באיחור קל זה נחשב?../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif
1. שם: נדב 2. גיל: 14 (בסדר, אז אני מעגל קצת...) 3. תאריך לידה: 28.4.1990 4. כינוי: בפורומים - King Of Kromags, במירק - TheMarker 5. תכונה טובה: "אני מתחשב בזולת"
. תשאלו את המורה שלי! 6. תכונה רעה: יש הרבה. אני אינטרסנט, מניאק ולא חסרות עוד.. 7. חולשה: האינטרנט. זה האיום היחיד שההורים שלי משתמשים בו... 8. אובססיות: פרוזן יוגורט וכמה אנשים... 9. פאדיחה: לחטוף כאפה בפני חצי שכבה 10. אוכל מועדף: איטלקי 11. אוכל שנוא: חמאת בוטנים/דגים - אתם נקרעים ממה שאבא שלי עושה לי. הוא רודף אחרי בבית עם דג קפוא ביד...
12. מספר מזל: 7/9 13. ספורט מועדף: כדור יד/טניס/כדור עף 14. צבע מועדף: כחול כהה/שחור/ירוק. 15. חיה מועדפת: כלב 16. חיית מחמד: יש לי שני כלבים, זכר ונקבה. הזכר הוא בורדרקולי, הנקבה ויסלה. 17. סרט מועדף: אין לי ממש סרט מועדף..
18. מאיפה אתם: אני גר במושב קטן בצפון...
19. צאריך לידה: שוב? 24.8.1990 20. את מי אתם מעריצים: הולי מרי קומבס, את איזבל (הדמות) וכמה אנשים אחרים...
21. פורומים נוספים: גולשים בזמן, מכושפות, מא"ט, מנהלים ועוד כמה.. 22. מוזיקה: הרבה...אבל להקה טובה - Good Chrlotte 23. סדרות: רוזוול, xmen evolution, מכושפות וחברים 24. מה על הדסקטופ: רקע של השחקנים של עונה שביעית של באפי, עם המשפט: Into every generation one slayer is born...just kidding