שרשור הכרות

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10.אוכל מועדף: 11.אוכל שנוא: 12.מספר מזל: 13.ספורט מועדף: 14.צבע מועדף: 15. חיה מועדפת: 16. חיית מחמד [אם יש]: 17:סרט מועדף: 18:מאיפה אתם: 19.תאריך לידה: 20.את מי מעריצים: 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: 22.מוזיקה: 23.סדרות מועדפות: 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): ולרשם ICQ וגם מסנג'ר למי שיש כמובן!!!

A lost angel

New member
אני אני אני../images/Emo9.gif

1. שם: דנה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 13.08.88 4. כינוי: 'הדנה' 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: קטנונית 7. חולשה: ברכיים ורגשות. 8. אובססיות: מכושפות, רוזוול. 9. פאדיחה: ?! 10.אוכל מועדף: ספגטי. 11.אוכל שנוא: בורשט. 12.מספר מזל: 1,7,13 13.ספורט מועדף: התעמלות קרקע, כדורגל, כדורעף 14.צבע מועדף: כחול ושחור 15. חיה מועדפת: דולפין 16. חיית מחמד [אם יש]: אחי הקטן. 17:סרט מועדף: משחקי פיתוי. 18:מאיפה אתם: חולון 19.תאריך לידה: כתבתי את זה כבר. 20.את מי מעריצים: מטאליקה. 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: מטאליקה, חולון אזור, רוחות רפאים וזה
22.מוזיקה: רוק, מטאל, קלאסית, גות'. 23.סדרות מועדפות: רוזוול, מכושפות, הכי גאים שיש, אלי מקביל, סקס והעיר הגדולה, רפואה שלמה והבית הלבן. 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): אין לי כח. אייסי: 52317971 דנה

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

1. שם:
מרים
2. גיל:
15
3. תאריך לידה:
15.9.88
4. כינוי:
מילקשייק בכחול
5. תכונה טובה:
אני נחמדה לחיות
6. תכונה רעה:
ביצ'ית,אוהבת לרדת ולצחוק על אנשים..ואני גם צינית
7. חולשה:
לבקהאם לבנים בלונדינים עם עינים כחולות
8. אובססיות:
בקהאםםםםםםם|מאוהב
9. פאדיחה:
היו כ"כ הרבה..
10.אוכל מועדף:
יפני
11.אוכל שנוא:
קישואים ושעועית
12.מספר מזל:
7
13.ספורט מועדף:
גולף,שחיה,טניס,כדורגל,פולו,קירקט,רכיבה ועוד הרבה
14.צבע מועדף:
כחול ואדום
15. חיה מועדפת:
אין חיה שלא מועדפת
16. חיית מחמד [אם יש]:
יש יותר מידי לא יכולה לפרט
17:סרט מועדף:
הארי פוטר,טיטניק,שודדי הקריביים ושר הטבעות וחלף עם הרוח
18:מאיפה אתם:
רמת גן
19.תאריך לידה:
לא רשמתי כבר???|סניל|
20.את מי מעריצים:
בקהאם
טום פלטון,עפר שכטר,דאנקן,צ'אד מריי,זה מדוסון (סי ג'יי),אורלנדו בלום,ג'ון ון ג'ובי ועוד הרבה בלונדינים שכנראה שכחתי..
21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים:
זה,הפ הסרט,אוונסנס,קוויזים,אורלנדו
22.מוזיקה:
בעיקר כל מה שמשמיעים באמ טי וי והעיקריים הם:50 סנט,שוגביבס ואוונסנס וגם לינקין וגם בלו
23.סדרות מועדפות:
שנות השבעים,דוסון
,בנות גילמור,רוזוול(אופקורס),מלאך שחור(
אייך לא??),חברים,חלום אמריקאי ועוד..
24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע):
בקהאם כמובן

