התפקדות חודש אוגוסט!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo181.gif התפקדות חודש אוגוסט! ../images/Emo192.gif../images/Emo20.gif

שם:
תאריך לידה:
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']:
שיר שעשה לי את החודש:
מאכל שעשה לי את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:
למה אני מחכה בחודש אוגוסט:
מסר לאומה:
תמונה:
חודש חמים, כיפי ונעים שיהיה לנו
קישור למדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ ~עוד שבוע אני חוקיתDD:~

YuvalJones

New member
מתפקדת ראשונה לפי דעתי! D:

שם: יובל :) תאריך לידה: 19.11.95 פיצית
גיל: 12 ו-10 חודשים. אללההההה חודשיייםםםם מקום מגורים: רמת גן ביצ'ס! מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: 336089742 [email protected] www.israblog.co.il\285501 יש לי גם מייספייס ופייסבוק אבל אין לי כוח להתחיל עם זה. תבקשו אם באלכן XD שיר שעשה לי את החודש: עברתי רק כדי לראות! דאמ.
מאכל שעשה לי את החודש: אורז במחנה בצופיםD: הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: מחנה קיץ! למה אני מחכה בחודש אוגוסט: ל-לא לעשות כלום כל הזמן. הכי כיף. וישמצב שיש לי עוד הופעה סופהחודש D: מסר לאומה: וולקאם - טו צרג הל! אמן ייקח אותכם האל! הצרג כחול אדום, ברוך הבא לגיהנום! תמונה: קופיפוש!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

שם: יעל תאריך לידה: 17/12 גיל: 18 וחצי מקום מגורים: חור מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: misurry buisnis-paramore מאכל שעשה לי את החודש: לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: אמממ הלילה שהיה לפני יומיים אני חושבת למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לא יודעת מסר לאומה: תמונה:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifמתפקדת../images/Emo55.gif

שם: רוני
תאריך לידה: 23.6.93
מקום מגורים: חיפה
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסנג'ר: [email protected] פייסבוק: Roni Gott
שיר שעשה לי את החודש: כל רדיו:אקטיב אבל בעיקר The Last Song ו Corrupted
מאכל שעשה לי את החודש: מיץ ענבים?
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: חופש, מקפליי, מפגש
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: חברה שלי קנתה לי את AXM @#$^& אה וגם לראות את אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות D:
מסר לאומה: מכתבי טיסה בעע.
תמונה:

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אעאע רציתי לשים את התמונה הזאת

אבל ראיתי שאת שמת

Bleed for Me

New member
מתפגרת (מהחום..)

שם: דניאל תאריך לידה: 4.5 גיל: 19 מקום מגורים: ר"ג מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: כל האלבום החדש (כבר לא כזה חדש חח) של סימפל פלאן,האלבום של מקפליי (בRUR!) והאלבום של בויז לייק גירלס מאכל שעשה לי את החודש: אמא עשתה לי סיני מוקפץ לקחת לצבא חח הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: שהוא נגמר! גמכן החום הזה! למה אני מחכה בחודש אוגוסט: שגם הוא ייגמר..חחחח מסר לאומה: תהיו חכמים בשמש!!! תמונה:

Bleed for Me

New member
ליבי מלך!!!!../images/Emo47.gif

גם את ישראל אני אוהבת אבל ליבי מלך!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifישראלללללל../images/Emo70.gif וליבי

פשוט לא טווב חח אני לא מבינה איך משאירים אותו כל כך הרבה זמן הקול שלו של מדויק כל הזמן והוא צווחני מדיי ונקבתי
לעומתו.. ישראל.. מושלםםםםם
אני מתה עליו ועל הפה הנטוי שלו!!
בא לי.... וואי לודעת מה לעשות לו, הכל..

למעלה