התפקדות חודש אוגוסט!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifמתפקדת

שם: טל תאריך לידה: 14.7 גיל: 14 מקום מגורים: חור. מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: פייסבוק - tal aloni כל השאר מסרים שיר שעשה לי את החודש: היו מלא מאכל שעשה לי את החודש: לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: ירדתי 2-3 קילו ככה
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לרדת עוד O: מסר לאומה: אם רוצים יכולים תמונה: מסוממת->

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo179.gifמתפקדת../images/Emo8.gif../images/Emo179.gif

שם: סיון/ואנסי
תאריך לידה: 10.10.92
מקום מגורים: חיפה
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסן
[email protected] מייספייס
http://www.myspace.com/sivan_wildchick פייסבוק
Sivan Ezra
שיר שעשה לי את החודש: כ-ל רדיו קרטיב
[חוץ מFIL
] ועוד כמה שאינלי כוח לכתובXD
מאכל שעשה לי את החודש: סיניייייייייייייי
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: מפגש
/ סיימנו בצפר דהההה~חופש / קניתי מלאמלא דברים
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לונדווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוד 3 ימים!!!!! *&%&$^$%$%#$#)%&^)*&)^*$%#%&%(&*^)&*%*&$&^$)^&&^$ טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומי טומיייייייייייייייייי
מסר לאומה: ערפדים זה שעקס
תמונה: ...

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifכמובן שכחתי תמונה../images/Emo69.gif../images/Emo26.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifלהלהלה כל החדר שלך מאחורהXDDD../images/Emo6.gif

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאעאעאעאעאע תהני שם המוןןןןן!!!DDD:

את תראי את טומייייייי XDDDD תספרי לי איך היה
ולצערי לא אוכל להכין לך מכתב טיסה XDDDDD
לאביווווו

D:

שם:לילך. תאריך לידה: 13.1 גיל: 13.5 מקום מגורים: בית. מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: מסר. שיר שעשה לי את החודש: פפפ יותר מדי. מאכל שעשה לי את החודש: פיצה. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: ביטצ'ס33> והאלבום החדש והתינוק של דפנהD: למה אני מחכה בחודש אוגוסט: כסף. מסר לאומה: תחשבו על משהו לבד. תמונה: לא.

סאמוואן

New member
מתפקדת:) לפני שיגיע חצות:p

שם: כרמית תאריך לידה: 29.3.1990 גיל: 18 וכמעט 6 חודשים מקום מגורים: חור ליד נתניה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק,ישרא וכו']: יש לי אייסי אבל שכחתי את המספר חח..פייסבוק: carmit halfon שיר שעשה לי את החודש: וואו הרבההה מאכל שעשה לי את החודש: סיני סיני סיני סיני כל החודש רק טחנתי את זה מעניין כמה עליתי :p הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: לא יודעת הרבה דברים טובים קרו בחודש הזה למה אני מחכה בחודש אוגוסט: למצוא עבודה קבועה מסר לאומה: אין לי מסרים...ובכלל עדיף שלא אמסור כלום :p תמונה: -

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif מתפקדת D:

שם : נועה
תאריך לידה : 18.10
מקום מגורים : שוהם
מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו'] : מסן - [email protected] , אייסי ופייסבוק במסר
שיר שעשה לי את החודש : אני חושבת שPOV
מאכל שעשה לי את החודשה : פיצה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי : דודה שלי באה לביקור , מפגש .
למה אני מחכה בחודש אוגוסט : לקורס שמתחיל מחר [= .
מסר לאומה : תשנו הרבה
תמונה :

דיסקט

New member
הכי זקן פה? וגם הכי בן פה :O

אבל מ'כפת לי... שם: ארנון תאריך לידה: 02/06/1986 גיל: 22 :-| מקום מגורים: מכבים מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: יש פייסבוק, אמממ arnon shimoni שיר שעשה לי את החודש: הו, אמ.... One for the radio :) מאכל שעשה לי את החודש: כדורי שוקולד נמסים כאלה של english cake.... הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: שבוע חופש מהצבא! למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לקבל את Radio:ACTIVE כבר!

McGirl For Life

New member
אהה... חח בכל מקרה ברוך הבא לפורום!!:)

מקווה שתישאר פה... כי כל שאר הבנים שהיו פה נעלמו><"

למעלה