נמימה

New member
../images/Emo108.gifהנה שלי:../images/Emo108.gif

נטע
15 (עוד 3 חודשים)
-
9.1.89
נטוש.. חיחיחי
כנות, יושר, מצחיקולה..
הרבה: לפעמים מתפרעת יותר מדי, עצלנית..
לא אומרת נה נה
אובססיבית למייקל אואן! האחד והיחיד, אוכל הכולל: טים טאם, אוראו, טופיפי פיצה.. ולשבלולים
יותר מדי.. אולי בהמשך
מקודם הזכרתי.. אה אז אני יכתוה שתיה: שוקו, אייס קפה ( במיוחד עם טים טאם) מים וקולה
כבד
, גויבה
10 ו 8
כדורגל
(בגלל מייקי שלי)
כתום, אדום ושחור
סנאי, שבלול כלב
כלבה
, משי, (חולה עליהההה) שמנמנה קטנה, טורפת כל וחתולה
, שלג, (חולה עליה) מתוקה שלי..(היא לבנה)
פרל הארבור, גברים עם כבוד, שרק, מלך האריות
לא מכירים.. במרכז
כתבתם כבר.. אם אתם רוצים 9.1.89
מייקל אואן
ואת השבט ווסטלייף!!
השבט וחלקית בווסטלייף
ווסטלייף, השבט, אוונסנס, אמינם, וכמובן!! מוזיקה ישראלית: עברי לידר, בן ארצי (קצת).. וכל מיני
השבט
חברים
רוזוול
זהות בדויה
מכושפות
וסקראבס
וכמובן '24'....
עכשיו? תמונה של מייקי (מייקל אואן לקשים מבינכם) איסיקיו: 172579787 מסנג'ר, אין לי מושג עדיין לא קלטתי את הקטע

נמימה

New member
מוסיפה../images/Emo108.gif

|לסרטים: שודדי הקאריבים ושר הטבעות (מתי יבוא השלישי?????) ותמונה של מייקי שתבינו את אהבתי לבריטים ובמיוחד למלך הבלתי מעורער, לשחקן הכי טוב ביקום, לבן אדם הכ מושלם שיש ולאיש הכי חתיך עלי אדמות:
מייקל אואן
אוף בגלל שיש לי כבר 600 תמונות שלו (במחשב) קשה לבחור.. מממממממממממ הנה
יאמייייי איזה חתיך

Toffee Pie

New member
ככה...

1. גילי 2. כמעט 17 3. ב-24 לאוקטובר 86' 4. גיל 5. חוש הומור 6. ציניות 7. דוסון קריק
8. דוסון קריק
9. הפסדתי את הפרק שבו דוסון סוף סוף מאבד את הבתולים שלו
10. ספגטי בולונז 11. ליצ'י
12. 4
13. שחיה 14. כחול-ירוק 15. כלב 16. כמה כלבים 17. ברוס הגדול מכולם 18. מאיזור מישור החוף ככה... 19. אוקיייי ומה ההבדל בין השאלה הזו לשאלה 3
20. אם אמא שלי
21. דוסון קריק שווולט
22. בריטני 23. דוסון קריק ורוזוול 24. תמונה של בריטני

OrdinaryDay

New member
גם אני אצטרף.

שם-שרה גיל-15 תאריך לידה-7.5 כינוי-אין..(ורצוי שלא יהיה) תכונה טובה- אממ
תכונה רעה- רבים אומרים שאני מרושעת...
חולשה- מוזיקה, קולה וארה"ב אובססיות-מוזיקה, קולה וארה"ב... פאדיחה-אממ...לא יכולה לחשוב על אחת כרגע אוכל מעודף-ג'אנק פוד אוכל שנוא-בד"כ מה שאמא שלי מבשלת
מספר מזל-לא מאמינה בשטויות האלה. ספורט מעודף-שונאת ספורט צבע מעודף-שחור וסגוך חייה מעודפת-אני מניחה שאם אני חייבת לבחור, אז כלב חיית מחמד-לצערי אין
סרט מעודף-בת הים הקטנה ופוקהונטס (ורוב סירטי דיסני הישנים) מאיפה אתם-טבריה את מי מעריצים-
פרומים אחרים בהם אתם נמצאים-אבריל לאבין. מוזיקה-הכל חוץ ממזרחית, טראנסים ומרלין מנסון. סדרות מעודפות-אני מכורה לסדרות נעורים קיטשיות אמריקאיות
קומדיות אמריקאיות. בקיצור, רוב הסדרות בערוץ שלוש. מה על הדיסקטופ-*מצרפת תמונה* (הדיסקטופ שלי משתנה כל יום לרקעים שאני בכבודי ובעצמי עשיתי!
) אייסי-268393919 (מוזמנים בהמוניכם.)

