ברקע תשימו לב להבעות פנים של ג'ניס ולתנועות שלה. כשהיא ממש מתביישת במישהי היא שמה את הראש בין הידיים. אני לא מבין מה מוצאים בנורל. היא לא כזאת יפה. טיירה נחמדה אבל נראה לי שזה מאולץ. בכלל בעונה הזאת השופטים מעורבים הרבה יותר. ושיעיפו כבר את השופט השלישי! הוא נראה חסר טעם והוא מכוער! מה לו ולאופנה חוץ מזה שהוא בטח הומו?

למעלה