בוקר טוב

hila846

New member
אהה ו........./images/Emo80.gif

קיבלנו תמבחנים במתמטיקה קיבלתי 75 זה יחסית פסדר כי לא היו ציונים משוו
וביום שלישי יש לנו התנדבותת מיכל|שמל|בהצלחהההההההההה
זיפפ
תהנייייייי
רעותתתת(
)
תרגישי טובבבב
רעותת(
)
יאא כיף לכםם זה לא פיירר:( (ד"א יש לי קרובת משפחה שלומדת איפה שאתת היא שנה מעלייךך
) יעללל
מקווה שהיה טובב

חח, מגנייייב:p../images/Emo205.gif

איך קוראים לה:|? אולי אני מכירה;] וגמני קיבלתי 75 במבחן במתמטיקה
אבל הוא לא נכנס לתעודה, זה היה רק לשיבוץ הקבצות:p

hila846

New member
חחחחחח../images/Emo80.gif

קוראים לה הדר:) חחחחח,מגניבבב שלנו כן נכנס לתעודהה:( זה היה רק לבדוק פחות או יותר מה אנחנו זוכרות אחרי החופשש:p

הילההה!!

הכי חשוב זה שתשקיעי בלימודים.. אם יהיה לך זמן מידי פעם תיכנסי :p המון בהצלחההה!! וכל הכבוד על הציון :) נתגעגעעע

היללי 2

New member
הילווווש../images/Emo23.gif

ואיי ניתגעגע אליךךך מלאאאאאא
בהצלחהה הבכלללל!!! **אני חיבת פשוט לעןף אז אני ימשיך לכתוב לך שאני יחזור** מאוווווהה

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

תודהה,גמאניייי:( מואהההההה

צהרייםם!!../images/Emo204.gif

היום המורה למתמטיקה קוראת שמות : "לימור...?,מוררר...?יעל...?חן...? הילה...?" אמרנו לה שהן ירדו ל4
איזה צחוקים היו כולם יורדים ל4 יחידות כי לא הבנו בשיעור אחד כלום!! אז היא היום הסבירה מדש הכל ואני מבינה מצוין ב"ה::p בשבע ברכות אתמול אחותי לקחה את השם שלי ושלה *הדס ואודיה* זה היה השמות שלנו כאילו למספר של השולחן.. היא לקחה את זה ושמה בחולצה
ואז היא כזה : "זה נראה כאילו קראתי לציצים שלי בשמות" ואז דודה שלי עברה אז אמרתי לדודה שלי "אודיה קראה לציצים שלה בשמות" ובדיוק אודיה קמה והיא ראתה : "הדס ואודיה"
אעעעעעעע ואני נרשמת בע"ה לגמת משפטים באוניברסיטת בר אילן
.. זה 5 יחידות..והממוצע השנתי ממש גבוה.. אז זה סימן שהבגרות ל מאוד קשה
. ואני גם אכיר בנים חדשים
חחחחח:p היום היינואמורות ללכת ב14:40 כמו תמיד אבל שכחנו שיש משו כזה הרצאה וחייבים להישאר אלייה אז הלכנו כי חשבנו שזה רשות ואז חברה שלי התקשרה להגיד לנו שזה היה חובה והמנהל בדק
.. איזה כיף להתחיל את השנה ככה
. בטח אני אצטרך להשלים שעות בבצפר או משו
אביחי בהצלחה במבחן:]. מיכל כנ"ל:] אני אלך לעשות שיעורים ביוושש
.

למעלה