KerenWelling

New member
תודה תודה תודה תודה

שפרסמתם את הפורום בפורום השולט של סמולוויל ולו"ק!!!! אני פשוט חולה על רוזוול זו סדרה מהממת שאני חולה עליה (למרות שיש פרקים שהייתי משנה...) ואולי זה בגלל שאלו אותם בכותבים של סמולוויל?!?!-כ-מ-ו-ב-ן! הם פשוט גאונים! ואני אספר קצת על עצמי בשביל שלא תשארו פה במתח (חחח ממש...): 1. שם: קרן 2. גיל:14 3. תאריך לידה: ה15 לאוקטובר 1988 4. כינוי:SUPERKEREN 5. תכונה טובה: דוברת רק אמת 6. תכונה רעה: האמת מכאיבה 7. חולשה: דוד ונטורה 8. אובססיות:יש שאומרים שדוד ונטורה 9. פאדיחה: תמידית, הרי אני זו אני! 10.אוכל מועדף: השניצל חזה עוף של אמא הכי הכי טוב שבעולם וכמובן הספגטי בולונז שלה!!! 11.אוכל שנוא: כמעט הכל... 12.מספר מזל: עוד לא מצאתי כזה. נגיד ש15 13.ספורט מועדף: ממ...סקס? חח סתם לא....כדורסל, טניס, שחיה, אופניים, כדורגל, כדור רשת, כדור יד...ועוד... 14.צבע מועדף: טורקיז (אבל כהה), כחול, סגול, ולבן. 15. חיה מועדפת: דוד ונטורה(חחחחחח) 16. חיית מחמד [אם יש]:אין
17:סרט מועדף: וואוווו הרשימה כל כך ארוכההההנלך על הראשון שעולה במוח: סיינס 18.מאיפה אתם: אתם? לצערי אני רק אחת
...מתל אביב במקור, עכשיו בחולון... 19.תאריך לידה: כבר עברנו על זה, לא? אבל אני אזכיר לכולכם שב15 באוקטובר אני אהיה בת 15...תודה תודה... 20.את מי מעריצים: את מי שעושה מוזיקה טובה, את מי שמתנדב, ובעתיד הרחוק, עוד 10 שנים, אותי. 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: סמולוויל+לויס וקלארק(449) פורום איפור וציורי גוף (413) פורום משלחת 2003 להנ.מונדן-גרמניה בהייד פארק (6904) ועוד כמה שאין לי כח לכתוב... 22.מוזיקה: כל הסוגים, כל עוד היא טובה... 23.סדרות מועדפות: סמולוויל, לויס וקלארק, רוזוול, מכושפות, אולי זאת אני, בנות גילמור, דוסון קריק, תהרוג אותי וזהו, חברים, ועוד מלאאאאא..... 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונה): תמונה מצורפת... והמוווןןן שטויות... ICQ:123660807 יש לי מסנג'ר של יאהו, של MSN וכל חתולים אחרים שתרצו... תפנו אלי באייסיקיו ותכתבו שאתם מהפורום אחרת אני לא מאשרת-ראו הוזהרתם!!!! פרטים על המסנג'רים באייסיקיו...

KerenWelling

New member
מוסיפה...שכחתיייי

עוד תכניות חשובות!!!: רפואה שלמה, הכי גאים שיש (מעבירה בסצנות של המין- לא נעים, יש עוד אנשים בבית ששומעים ה-כ-ללללללל!!!!!פחחחחח) נ"ב:תמונה שלי מצורפת..

KerenWelling

New member
אני סנילית

כל פעם אני שולחת את ההודעה ואז שוכחות שווובבבבבב אז מופע שנות השבעים, חלום אמריקאי, מלך השכונה, שכנים שכנים, סמנתה (ביוויצ'ד!!!!!!!!!!איפה הימים הטובים!?!??!?!אני רוצה שידורים חוזריייםםםםםם) וגם אני אוהב את ג'יניייי(איי לאב ג'יני)!!!!!!!!!! כמובן וכמובן שקרובים קרובים...כאילו הלו!!! ושכחתי לציין שההומור שלי הוא ההומור הכי שרוט בעולם- לא להסתובב איתי זה מדבק!!!(מנסיון, הדבקתי כבר 2 ילדים תמימים...)

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif כנ"ל......

