שרשור בוקר טוב

ריף24

New member
לדיי,ולכל אוהדי קרן אורטל

אוקיי, מה שאני חושבת זה ששתי הבנות האלה מדהימות באופיין, בטח ביחס לדניאל טרקאי.אחד המבחנים הגדולים שלי לאורטל, זה שובה של קרן מיוון.היא התנהגה מדהים, למרות שידעה שקרן היא מתחרה רצינית שלה לכסף, ולמרות שהאינטרס שלה אומר מכל הבחינות-ללכלך על קרן, גם מהבחינה שאורן בן זוגה של אורטל,וחבריו,שאמורים להיות החברה שלה כשתצא- פה גדולתה! היא חייכה לקרן,חיבקה אותה, דיברה איתה רגיל, לא נסחפה למרות כל האינטרסים שלה, וכל נסיונות הליכלוך של איתן ודניאל להסיט את הבית נגד קרן ואורן! דבר זה ראוי להערכה רבה, מה גם שלאורך כל העונה- היא הייתה 10! מבחינתי-10! ובואו נשאיר בצד את ההתחלה שאתי ניסתה לסכסך בין כל העולם ואשתו. כבני אדם עם עיניים בראשם, ראינו שקרן, אורטל, ליהי-הבינו בזמן מי זו אתי, ומה היא עשתה להם, וכמה הסיטה אותם נגד אנשים חפים מרוע. קרן-אני עוד אדבר בה:) היא מבחינתי התותחית על של התוכנית! שתיהן! אז בואו לא נסחף בקטע הזה, כי באמת ששתיהן ענקיות באופין.אל תלכלכו האחת על השניה במקרה הזה, כי באמת ששתיהן ראויות. מי שמעריץ את אורטל-שידבר בשיבחה ומי שאת קרן-שידבר בשיבחה. אתמול בלילה ליהי אמרה לאורטל: " אתי ודניאל זה אותו טיפוס" אורטל הסכימה איתה. האסימון וההבנה נפלו. אני שמחה על כך. אני מדברת על דניאל, לא בשבחה, כי אני לא מוצאת שבח.אבל אני מוצאת תחמנות, רוע, אינטרסנטיות אגואיסטית שעוברת את גבול הטעם הטוב. לדעתי ההפקה רוצה לרצות את איתן, ולא תיתן לאף אחד אחר את המיליון. לא ניתן לה, וגם בחוץ מדברים כך.לא ניתן להפקה לזייף קולות. כשהצדק מנצח, אנחנו צריכים לשמור על נקיון כפיים, ולפרגן לראויים והטובים כי הם חלק מהחברה שלנו. אך מאידך-עלינו להוקיע את אלו שפועים בחברה שלנו אפילו בקטן! עד שישנו דרכם ואז נקבל אותם בשמחה. דניאל טרקאי-משווקת הימורים באינטרנט טמתגאה בכך.מנהלת שיווק הימורים-סליחה!!! שתשנה דרכיה לפני שנקבל אותה לטוב. יום מצויין

טלומרז

New member
אני אוהבת את דניאל ואורטל מאד מאד מאד

ולא סובלת את קרן וליהי (וכמובן אתי מיותר לציין), שביום מלקקות ומתחנפות לדניאל שנואת נפשן, ובלילה ממשיכות לטנף עליה כבימים עברו. שתיהן ואתי בזויות לאורך כל העונה, וכל מי שיש לו זכרון קצר פתאום התחיל לחבב אותן כי הפכו את עורן.

sendibar0

New member
לאורטל יש לב טהור ../images/Emo23.gif

זה מה ששבה אותי בה מלכתחילה. ברור שבסופו של דבר, כמו כולן, היו לה מספר מילים מכוערות להגיד על כמה בנות. אבל אחרי העליהום שעברה, ההתנכרות והיחס המשפיל, רק קדושים היו מצליחים להמנע מנשיכה קטנה או שתיים. ובבית הזה אין ולו קדוש או קדושה אחת! כולם לוקים ברישעות כך או אחרת, ואורטל בעלת הלב הכי נקי שם. בטח שקיבלה את קרן בנשיקה וחיבוק. לא מפתיע אותי בכלל

meytula

New member
../images/Emo45.gifדי כנסי רגע

יכול להיות שאצל דניאל זה הדחקה,היא אמרה אתמול לקרן שזאת פעם ראשונה שהיא פותחת עם איריס את הקלפים על כל מה שקרה לה עם איתן ועל המשבר אמון שלה עם אחרים..

