התפקדות חודש אוגוסט!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

dougie10

New member
יוואוו איזה תמונה חמודה....

ישראל בר-און הוא כזה מסטול
אבל במובן הטוב!!
וליבי כזה רוקר.....איך הוא שר את "טולי"...זה היה מושלם!
גאווה לכוכב נולד....בלעדיהם העונה היתה גרועה תחת!

JuSt My LuCk

New member
יאיי אוגוסט!!! :D עוד 3 ימים יום הולדת!!!

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.02 גיל: עוד 3 ימים 16 :) מקום מגורים: כפר תבור מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: אממ... curapted. if i was in you shose מאכל שעשה לי את החודש: אמממ... אוכל של אמא הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: קוקה קולה וויליג', והכינרת למה אני מחכה בחודש אוגוסט: ליום הולדת שלי :D לטיסה לאיטליה ולווליום כינרת מסר לאומה: יהיה טוב תמונה:

McGirl For Life

New member
מתפקדת...../images/Emo3.gif

שם:נסטיה/ נסטוש
תאריך לידה:28/06/1994
מקום מגורים:נהריה סיטי
דרך לתקשר:379237556 אבל הוא לא עובד בינתיים...אבל יש מייספייס שאין לי מושג איך להשתמש בו... www.myspace.com/nastiya_s
שיר שעשה לי את החודש:corrupted בהחלט
מאכל שעשה לי את החודש:גלידה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:שנסעתי לת"א, שהתחלתי ללמוד גיטרה, שקיבלתי את הדיוידי עם ה3 סינגלים
למה אני מחכה בחודש אוגוסט:להתחיל את החוג, להתחיל לעשות בייביסיטר כל שבוע במשך כל השנה, לקבל את הדיסק רדיו אקטיב בעוד שבוע
מסר לאומה:החיים הם רק תור לפגישה עם המוות...אז תנצלו כל רגע כי הוא לעולם לא יחזור
תמונה:אני במשביר מודדת כובעים...

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifאני פה [לפעמים]

שם: טל
תאריך לידה: 24.12.90
מקום מגורים: עין שריד
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסר
שיר שעשה לי את החודש: Do Ya
מאכל שעשה לי את החודש: דיאטקולה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: מאנימאנימאני
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: קצת חופש
מסר לאומה: dont be a dick
תמונה: 3> [תצחקי כמה שבא לך אורטל

DUHna

New member
מתפקדת ../images/Emo41.gif

שם: דנה תאריך לידה: 15.3.1993 גיל: 15 וכמעט וחצי :') מקום מגורים: קרית אונו סיטי בייבי! מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסן - [email protected] תתעלמו מהכתובת! היא ממש ישנה! myspace.com/bloodyhell_itsdana שיר שעשה לי את החודש: Smile :) מאכל שעשה לי את החודש: הטורט שוקולד שסבתא שלי הכינה. וואו. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: הרווחתי הרבה כסף, חח. ורדיואקטיב יצא
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: שומדבר למען האמת.. מסר לאומה: אל תשתו מים קרים בקיץ! תקבלו אנגינה! תמונה: McFLY cookies! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifהתפקדותD:

שם: אופיר=]
תאריך לידה: 21.2
מקום מגורים: מרכז=]
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: The Last Song
מאכל שעשה לי את החודש: סושי
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: סמינר הבטח'ה=]
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: מחנ"ק מחרר=]]
מסר לאומה: בואו לצופיםXD
תמונה:

