שרשור עדכוני צהריים
18/8/2011

דקל69

New member
הניסוח המדוייק היה: :" זה לא שאני הולך להתחתן

איתה עכשיו אבל כאן אני איתה ולא עם אחרת". כלומר - בחרתי בה לכרגע וההמשך לא ידוע, גם דניאל לבטח לא חותמת על חתונה במיידית. איתן לא ילד ויודע שסביר להניח שלא ייצא משם חותנה ולמרות הכימיה עם דניאל את הקשר הם יצטרכו לבחון ולנסות בחוץ. קשה לי להיות בטוחה שהקשר יצליח, לדעתי זה תלוי בה עד כמה היא תלחם עליו ותלמד להסתדר איתו ועם האדישות שלו, כי דניאל בחורה חמה, קופצנית, מלאת אנרגיה ובעיקר עדיין שואפת.

בוףברכה

New member
ההתאמה..בינהם..נמצאת..ברבדים הרדודים..

אין..בינהם..חיבור אינטלקטואלי..או חיבור עמוק....הכל..סתם..ו..בנדמה לי... דניאל...אובר..ילדותית...בוילה איתן..זורם איתה..,.היא..נוחה לא...משחקת ת'מישחק ..לא מכבידה..עם שאלות.. ולא חופרת לעומק...., בעיקרות..איתן מנתב..את דניאל למטרותיו..והיא..אין לה מילה מולו..חוץ..מפרצופים..

דקל69

New member
מכיון שההפקה לא מרבה להראות לנו את השיחות

והפגישות ביניהם לא בחי ולא בשידור המרכזי לא ברור מה נבנה ביניהם ואיזה סוג קשר הם יצרו. אן הוא נעול עליה ללא אופציה לאחרת כנראה שהיא הכי עושה לו את זה או שבנות אחרות שם לא לטעמו. יש חיבור אמיתי ביניהם, אם זה יספיק להמשך בכלל לא ברור, מה שבטוח שאם דניאל תרצה היא תוכל להתבסס עליו ולהתביית עליו. לאיתן חשוב כנות, אמינות ונאמנות והוא ראה את זה הכי הרבה מדניאל, שבזמן שהאחרות התעסקו "בקקא" בתוך הוילה דניאל היתה מרוכזת בו - להתקרב אליו ולהקשר אליו. אני בטוחה שגם דניאל היא אחרת מחוץ לוילה והוא יאהב את האסטרטיביות שלה, השאיפות שלה והממוקדות שלה - הוא די שאנטי וצריך מישהי יוזמת בעלת מרפקים וכוח. היא כרגע נותנת לו את הפינה החמה שלו, את הבטחון והרוגע אבל בחוץ היא תדע לתמרן אותו כמו שצריך. כרגע הפורמט שהבנות היו צריכות להתקרב ולהתקדם עם הגבר, במצב של שוויון בין הבנים להדחות תאמין לי שהיא היתה מפרפרת אותו ונותנת לו להזיע ולהתאמץ, היא לא פראיירית ולבטח היתה גורמת לו לקנא במצב שוויוני אבל היא מודעת למעמדה ולמעמדו (הקודם9 ופועלת בהתאם, ובחוכמה.

בוףברכה

New member
..כשראיתי..ת'כרטיס..ביקור..שלה.., בזמן שהיא ה

עידה..על עצמה..בתואר.."..אשת עסקים.."..(עלה בי גיחוך..)..גם לה היה..גיחוך..כשהיא ראתה את עצמה..

רינתי77

Active member
לא נראה לי שדניאל היא הבחורה שאיתן

יבחר לו לכלה. נכון שהוא ילד מפונק, אבל היא בכל זאת צעירה מדי בשבילו ואני לא חושבת שהיא בשלה להתחתן ולהקים משפחה. גם מבחינת המזג הם לא מתאימים. האנרגיות שלה יתחילו לעייף אותו.

דקל69

New member
ואהבתי את התשובה של אורן לדברים:

"בחירה טובה". אורן מההתחלה אהב את דניאל ומחובר אליה, הוא לא התערב ולא ניסה להשפיע על איתן גם כי הוא טיפוס הגון ונייטרלי וגם רצה שההחלטה תגיע מאיתן ובשביל לא לפגוע בשאר הבנות. אורן מת על דניאל וחושב שהיא מתאימה לאיתן, סביר להניח שאם איתן לא היה הוא היה מעוניין בה בעצמו, רואים שהוא מאוד מחובר אליה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif דבר נוסף ,אורן מאוד רגיש לאיתן

הוא קולט בדיוק מתי איתן שמח,עצוב,עצבני,צריך חברה או זקוק לשקט ובשביל זה יש חברים שאפו לאורן

andy181

New member
מסכימה עם כל מה שרשמת

אורן אדיר, אני מקווה שהוא ימצא שם מישהי שבאמת תרצה אותו כי הכי מגיע לו.