ריף24

New member
מיטולה,זה חלק מהתחמנות של דניאל.רק אתמול ריכל

ריכלה עם אתי על קרן-ותוך שניה קפצה לחבק אותה.הסירי קורה מעינייך. כרגע יש לטרקאי טקטיקה חדשה, לאחר שלא הצליחה בתחמנותה לעבוד עלינו ועל הבית. שתתבייש לה וזהו. מעשה אחד שווה אלף מילים שהיא טוחנת, ומעשיה הרעים כבר הגיעו עד נפש. שתלך הביתה

meytula

New member
שיחה בין איתן לדניאל

הייתה לה שיחה מאוד חזקה עם איריס

meytula

New member
איתן

''יש לנו נטיה לתת לדברים שאנחנו מתקשים להתמודד איתם לשקוע'' דניאל''זה משהו שלא קרה לי שנים,בגלל שלא נגעתי במקרה הזה,אני מרגישה שיש לי הרבה על הכתפיים ואני סוף סוף מודה בזה'' איתן''זה איזשהו פצע שכדי שהוא יבריא צריך קודם כל לחפור ואז מנקים את הכל ואפשר לבנות הכל מחדש,אחרי שמנקים הכל חדש ונקי אין כבר חור שחור'' דניאל''הנקיון שולחן הזה היה מספיק אבל ממש לא,כשאני חולמת בהקיצ אני פתאום חוזרת למקומות שכבר שכחתי מהם'' לא הספקתי לצטט הכל,באסה איתן''אני אספר לך גם דברים כשנצא בחוץ'' דניאל''אני חושבת שבסך הכל אני מתמודדת עם החיים יפה מאוד אבל אני צריכה ללמוד לשחרר כי לפעמים אני לוקחת על עצמי את כל המטענים של הסובבים אותי,תמיד אני רוצה שהכל יהיה בסדר ,אני לא חסינה וכן רגישה במובן מסויים'' איתן''את מאוד רגישה ,החסינות מגיעה בעקבות הרגישות,היכולת הבנה שלך,גם בדברים הלא הגיוניים שאנחנו עושים יש הרבה רגישות''

sendibar0

New member
אומרים חוסן, מר אורבך. לא חסינות

עוד פליטה פרוידיאנית של הצנון

שן22

New member
חחח איתן מתכנן להיות בלעדיה שבועיים ולהרגיש

איך זה ואז היא צחקקה והוא שינה גירסה ליומים שלושה....

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דידי חשבת על רופא אוזניים?השמיעה שלך לא משהו...

שן22

New member
אני ממש לא דידי אני המצאתי לאיתן את הכינוי

שובי
זוכרת ? אין לי שום דבר נגדם אבל איתן נשמע מהוסס לגבי מה שיקרה בחוץ, אין לי ספק שגב יפרד מקרן תוך שבוע שבוע וחצי אבל גם הקשר של דניאל עם איתן לא יחזיק....

meytula

New member
אופס,חשבתי שאת ריף 20 ומשהו../images/Emo6.gif

אבל זה לא מה שנאמר דניאל זאת שאמרה לו שהיא לא תראה אותו שבועיים ואז הוסיפה ואמרה 'אחרי יומיים אתה תתגעגע'' דווקא לא מהוסס בכלל,זאת הפעם הראשונה שאיתן ממש משוחרר איתה בשיחה. הוא פשוט כבד וחושב על הכל ברצינות יתרה.מה לעשות שובי דובי כבד לא?

שן22

New member
כן שמעתי את רוב השיחה לפני שהם עברו לגב וקרן

ופשוט נראה לי שהוא חסר בטחון לגמרי ותבינו שהוא מבוגר מדניאל בעשור והיא יותר בטוחה ממנו שלא נדבר על זה שהיא יותר קלילה ומלאת שמחת חיים ובלבוסטע הם כל כך שונים שיש לי הרגש/ה שזה לא יצליח בחוץ

meytula

New member
ההפסד יהיה כולו שלו

יתאים או לא אי אפשר לדעת,דניאל מאוד שונה מאיתן,במקום שהיא משחררת אותו הוא מאזן אותה ולדעתי זה מתאים אבל אם לא ילך,לא ילך..

למעלה