שרשור בוקר טוב

meytula

New member
תודה רבההה

זה בדיוק השיחה שפספסתי והתבאסתי ועכשיו אני רואה שסילפו את דברייה של דניאל פה בפורום.כמו תמיד

meytula

New member
שמישהו יסביר לי למה ליהי לובשת בגדים

הם גם ככה לא ממלאים את תפקידם

צרצרה1

New member
מייטולה יואאאוווו נכון !!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לחיצה על התמונה הגדילה אותה וראיתי את החוט !!!! עוד מעט ניראה את הרחם בעצמה.

צרצרה1

New member
זו פעם ראשונה שטמפון משמש מתמודדת להישארות

בתכנית טלויזיה. קרן הזד...... כדי להשאר, ליהי מציגה את הטמפון. לאן עוד נגיע???????

Deacon Frost

New member
לא הבנתי למה הכוונה

מתוך הסטטוס: "הבנים שוברים את הראש כיצד עליהם לבחור את הרווקה שלא תמשיך לגמר. גב ואיתן שוקלים לעשות שיחות אישיות עם כל אחת מהבנות לפני ההכרעה הערב". לפי המנטליות שלהם אני מניח שאם השיחות עם הבנות לא יובילו להחלטה מכרעת הם יעשו ביניהן תחרות החדרת נר לבקבוק והאחרונה שתשאר עם הנר מחוץ לבקבוק תודח.

adiyon2

New member
ממש לא מדויק

יוני אמר שעליהם לעשות שיחות אישיות בסגנון למה מגיע לי להיות בגמר. איתן אמר שזה רעיון טוב, גב אמר שזה לא מתאים כי בשלב הזה לכולן מגיע ואין אחת שתצליח לשכנע אותו יותר מהשניה. בן אמר שזה לפחות יתן להן הרגשה שלא הכל סגור.

צרצרה1

New member
גם בפרומו להערב נתנו לקרן בונוס

גם בזמן מסך, גם בהיותה ראשונה (בצרוף המילים "אהבנו אותה"), וגם בהצגתה יותר פעמים מהשאר.

webguy

New member
מאיפה התמיכה של דניאל ואיתן באתי ../images/Emo35.gif

זה מעורר בי שאלות בקשר לאישיות של השניים ... הם עיוורים ?

צרצרה1

New member
שניהם אוהבים את הליקוקים שלה

כי שניהם מלאי אגו שנהנים רצח כשמחמיאים להם. וסיבה שנייה שאני משערת: אתי בעצם "איימה" על איתן לפני כמה ימים. היא אמרה לו שאת ההדחה האחרונה תקבענה כל הבנות המודחות. שזה בטוח וידוע לה מההפקה. מזה איתן אולי למד שאם הוא ידיח אותה - היא תצביע נגדו.

webguy

New member
אולי לאיתן נשאר משקע רגשי מאורטל ?

הרי נראה שהוא שלילי כלפיה כל הזמו שלאחר שנגמר הסיפור הקצרצר בניהם הרי עם קרן דווקא לאחר הפרידה שיבח .. משהו לא מסתדר לי .. בעוינות שלו כלפיה

צרצרה1

New member
גאי, אנסה לעזור לך להבין ../images/Emo8.gif

תזכר ותווכח שלאיתן התחילה הטינה לאורטל מיד עם סיום "יחסיה" איתו... איתן היה כרוך אחריה, וגם אמר את שמה "בטעות" במקום את שם דניאל אצל איריס הפסיכולוגית. לפחות מבחינה פיזית הוא היה הכי דלוק על אורטל. ומה שגרם לשינוי ביחס שלו לגביה היה זה שהיא חתכה ממנו, ובעצם לא שמה עליו כלום מאז... איתן נרקסיסט. מרוכז ומאוהב בעצמו עד אימה. זה מה שקובע אצלו את מערכות יחסיו. שים לב גם ליחס החברים שלו כלפיו. במיוחד הערצה ומילות הערכה וכאלה... האגו שלו עם ומול אורטל נפגע קשות.

meytula

New member
דניאל יצאה מאיריס בוכה

אתמול היא סיפרה לקרן שהיא חווה בילבול בגלל חוסר האמונה שלה בכולם פרט לאיתן שהיא כבר לא יודעת מה נכון ומה לא שהיא ואיריס עובדות על זה חזק דניאל כמוני,קשה לנו לבכות ואם היא בוכה בטח הייתה לה שיחה ממש חזקה עם איריס לפני שבוע דניאל אמרה לליהי שהיא בוטחת רק באורן יוני ואיתן השבוע יוני ואורן נכנסו בה ושוב משבר אמון נוצר לה

למעלה