שרשור הכרות

frikin shin

New member
הנה התמונה בברור יותר

מי זאת?????
תמונה אחרת... מי זאת? מצד שמאל???

חדשה...

1. שם: שיר 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 7.9.89 4. כינוי: שירוש 5. תכונה טובה: חברה טובה 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: קשה לי לומר לא לאנשים שקרובים (חברים משפחה וכדומה...) 8. אובססיות: מממ.... לא עולה לי שום דבר בראש... 9. פאדיחה: אין לי פאדיחה אבל זה לא היה ממש נחמד לגלות שהאדם שממולי שמנפנף לשלום לכיוון שלי ואני בחזרה אליו לא התכוון אליי.. 10.אוכל מועדף: עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידה... יאמממ 11.אוכל שנוא: בשר (אני צמחונית) 12.מספר מזל: 7 13.ספורט מועדף: פחחח... אין ממש... שחייה וזה אולי... 14.צבע מועדף: כחול... אני חולה על כחול 15. חיה מועדפת: חתולים וכלבים 16. חיית מחמד [אם יש]: חתול מהמם 17:סרט מועדף: יש הרבה - קלולס, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך, חופשיות על הבר ועוד הרבה... הרוב זה קומדיותץ רומנטיות... 18:מאיפה אתם: גבעתיים 19.תאריך לידה: כבר היה דהה... 20.את מי מעריצים: אין אף אחד 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: אני לא ממש קשורה לבלוג מסויים אלא יותר קופצת מפורום לפורום... הפורומים שאני בו עכשיו הוא אופנה ודוליז... 22.מוזיקה: שאלה קשה... אני אוהבת את רוב סוגי המוזיקה אבל אני אוהבת שירים עצובים כאלה שאני מקשיבה להם כשאני מצוברחת... 23.סדרות מועדפות: רוזוול!! (ברור) וגם מלאך שחור... 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): סתם משהו חביב אבל לא מעניין... אז זהו... אני מבטיחה להשאר פה הרבה זמן... שיר

../images/Emo24.gifאני חדשה

1. שם: ענבל 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 29.7.87 4. כינוי: כריסטי(ע)נבל 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: כנות 7. חולשה: בנים 8. אובססיות: חיפוש אחר אהבה(עכשיו אני בחופשה) 9. פאדיחה: נפילות למניהן 10.אוכל מועדף: כול מיני 11.אוכל שנוא:ברוקולי 12.מספר מזל:אין 13.ספורט מועדף:ריקוד 14.צבע מועדף:ורוד 15. חיה מועדפת:חתול 16. חיית מחמד [אם יש]:חתול 17:סרט מועדף:מעודדות צמודות/אנסטסיה/5 ילדות יפות 18:מאיפה אתם:אזור הדרום 19.תאריך לידה:אמרנו את זה כבר 20.את מי מעריצים:כריסטינה אגילרה 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים:כריסטינה אגילרה, אמ טי וי, בנות, נוע"ל 22.מוזיקה: מוזיקה שחורה/פופ/רוק 23.סדרות מועדפות:חברים/מכושפות/רוזוול/סמולוייל מה עוד? 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע):
(מה שיש לי בדסקטופ אי אפשר היה להעלות אז הנה משהו קרוב.. חחח של כריס ולרשם ICQ וגם מסנג'ר למי שיש כמובן!!! איי סי: 164357443

the z girl

New member
*טיפה באיחור*...

שם- עופר (אני נקבה) גיל- 14 בנובמבר תאריך לידה- 4 לנובמבר 89 (נדלג על כינוי כי אין) תכונה טובה- נחמדה? תכונה רעה- עצלנית (אני מנסה להשתנות.. תעזרו לי
) חולשה- מתמכרת בקלות אובססיביות- יש כ"כ הרבה.. גוד שארלוט, רוזוול, סמולוויל, מוזיקה, ועוד מלא מלא מלא פאדיחה- אני אדם הגיוני ושקול, אין לי פאדיחות טוב יש אבל אני לא אספר אותם פה. אוכל מועדף- בלעט קשה לבחור.. ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינה צהובה.. אוכל שנוא- קשה לבחור.. חח.. חצילים (נדלג על מספר מזל וצבע מועדף וחיה מועדפת כי אין) ספורט מועדף- לנסוע באופניים ולשחות חיית מחמד- סיפורים ארוכים ועצובים, אבל כרגע אין. סרט מועדף- אתם לא רוצים שאני אתחיל
יש יותר מדי מאיפה אני- מהמרכז (נדלג על תאריך לידה כי יש לי הרגשה שכבר עניתי על זה) את מי אני מעריצה- (פחדתי מהשאלה הזו) יש מלא מלא מלאאאא.. נציין את חברי להקת גוד שארלוט ונסיים בהם כי אם אני אתחיל אני לא אסיים לעולם. פורומים אחרים שאתם נמצאים בהם- גוד שארלוט מוזיקה: כמעט הכל מכמעט הכל, בקיצור תביאו שיר אם אני אוהב אני אוהב לא משנה מאיזה סוג, צורה או גזע.. אני לא גזענית.. סדרות מועדפות: (זה התקצר משמעותית בזמן האחרון) רוזוול, מכושפות, בנות גילמור, חברים, דוסון קריק לשעבר, סמולוויל, משימה בלתי אפשרית שמשודרת פעם ב.. ועוד שכבר לא משודרות לצערי בגלל העוץ ה***** הזה.. על הדסקטופ: בגלל שהוא לא רק שלי (המחשב) הדסקטופ שלי בצבע כחול וחלק.. אייסיקיוץ- 176962837 מסנג'ר- אני לא נכנסת.. רק באירועים מיוחדים ... משפט משל עצמי: "החיים הם כמו סרט, רק שאנחנו הבמאים." (מתוך איזה סרט שראיתי לפני חצי שעה, אהבתי.)

