בוקר טוב

hila846

New member
דווווסססססס../images/Emo80.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה אחותךך:p מז"א משפטים בבר אילן
מגניבבבבבבבבבבב פוווול בהצלחההההההה
תהניי

חחחחחחחחחח../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif

זאת מגמה..שעושים בה 5 יחידות ואזזז אביחי הסביר לי משו ולא הבנתי נדמה לי אז אני אסתום:p חחחחח

היללי 2

New member
הההההדדדדססס../images/Emo23.gif

ואי את ילדה חכמה ברמוווות
בללייי עעעיייןןן ההררעע!!! אוניברסיטה...פששששש יפהה הדסס
אין עליךךךךך מאמווש!!! בהצחה בהכללל!!! מאווווווווווההה

פלורי2

New member
צהריים טובים../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif

כידוע, התחלנו את היום משחרית עם המחנך יעקוב
.. אמרו לנו את ההקבצות
אבל רק באנגלית.. אני א'
במתמטיקה נעשה את המבחנים רק אחרי סוכות
אז יש עוד זמן.. שינו לנו את המערכת שוב >> ויעקב עדיין לא נתן לנו את החדשה.. אז בהתחלה היה אנגלית.. ירדנו הלביא את הספרים לפי רמות.. לא תאמינו! אתם מכירים את הספר "לינקס" ללימוד אנגלית? [LINKS] המורה שלנו כתבה אותו ^^!! וגיליתי תמונות של תלמידים מהתיכון שאני מכירה בספר.. בכל מקרה, הבאנו את הספרים, ואז היה לנו מיני-חופשי כזה
.. בקיצור כל היום היה פסדר.. משעמם אבל פסדר

צהריים מעוליםם!!=]../images/Emo41.gif

היה יום כייפי בבצפר נהנתי והיה מצחיקק וכמעט נרדמתי במתמטיקה על הבוקר..:/סיימתי מזה מאוחר כאילו אפחד לא היה כבר בבצפר אבל אני יודעת שיש כאלה פה שזה ממש מאוחר אצלהם יותר ממני אז אני לא מתלוננת.. אני עפה למטה...=] זיווש יפשייליי אני אוהבתותך מלאא דבריתיי מאמיי ותרגישי טוב!=] המשך יום מקסים..=] -שירק'י-

יקיר15

New member
אחר הצהריים ../images/Emo42.gif

אימלההההההה היום היה ממש אבל ממש ממש חםםם לא יכלתי להיות בחוץ אפילו לשניה...
עכשיו עוד פחות חם
ב"ה היום רק סיימתי ללמוד ב4:15
ואו זה היה יום אורך ומתיש במיוחדד .... וואי היום בשעתיים הראשונות הלכתי לחט"ב שלנו אני ועוד ידיות לעשות רישום של התיכופוניסט - זה ספר שיש בו טלפונים של כל התלמידים בבתי ספר התיכוניים בב"ש ובסביבה ... בקיצור החט"ב שלנו מזה שלוכים ושכנותיים כאלה גועל נפש של ילדים ... נכנסתי לאיזה כיתה של כל הבלאגניסטים בקיצור איזה אחד אומר לי : " איזה מכוער אתה " עכשיו מה יענו אני יירד למישהו בראש של ילד קטן שעוד לא התבגר[ לא שהוא דוגמן הוא משהו דומה לאיזה נעל כבושה
] אז לא התייחסתי ... ואחרי כמה דקות הוא אמר את זה שוב ... יענו הוא חיפש צומי ... בקיצור אחרי זה איזה אטחת ביקשה ממני לראות את הטלפון שלי אז נתתי לה ובידיוק ידידה שלי התקשרה אלי ושהיא מתקשרת יש תמונה שלה ... אז היא אומרת לי :" מי זו המכוערת הזו" ואז מזה התעצבנתי - עכשיו קלטו ששתי אלה שדיברו ממש אבל ממש לא יפים ... אז אמרתי להם אי אי אי כולם אצלכם מכוערים מי שישמע איך אתם נראים
חחח וזהו
בעיקרון היה לי די משעמם היום הייתי גם אחד העייפים והיה גם ככה יום ארוך ביותרר עכשיו יש לי פול שיעוריםם אז אני צריך להתחיל לעשותת סורי על החפירהה צאו והמשך יום מדהים לכולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נעל כבושה? חחחחחחחחחח זה חדש... חח וואייי יקיר הרגת אותי... מה אתה שם עליהם? חחח התגובה הכי טובה זה להתעלם... :S חחח בהצלחה בשיעורים :p

יקיר15

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

חחח לא שאני מחזיק מעצמי כ"כ אבל עדיין עיצבן אותי החוצפה שלו ... אני בדר"כ מתעלם מדברים כאלה אתה חושב שאני מכוער סבבה לך ...

למעלה