Orange Sky

New member
מתפקדת../images/Emo47.gif

שם: ניצן
תאריך לידה: 8.5.1991
מקום מגורים: חיפה
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: 3am-Busted Don't stop me now-Mcfly Silence is a scary sound - Mcfly
מאכל שעשה לי את החודש: בולונז, שניצל
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: מפגש ביצ'ס, ותכלס לא עשיתי דברים מדהימים כל כך חח
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לחיות
מסר לאומה: תקראו את העלון מידע הזה שמצורף עם קופסאת התרופות לפני שאתם לוקחים אותן.
תמונה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: ליגל ^^
תאריך לידה: 26.11.93
מקום מגורים: ת"א
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסן: [email protected] תוסיפו
פייסבוק:http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1050086319 כנ"ל ^^
שיר שעשה לי את החודש: Corrupted - Mcfly
מאכל שעשה לי את החודש: פיצה
שוקולד
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: איטליה
רדיואקטיב
ומפגש כמובן
^^
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: וונדי עם הדר
סופ"ש מקפליי עם לינוי
ים
מסר לאומה: באלי ים
תמונה:

sweet shir

New member
מתפקדתDD::

שם: שירוש המושימושלמת. XD תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 15.5 מקום מגורים: רעננה. מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] 304526286 http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=356633 http://www.facebook.com/profile.php?id=557219303 שיר שעשה לי את החודש: האלבום החדש. כלכךךךךךךךך! מאכל שעשה לי את החודש: שוקולד בלגי |ריר| הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: חופפפפפפפפש!!!!!!!!!!!! ושופינג, ת"א, ביצ'ס אהובותיייייי3> ומקפליי!!!! כלכך מקפליי
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: קוקה קולה וילאג', עוד ביצ'ס חהחה, מימדיון/שפיים (לוזוכרת מה זה כברXD), ימית 2000 ומקס ברנר33> אוו וערב בנות! מסר לאומה: אני לא ערומה! אני לא מתפשטת! אני לא חשפנית! ואני שונאת את כולכןXDDDDDD תמונה: אני חייבת משהו של התחת של טום. ס'כפרה3>

dougie10

New member
האהאהה...את באה לשפיים?

אינ גרה בשפיים..יהייה נחמד להפגש!!...תבואי זה אחלה פארק!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifאני פה../images/Emo70.gif אני פה../images/Emo70.gif

שם: אלמוג, רייבן, רובין.. תתפרעו
תאריך לידה: 30.1.92
מקום מגורים: הוד השרון
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסן - [email protected] אייסי -481016912 פייסבוק - חפשו אותי בשם almog mazor
שיר שעשה לי את החודש: FIL
| Jonas Brothers - Burnin' Up Jonas Brothers - Pushing Me Away The Script - The Man Who Can't Be Moved Stiff Dylans - Ultraviolet Mystery Jets - Two Doors Down
מאכל שעשה לי את החודש: הדגנים של קראנץ'
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: כל החודש היה כלכך כיףףף בעיקר המפגש אתמול
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: קוקה קולה וילג' ביום ראשון!@#$%^& ואולי ווליום כנרת
מסר לאומה: קוקה קולה וילג' - כיף
מפגש - מוי כיף
מתמטיקה - נו כיף
תמונה:

rox love BSM

New member
אני D:

שם: אמילי תאריך לידה: 19.9.1991 גיל: 16 בייבי מקום מגורים: ליד חדרה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: היה לי מסנג'ר אבל הוא התפגר|חותך| אז כרגע אין דרך חח שיר שעשה לי את החודש: החדשים של מק' מאכל שעשה לי את החודש: אבטיח הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: חח הדיסק של מק' ואממ זהו למה אני מחכה בחודש אוגוסט: נוטינג מסר לאומה: חברים יש רק באגד חחח תמונה: מהירה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן המפקד

שם: אריאל (בריל) תאריך לידה: 9.6.93 גיל: 15 מקום מגורים: הרצליה D: מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: כל האלבום החדש3> Obvious - Westlife מאכל שעשה לי את החודש: פיצה ועוד מלא ג'אנק פוד
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: ביצ'ס 3>, אילת למה אני מחכה בחודש אוגוסט: שוויץץ DDDDDDDDDD::::::: מסר לאומה: TLS
תמונה: אקראית של דאגלס כי יש לי פרץ אהבה אליו33333333>

למעלה