התפקדות חודש אוגוסט!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Orange Sky

New member
תחדשי על הסיידליפ../images/Emo6.gif

כבר שמו לב בבית שלך ששעשית?XDDDDDDDDDDD

blackroses

New member
../images/Emo59.gifמתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם:
נועם/נועמנת/נועמושקה/נזק/ בלונדה (למרות שאני שטנית
)/נמנם .
תאריך לידה:
20.03.93.
.
מקום מגורים:
חור ושמו גב"ש
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1350295267 - פייסבוק כולכן מוזמנות להוסיף!
שיר שעשה לי את החודש:
נמנמ.. מסובך.. היו הרבה. אני חושבת שכל הדיסק רדיו:אקטיב!.
מאכל שעשה לי את החודש:
שניצל תירס..
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:
הייתי אצל רייבן (פעמיים!!),הייתי אצל פוינטריתת!! והמפגשש!!.
למה אני מחכה בחודש אוגוסט:
נמנמ.. לא ידוע.. :-O
מסר לאומה:
"אני לא עצבני בכלל אני רק מפוצץ לאחי את הקטן" XDD - רוקין רובין..
תמונה:
נמנמ..שלי?
אקראית

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifסאמי../images/Emo24.gif

איזה תמונה הגרלת
מפוצץ לאח שלי את הקטן

blackroses

New member
../images/Emo59.gifרוביןן!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זה משמיים XD רוח הביצ'יות ירדה עליי
עכשיו אני באמת יכולה לעשות: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IM A GHOST

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מתפקדת מחדש ../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif

שם: אלכס.
תאריך לידה: 07.08.90.
מקום מגורים: בת-ים.
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסבוק, ישרא וכו']:
איי סי קיו: 240225016.
מסן: [email protected]
מקושרים: http://www.mekusharim.co.il/profile.aspx
שיר שעשה לי את החודש:
Amy Winehouse - Stronger Than Me (Intro) + Fuck Me Pumps + Amy Amy Amy (Outro) + Mr. Magic (Through the Smoke) + To Know Him is to Love Him (Acoustic).
Ashlee Simpson Feat. Tom Higgenson - Little Miss Obssesive.
Babyshambles - Fuck Forever + Pipedown + Delivery.
Busta Rhymes Feat. Linkin Park - We Made It.
Coldplay - Violet Hill + Viva la Vida + Lost?.
Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song.
Josiah Leming - One Last Song + Razorblades and Handgrenades + Theysay + To Run
The Kooks - You Don't Love Me + Mr. Maker + Sway + One Last Time + Tick of Time + All Over Town.
Taking Back Sunday - MakeDamnSure + The Union + Set Phasers to Stun.
וכמובן כל החדשים מרדיואקטיב חוץ מ-THNL+Lies.​
מאכל שעשה לי את החודש: אבטיח
. מנגו ><". אפרופו. גרעינים. ממולאים ^^
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: סיום לימודים לגמרי +בגרויות. מסיבת סיום2. מסיבת גיוס לידיד. יומולדת לידיד. יציאות. סרטים.
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: יומולדת (עוד 5 ימים). אילת (מחר). סופרלנד בע"ה. ווליום כינרת בע"ה. מסיבות גיוס. ים וחברים. עבודה.
מסר לאומה:
תמונה:

Little Sapir

New member
עדיין פה ../images/Emo13.gif

שם: ספיר. תאריך לידה: 16.10 גיל: עוד חודשיים 18 מקום מגורים: מרכז. מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסר
שיר שעשה לי את החודש: הממ אחד השירים החדשים של מקפליי. מאכל שעשה לי את החודש: קרפ ואבטיח. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: סיימתי לימודים סופית, רודוס+מלא חתיכים, גם היוונים שווים. למה אני מחכה בחודש אוגוסט: להתבטל, חודש אחרון בחיי של בטלה
מסר לאומה: נשים יקרות, מילא להשתזף טופלס, אבל בחייאת אל תיכנסו ככה לבריכה... תמונה: מתגעגעת.

ZivMusic

New member
מתפקדת ~באיחור../images/Emo9.gif~

שם:זיו תאריך לידה: 14.4 גיל:14.4 ~חישבתיXD~ מקום מגורים:חור שחור ליד חיפה וליד זכרון כזה בין חיפה לזכרון. ~
מההקטעשלי?~ מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] ~תוסיפובהמוניכם~ שיר שעשה לי את החודש: היו כלכך הרבה OO מאכל שעשה לי את החודש: אוכל סיני *_______________* הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: שיצאנו לחופש^^ למה אני מחכה בחודש אוגוסט: מבחני קיץ
מסר לאומה:~.~ תמונה: אינלי כוח

white in Angel

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: הדר תאריך לידה: 6/9 עוד 33 ימים יום הולדת גיל: 33 ימים 15 אבל לבינתיים 14++ מקום מגורים: הרצליה מסנג'ר: [email protected] ICQ : 305070193 כל דרך אחרת: פייסבוק hadar hevroni שיר שעשה לי את החודש: us against the world-westlife the last song- mcfly like only a woman can- Brian Mcfadden הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש יולי: שהזמנתי את וונדרלנד למה אתה מחכה בחודש אוגוסט: ואוו... 1) קודם כל היום מומלדת לאבא שלי 2)קיבלתי זאת אומרת קניתי את וונדרלנד אתמול 3) שההורים שלי כבר יעופו לאיטליה ל- 10 ימים מסר לאומה: תיזהרו במקלחת!!!! ~אני כניראה נקעתי את הרגל~ תמונה: אחר כך תפוזבל שונא אותי הוא לא מעלה תמונות