King Of Kromags

New member
באיחור קל זה נחשב?../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

1. שם: נדב 2. גיל: 14 (בסדר, אז אני מעגל קצת...) 3. תאריך לידה: 28.4.1990 4. כינוי: בפורומים - King Of Kromags, במירק - TheMarker 5. תכונה טובה: "אני מתחשב בזולת"
. תשאלו את המורה שלי! 6. תכונה רעה: יש הרבה. אני אינטרסנט, מניאק ולא חסרות עוד.. 7. חולשה: האינטרנט. זה האיום היחיד שההורים שלי משתמשים בו... 8. אובססיות: פרוזן יוגורט וכמה אנשים... 9. פאדיחה: לחטוף כאפה בפני חצי שכבה 10. אוכל מועדף: איטלקי 11. אוכל שנוא: חמאת בוטנים/דגים - אתם נקרעים ממה שאבא שלי עושה לי. הוא רודף אחרי בבית עם דג קפוא ביד...
12. מספר מזל: 7/9 13. ספורט מועדף: כדור יד/טניס/כדור עף 14. צבע מועדף: כחול כהה/שחור/ירוק. 15. חיה מועדפת: כלב 16. חיית מחמד: יש לי שני כלבים, זכר ונקבה. הזכר הוא בורדרקולי, הנקבה ויסלה. 17. סרט מועדף: אין לי ממש סרט מועדף..
18. מאיפה אתם: אני גר במושב קטן בצפון...
19. צאריך לידה: שוב? 24.8.1990 20. את מי אתם מעריצים: הולי מרי קומבס, את איזבל (הדמות) וכמה אנשים אחרים...
21. פורומים נוספים: גולשים בזמן, מכושפות, מא"ט, מנהלים ועוד כמה.. 22. מוזיקה: הרבה...אבל להקה טובה - Good Chrlotte 23. סדרות: רוזוול, xmen evolution, מכושפות וחברים 24. מה על הדסקטופ: רקע של השחקנים של עונה שביעית של באפי, עם המשפט: Into every generation one slayer is born...just kidding

קוויזי

New member
היי:)

שם: טל גיל:16... כמעט תאריך לידה:30/11/87 תכונה טובה: אמ... אני אחזור אלכם תכונה רעה:נוטה לשינוי מצבי רוח קיצוניים חולשה:יש יותר מידי בשביל שאני אפרט אובססיות: כנ"ל פאדיחה:אממ פעם רצתי לחנות סטימצקי שמתברר שהייתה סגורה ונתקלתי הזכוכית:/ אוכל מועדף:פסטה, סיני, תפ"א בכל צורתו אוכל שנוא: פטריות. בצל מספר מזל:3 צבע מועדף: כחול-סגול חיה מועדפת: צ'יטה/ברדלס חיית מחמד [אם יש]:היו 2 חתולים אחד נדרס אחת מת מדלקת ראות:( סרט מועדף:שודדי הקאריביםת שר הטבעות. מטריקס ואמריקה X:מאיפה אתם:יבנה למי שלא מכיר: עיר דרומה לראשון את מי מעריצים: אין מישהו מסויים. בעיקר מי שנראה טוב... פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: Roserll fanatics ן-SD-1 מוזיקה:רוק פופ ואולדיז סדרות מועדפות:רוזוול, זהות בדויה, סקראבס, חברים. סיינפלד, מלאך שחור, משפחת סימפסון ו24 מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): אח שלי משנה את התמונה כל יומיים אז אין טעם...

fetch

New member
חדשה ואבוססיבית....

אין לי כוח לעשות את הסקר הזה... יענה על דברים מרכזיים. קוראים לי חן, בת 16. אובססיה לרוזוול, הארי פוטר, בגוף ראשון וטד/בלייק מ"הכי גאים שיש". לא ראיתי את כל הסדרה (רק מה שהיה בערוך שלוש), אבל דיברתי עם אנשים שראו וכו' ואני יודעת מה קורה בהמשך הסדרה
ו...זהו. אני הולכת להשתלט על הפורום

למעלה