אני מסתובבת בעולם הזה, והדבר היחיד שמניע אותי, הוא התקפי צחוק.....

moran14h

New member
שלי

1. שם:מורן 2. גיל:14 3. תאריך לידה:31 ל-7 4. כינוי:איזה כינוי? 5. תכונה טובה:אממ אני לא חושבת שיש לי.. 6. תכונה רעה:אני מניפולטיבית וקצת רעה לפעמים..אבל קצת.. 7. חולשה: ג'סטין(טימברלייק)..ג'וני(דפ)..ארטיק בטעם קולה.. 8. אובססיות:ג'סטין..ג'וני.. 9. פאדיחה:*לא מגיבה* 10.אוכל מועדף: אין! 11.אוכל שנוא: חמוס..בעע 12.מספר מזל:אין 13.ספורט מועדף:פחחח הצחקתם אותי.. 14.צבע מועדף:ורוד 15. חיה מועדפת:אין אוהבת הרבה 16. חיית מחמד [אם יש]: כלבה וחתולה 17.סרט מועדף:שודדי הקריביאים ,המספריים של אדוארדויש עוד מיליון ואין לי כח לכתוב אותם 18:מאיפה אתם:רחובות 19.תאריך לידה:לא היה את כבר? 20.את מי מעריצים:פחח כבר כתבתי כמה פעמים אבל אין לי בעיה לחזור על זה טוב אז ג'סטין טימברלייק וג'וני דפ.. 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים:ג'סטין טימברלייק,אורלנדו בלום..אממ ועוד כמה 22.מוזיקה:..ג'סטין .. 23.סדרות מועדפות:רוזוול,מאלך שחור,שנות ה70 ,דוסון קריק..ערוץ 3 בקיצור 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע):*מצורפת תמונה* איי סי קיו:246107291

JUstMeAndMe

New member
היי! אני חדשה!../images/Emo77.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

1. שם: טל! 2. גיל: 14.5 3. תאריך לידה:6.12.1988 4.כינוי:כאילו הכינוי בפורום?! בלעעע! JUstMeAndMe 5. תכונה טובה: סלחנות, ותרנות- איך שתקראו לזה אני פשוט סולחת בקלות ולא אוהבת לריב! 6. תכונה רעה: נוטה להתבאסות בקלות אם אומרים משהו או עושים לי משהו שמרגיז אותי.... זה או מדכא אותי או מעצבן אותי 7. חולשה: אמממממ..... שוקו?!
!!!! 8. אובססיות: רוזוול! אחת מהן..... סדרות טלוויזיה... קיראה מרובה מדי... 9. פאדיחה: לא זכור לי
10.אוכל מועדף: בדרך כלל הייתי אומרת, צ'יפס או פיצה או משהו בסגנון אבל בזמן האחרון אני פשוט אוהבת ארוחות בוקר! קורנפלקס! 11.אוכל שנוא: אממממ..... אסור לשנוא אוכל
לא אומרים איכס על אוכל
.... אבל אני לא אוהבת הרבה דברים למשל: פסטה
12.מספר מזל: 6 13.ספורט מועדף: התעמלות (מתעמלת בתחביביי) 14.צבע מועדף: סגול (תשאלו כל אחד ותדעו שאני סגולה! *גאה להיות סגולה*) 15. חיה מועדפת: אני לא אוהבת להעדיף חיות- כי יש הרבה- כלב! חתול! סוס! ועודדדדד...... 16. חיית מחמד [אם יש]: חתולים והרבה מהם.. הפסקתי לסור
17:סרט מועדף: תלוי.... מצויר לא מצויר? יש לי משהו שמושך אותי ל101-102 דלמטים אבל ככה יש מלא סרטים שאני אוהבת 18:מאיפה אתם: מכדור הארץ
ישראל 19.תאריך לידה: שאלתם כבר שם למעלה- מספר שלוש
20.את מי מעריצים: יש לי משהו נגד הערצה. אני יכולה לאהוב אנשים מסוימים.... שחקנים וכאלה אבל אינני מעריצה ואינני סוגדות
21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: פאנפיקים... ועוד כל מיני למיניהם... 22.מוזיקה: אין מועדפת- מה שבא לי באותו רגע! 23.סדרות מועדפות: רוזוול (עופקורס), מלאך שחור, חלום אמריקאי, מכושפות וכן הלאה וכן הלאה.. 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): את הכלב שלי זכרונו לברכה (התמונה אני לא אעלה כי אני מותש..... עמכם הסליחה) טוב תודה רבה על הההקשבה..... או עלה קריאה ליתר דיוק היה נעים טל

JUstMeAndMe

New member
אופסססס אייסיקיו../images/Emo185.gif

אייסיקיו: 156378080 מסנג'ר: [email protected] וזהו...... יאפפה ת'נקס תודה רוזווווווווווווווול! טל

למעלה