AlmA XP

New member
מתפקדת באיחור ../images/Emo9.gif

שם: עלמה תאריך לידה: 1.3 גיל: 14 וחצי
מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסרים
שיר שעשה לי את החודש: כל החדשים ^________^ מאכל שעשה לי את החודש: סושי
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: המ... סופרלנד ממדיון תל אביב חופש בבית ינאי חופש בכללי XD למה אני מחכה בחודש אוגוסט: עוד חופש להפגש עם בנות דודות :] מסר לאומה: מקפליי חמודים |~כאפה~| תמונה: ------

AlmA XP

New member
+

כרגע חזרתי מחופש אז סליחה אם אני מגיבה על כל הדברים קצת באיחור

Yu vi

New member
מתפקדת <:../images/Emo85.gif

שם: יובל תאריך לידה: 3.2.93 גיל: 15 וחצי ~בדיוק היום חחחח D:~ מקום מגורים: ראשלצ מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: איןלי כוח שיר שעשה לי את החודש:כל רדיואקטיב מאכל שעשה לי את החודש: אוכל סיניD: הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: חופשXD וביצ'ס בארור
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: עוד חופש? מסר לאומה: מקלדת ממוחשבת זה קקה, ולכן אף פעם אל תשאירו מים ליד המקלדת שלכם :) תמונה:

dougie10

New member
מסכימה איתך....

מקלדת ממוחשבת זה הכי חרא בעולם!!!!!!!!שונאת את זה!

../images/Emo204.gifמתפקדת? XD

שם: נוגה, נוגסי, נוגס, אמנדה וכו'. תאריך לידה: 4.12.1987. גיל: מה שאומר שאני בת... עשרים. כן.
מקום מגורים: ב"ב עה"ק. בחופש, בכל מקרה.
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסנ יש, איסי יש, פייסבוק יש... [email protected] זה המסנ. ומי שרוצה דברים אחרים - דברו איתי במסרים.
שיר שעשה לי את החודש: נמנמ. אוסטרליה של האחים ג'ונאס. מאכל שעשה לי את החודש: לודעת. אין משו מסוים. ^^ הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: אממ, התקבלתי לעבודה והתחלתי לעבוד וסיימתי ללמוד ו.. אה, לא סיימתי עבודות. >< למה אני מחכה בחודש אוגוסט: שתי חתונות ומשכורת!!! מסר לאומה: לונדון לא מחכה לי. ;; תמונה: אין. כנסו לפייסבוק.
טיהי. ^^

../images/Emo36.gifמתפקדתתתת :]]] ../images/Emo26.gif

שם:
עמית :]]
תאריך לידה:
19/11/92
מקום מגורים:
רה"ע
מסנג'ר:
[email protected]
שיר שעשה לי ת'חודש:
corrupted בהחלטטטטטטטטט
מאכל " " ":
בורגראנץ' !! יאמיייי
הדבר הכי טוב שקרה לי החודש:
עברתי ת'בגרויות הראשונות :]]
למה אני מחכה בחודש הבא:
אממ..לראות את האחד שאני חולמת עליו כל יום
מסר לאומה:
אין מסר.אין תקווה.אין חלום.אין שלום.פאק מה נסגר איתי?? אני בדיכאוןןןןן
תמונה:
לא חידשתי כלום נכון? שיהיה חודששש מגניבבב לכולכןןןןןןןןןןןןן !! אוהבתתתת!!

yaelsee

New member
איחור אופנתי ../images/Emo68.gif

שם: יעל/יעלסי, לבחריתכן
תאריך לידה: 16.2.92
מקום מגורים: חור במרכז
מסנג'ר: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: מממ... נראה לי ש James Bourne - Can't Break Through. כפרע על ג'יימסי
מאכל שעשה לי את החודש: גלידה באיגלו
הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש יולי: אילת אני חושבת, שהכרתי אמריקאים חמודים בני 22
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: ביום ראשון אני מתחילה לעבוד, אבל בכללי לזה שאני הולכת לסטודיו B לרקוד כמה פעמים. ווהו
מסר לאומה: גלידה זה טוווווווווווב
תמונה: מהמפגש

מה הוא שולח לי../images/Emo46.gif ../images/Emo163.gif

אוףף שונאת אותו!! יואא לא הגבתי שנים חחח בטח אף אחד לא זוכר אותי כבר שם: שיר תאריך לידה: 31.8.95 מסנג'ר: [email protected] או shir529walla.com שיר שעשה לי את החודש: אני לא רוצה להשמע ילדותית...אבל כל האלה של מלך האריות חחחחחח [התמכרתי לסרט....שוב
] מאכל שעשה לי את החודש: שוקולד הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש יולי: אני והזיכרון שלי
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: ליום הולדת שלי
מסר לאומה: תראו מלך האריות זה טוב...את כולם תמונה: אין לי כח להעלות

../images/Emo19.gifסורי על האיחוררררר ,אבל מתפקדת :)

שם: יובל תאריך לידה: 8.3 גיל: 14 וחצי מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] או [email protected] תוסיפו את שתיהם ^^ שיר שעשה לי את החודש: שיר אחד באטלקית XD מאכל שעשה לי את החודש: תפוח עוגיה XDDDD הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: טיסה לאיטליה למה אני מחכה בחודש אוגוסט: האמ , מסר לאומה: לא עולה לי משוו עכשיו תמונה: אני בתגובה מהירה

למעלה