שרשור עדכוני צהריים
18/8/2011

goodpink

New member
ענבר צודקת יוני לא אמין בעליל הוא דמגוג מגעיל

היא אפשר לבטוח בו בכלל היא אפשר לדעת מה הוא אמר לגב עליה... הוא מנצל מידע פנימי שהבנות סיפרו לו לאינטרסים שלו, למזמוזים וכו הוא גועל של בן אדם כך כך שמחה שלמרות שענת יצאה היא לא סיפרה לו את הסיפור שלה. הוא בן אדם מגעיל ביותר.

Dmorrigan

New member
הבנים האלה פשוט חבורת טמבלים...

אם יחברו את האייקיו של ארבעתם זה יגיע אולי לחצי מהאייקיו של גב

קשקשה9

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifדינג דונג 1-0 לגב

בחידה שהוא שאל אתמול את הבנות הוא הימר שאורן יהיה זה שיפתור או "ממך תבוא הישועה"לדבריו ואכן אורן היה הכי קרוב לפיתרון מה שמראה שהבחור קלט יפה מאוד מי עומד מולו.......

Dmorrigan

New member
שאלתי היום את חבר שלי

אמר תוך 5 שניות שתמעך את הכדורים ותשתה חצי, זה גם פתרון, אבל לבחורה עיוורת קצת קשה לדעת כמה זה חצי כוס. והסתומים האלה, גם אחרי שהתקרבו לפתרון, אמרו שהיא צריכה לשתות שליש. מאיפה הביאו אותם יא אללה, הם אמיתיים? והקטע עם משקפי השמש בתוך החדר, פשוט חבורת יצורים.

קשקשה9

New member
העיקר שהם עפים על עצמם וחושבים שהם

מה זה חכמים ומתנת האל לאנושות אה ו.....שבחוץ אחי? בחורות עפות עלי

Dmorrigan

New member
מה הקטע של איתן המכוער הזה עם משקפי השמש

בתוך החדר... איזה יצור...

meytula

New member
יוני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מרב שהוא נמוך הוא צריך לעלות על השולחן כדי לעשות צעד

andy181

New member
מי יכול לחשוב על חתונה אחרי חודש וחצי?

חוץ מזה ממה שאני ראיתי איתן בכלל לא לחוץ על חתונה ומבחינתו לחכות גם עד גיל 40.

מה, בסוף התוכנית הוא לא כורע ברך מוציא טבעת

והרב מברך על המוגמר?
ברור שלא, אבל מותר לפנטז....... אורן ענה לו "בחירה טובה", אורן ממש אוהב את דניאל. אגב, כמו שאני רואה את דניאל, אם היא תחליט שהיא תתחתן איתו........הם יתחתנו :)

דקל69

New member
מזל שהוספת את הקריצה, עוד הייתי חושבת שאת

כמו דידוש שרואה את ליהיא תיכף מקיאה על בן ואומרת "איזה חמודים הם יחד". חחחח חולה עלייך דידוש, אבל לא על הבחירות וראיית העולם שלך. וגם אני חושבת שאם דניאל תחליט להתביית גם בחוץ על איתן היא תצליח, השאלה כמה כוח ורצון יהיו לה "לקלף" אותו. היא אנרגנטית והוא רגוע, היא פעילה והוא ישנוני, זה תלוי איזה סוג של גבר היא מחפשת בסופו של דבר, אם דניאל תשאר חמה ונאמנה עם איתן לא רואה סיבה שהוא לא ירצה אותה.

למעלה