לדיי,ולכל אוהדי קרן אורטל
אוקיי, מה שאני חושבת זה ששתי הבנות האלה מדהימות באופיין, בטח ביחס לדניאל טרקאי.אחד המבחנים הגדולים שלי לאורטל, זה שובה של קרן מיוון.היא התנהגה מדהים, למרות שידעה שקרן היא מתחרה רצינית שלה לכסף, ולמרות שהאינטרס שלה אומר מכל הבחינות-ללכלך על קרן, גם מהבחינה שאורן בן זוגה של אורטל,וחבריו,שאמורים להיות החברה שלה כשתצא- פה גדולתה! היא חייכה לקרן,חיבקה אותה, דיברה איתה רגיל, לא נסחפה למרות כל האינטרסים שלה, וכל נסיונות הליכלוך של איתן ודניאל להסיט את הבית נגד קרן ואורן! דבר זה ראוי להערכה רבה, מה גם שלאורך כל העונה- היא הייתה 10! מבחינתי-10! ובואו נשאיר בצד את ההתחלה שאתי ניסתה לסכסך בין כל העולם ואשתו. כבני אדם עם עיניים בראשם, ראינו שקרן, אורטל, ליהי-הבינו בזמן מי זו אתי, ומה היא עשתה להם, וכמה הסיטה אותם נגד אנשים חפים מרוע. קרן-אני עוד אדבר בה
היא מבחינתי התותחית על של התוכנית! שתיהן! אז בואו לא נסחף בקטע הזה, כי באמת ששתיהן ענקיות באופין.אל תלכלכו האחת על השניה במקרה הזה, כי באמת ששתיהן ראויות. מי שמעריץ את אורטל-שידבר בשיבחה ומי שאת קרן-שידבר בשיבחה. אתמול בלילה ליהי אמרה לאורטל: " אתי ודניאל זה אותו טיפוס" אורטל הסכימה איתה. האסימון וההבנה נפלו. אני שמחה על כך. אני מדברת על דניאל, לא בשבחה, כי אני לא מוצאת שבח.אבל אני מוצאת תחמנות, רוע, אינטרסנטיות אגואיסטית שעוברת את גבול הטעם הטוב. לדעתי ההפקה רוצה לרצות את איתן, ולא תיתן לאף אחד אחר את המיליון. לא ניתן לה, וגם בחוץ מדברים כך.לא ניתן להפקה לזייף קולות. כשהצדק מנצח, אנחנו צריכים לשמור על נקיון כפיים, ולפרגן לראויים והטובים כי הם חלק מהחברה שלנו. אך מאידך-עלינו להוקיע את אלו שפועים בחברה שלנו אפילו בקטן! עד שישנו דרכם ואז נקבל אותם בשמחה. דניאל טרקאי-משווקת הימורים באינטרנט טמתגאה בכך.מנהלת שיווק הימורים-סליחה!!! שתשנה דרכיה לפני שנקבל אותה לטוב. יום מצויין
אוקיי, מה שאני חושבת זה ששתי הבנות האלה מדהימות באופיין, בטח ביחס לדניאל טרקאי.אחד המבחנים הגדולים שלי לאורטל, זה שובה של קרן מיוון.היא התנהגה מדהים, למרות שידעה שקרן היא מתחרה רצינית שלה לכסף, ולמרות שהאינטרס שלה אומר מכל הבחינות-ללכלך על קרן, גם מהבחינה שאורן בן זוגה של אורטל,וחבריו,שאמורים להיות החברה שלה כשתצא- פה גדולתה! היא חייכה לקרן,חיבקה אותה, דיברה איתה רגיל, לא נסחפה למרות כל האינטרסים שלה, וכל נסיונות הליכלוך של איתן ודניאל להסיט את הבית נגד קרן ואורן! דבר זה ראוי להערכה רבה, מה גם שלאורך כל העונה- היא הייתה 10! מבחינתי-10! ובואו נשאיר בצד את ההתחלה שאתי ניסתה לסכסך בין כל העולם ואשתו. כבני אדם עם עיניים בראשם, ראינו שקרן, אורטל, ליהי-הבינו בזמן מי זו אתי, ומה היא עשתה להם, וכמה הסיטה אותם נגד אנשים חפים מרוע. קרן-אני עוד אדבר בה