נכון, הוא גם אמר שסביר להניח שהיא היחידה

שהוא יישאר איתה בקשר לאחר התוכנית. היא בחורה מקסימה, אני יודעת שרואים רק את הקופצנות שלה וההיפריות, אבל העובדות הן, שלמרות שאנחנו לא שומעים, לה ולאיתן יש שיחות מאוד ארוכות, אני גם רואה באיתן ילדותיות שלא מתאימה לגבר בן 33....אז הם נפגשים איפה שהוא באמצע הדרך. תראו עכשיו למשל, איך דניאל מפעילה את בן...מחלקת פקודות, מושכות אותו לפעילות כדי שלא ישקע בדכאון , היא בחורה על הכייפ כייפק
.

דקל69

New member
דניאל גם מאוד חכמה, היא אומנם לא פקחית

וערמומית כמו קרן כי היא מגיעה ממקום מאוד נקי, אולי היא קצת שטחית בשיחותיה אך יש לה המון רגש, חום ואהבת אדם - טעימה מזה אנו מגלים בשיחות הכנות שלה עם אורטל, איך שהיא אומדת את הדברים וגם בהצצה של השיחה שלה ושל איילת לעזיבה של איילת, היא זנחה את הריבים, השפיטה לענבר והכאב על איילת ופשוט עשתה את המעשה המתבקש - עצרה את איילת מהדיבור, חיבקה אותה, אמרה להתנשמי ותרגעי ואז הרגיעה אותה. אין לי ספק שהיא משרה אווירת רוגע על איתן, וגם נותנת לו את ההנאה לשהות עם חבריו ולהתחבר איתם ואליהם לידה. אני בטוחה שגם המשפחה שלו היא תצליח ליצור אוירה טובה, יש לה את זה בגדול. היא עוד ילדותית ולא מספיק עמוקה, אבל גם איתן לא שפיץ, קצת רדוג אבל ערכי, לא טיפש בכלל ויודע שהוא צריך נשים כאלה. השאלה ביניהם זה מידת ההתאמה שתהיה להם שייצאו, בכל אופן הכימיה קיימת.

דקל, אני מאוהבת בך ../images/Emo6.gif

הניתוח מדוייק, מה שהכי בולט בה זו העובדה שהיא זאב בודד, מכאן מגיעה ההתנהגות הרגועה והשלווה, היא לא "מתלכלכת", מאמינה בעצמה ובדרכה, אני מזהה בדניאל המון רגישות לסביבה שלה, מי שלא אוהב אותה מפרש את החוזק שלה כהתנשאות, אבל היא הוכיח לאורך כל התוכנית חוזק ושקט נפשי גם ברגעים בלתי אפשריים (כמו הדייט של קרן ואיתן) , שוב, יחסית לגילה הצעיר, זה מרשים ביותר.

דקל69

New member
חחח- אני אספר את זה לבן זוג שלי, מקווה שאת

אוהבת בעלי חיים. אני משתדלת לשפוט את דניאל במישור אמיתי, אני מאוד אוהבת אותה ורואה בה שלל תכונות, חיוביות, חמות, חכמות ואנושיות, הדבר היחיד שאני מסתייגת זה הצורה ילדותית שהגיבה לנסיון ההתקרבות של הבנות האחרות כאילו כולם צריכים לוותר לה ולסגת בגלל שהיא נפתחה ונקשרה עם איתן יותר מהר מהן, אם כי אני מעריכה את ההתמקדות שלה בענין עצמו ולא טרחה לבסס את מעמדה בקרב בנות הוילה קודם כמו שעשתה קרן. דניאל הרימה עצמה בהרבה מצבים, גם בדכאון של יום ההולדת שלה היא הרימה עצמה (למרות הפציעה והדייט של איתן קרן) קמה בבוקר, עשתה DELETE והמשיכה לחייך ולהיות רגועה. גם במקרים אחרים שהיא ביקשה דברים מההפקה כמו ביום החתונה של החברה הטובה היא התמרמרה קצת אבל אספה את אתי ואורטל חגגה לה בדרכה ובשירים ולמחרת חזרה לתלם. היא יודעת להיות, גמישה, להתגבר ולהמשיך הלאה. גם עכשיו משתפסה את איתן היא ממשיכה לנהוג כתמול שלשום - לא מתפארת, לא משוויצה, לא מתייהרת וממשיכה בעיסוקיה היומיים של לבשל ולדאוג לכולם. לדעתי הגבר שיהיה איתה יהיה מאושר, היא באמת בולדוזר - היא דואגת לגבר, לחברות, לסביבה וגם מקיעה בעצמה, אישה כלבבי, למרות שאולי אם איתן לא היה נענה לה היינו רואים דניאל אחרת.

meytula

New member
וואוו.לא יכולתי לסכם את דעתי עליה בצורה טובה

יותר. זה בדיוק מה שאני חושבת עליה.שיש לה תכונות אופי ממש טובות והיא אדם יצבי ואיתן

כלבה וחתול, זה האינוונטר שלי ../images/Emo13.gif

מסכימה לכל מילה שלך. אכן יש בבחורה הזאת שלל תכונות חיוביות ואכן, בן הזוג שלה יהיה מאושר. אגב, קראתי את הבלוג שאבא שלה כתב, למרות מה שהיא מספרת, על ריחוק ביניהם, מרגישים את האהבה ורגישות שיש לו אליה, מהמעט שהוא כתב אפשר להבין מאיפה היא באה ולמה היא פועלת כפי שהיא פועלת, יש שם בסיס טוב.

דקל69

New member
צפיתי באחד הערבים עם דודים שלי וגם הגבר

וגם האישה הסכימו שהיא אישה אופטימלית לגבר - לא תוותר על עצמה, תפתח קריירה, תצליח ותשאף אך לא תחסיר כלום מהגבר רצונותיו וצרכיו, היא תהיה בשבילו בהכל, גם במישור האישי והריגשי וגם בצד הטיפולי (בית, בישולים והכל), בגלל זה היא מניחה שהיא באמת בולדוזר, הדוד שלי הוסיף שהיא יכולה לעשות הכל מבלי לגרוע בדברים אחרים וגם לא מעצמה. אצלה כל דבר במקום ולא בא על חשבון דברים אחרים, אני רואה איך היא מתמרנת בין להשקיע באיתן, לשהות בנוח עם חבריו ולתת להם הרגשה טובה, איך שהיא לא זונחת את עצמה וממשיכה לרקוד ולהנות, לפתי חברויות עם בנות (אלו שלא מקנאות לה בגלל הקשר עם איתן9, לתפקד בבית - לבשל, לנקות והכל וחושבת שאין גבר שלא ירצה אותה. היא גגם ישרה, טובה, אשת שיח וקשובה וגם יש בה צד ממזרי שיכול לגרום לגבר להסתובב סביבה, והיא גם נאת מראה וחיננית גם אם לא יפהפיה הורסת. יש בה מתיקות, חמידות ונעימות יחד עם קריצה לממזרות ויכולת להיות חזקה ומשיגה דברים. וכן, בבלוגים של אבא שלה נראה שהוא שידר לה כוח אנושי וגרם לה להתרומם כשהיא היתה במצבים קשים.

שוב, מסכימה ורק אוסיף שהתחברתי אליה

רק כי היא לא מבזבזת זמן על רכילות ושיחות סרק, היא בחורה פרקטית. זו בדיוק הסיבה שהבנות לא התחברו אליה..הן רצו רכילות, מידע וקשקושיידה.

בוףברכה

New member
בשיחות הכנות שלה עם אורטל"..חחחחח..בהיזדמנות.

..ה-1..שאורטל דיברה עם איתן...דניאל היתהפכה..עליה..,...כנות..עלק...חחחחחחח

דקל69

New member
לחאהתהפכה, תהתה על ענין השהות הממושכת,

אני מבינה אותה שבתור אישה היא יודעת שלא ניתן לסמוך על אף אחת במשחק הזה. ועובדה שהיא ישר אמרה לאורטל שהיא כבר השתגעה שאורטל היתה איתו ולא הבינה מה קורה. היא לא לכלכה עליה ולא תקפה אותה. היא הבינה מאורטל שאורטל מקקבלת את הענין שדניאל ואיתן זוג ולא תנסה לחתור תחתה ולכן בצדק וביושר שאלה אותה. דניאל היא הראשונה שגרמה לאורטל להתחיל להפתח וזה לאחר שהיו יריבות ושונאות. לא בטוח שגם אתה באותה סיטואציה לא היית מגיב אחרות. מלבד הנאמנות של אורן לאיתן אין שם יותר מדי נאמנויות בוילה, משום צד. זאת הראיה שלי את הדברים בכל אופן, אבל אני לא צופה רצוף ויכול להיות שפספסתי דברים.

למעלה