שרשור הכרות

r o s w e l l

New member
היי אני חדשה

1. שם: רעות שלמה 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 10/8/87 4. כינוי: אין ממש 5. תכונה טובה: נדיבות 6. תכונה רעה: עצלנות 7. חולשה: רוזוול 8. אובססיות: רוזוול 9. פאדיחה: האובסיסיות לרוזוול ..חחח 10.אוכל מועדף: שוקולד 11.אוכל שנוא: גבינות 12.מספר מזל: 9 13.ספורט מועדף: איןן! 14.צבע מועדף: כחול / סגול / לבן 15. חיה מועדפת: כלב 16. חיית מחמד [אם יש]: כלבה - פינצ'י 17:סרט מועדף: בחזרה לעתיד 18:מאיפה אתם: באר שבע 20.את מי מעריצים: ג'ייסון בר ושירי אפלבי 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: רוזוול - הרשמי, סנטרל פרק - חברים 22.מוזיקה: פופ ולייפהאוס 23.סדרות מועדפות: רוזוול, דוסון, בנות גילמור, חברים וכמעט כל מה של ערוץ 3 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונה): ריק כרגע מסנג'ר: [email protected]

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifמה קורה אנשים?

חדש פה (בעצם מי לא?) אז
על הפורום, והנה הפרטים שלי: 1. שם: גיל 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 15.3.88 4. כינוי: aka GreeCheeMan אדון הגבינה הירוקה 5. תכונה טובה: הרבה 6. תכונה רעה: עוד יותר... 7. חולשה: אין לי מושג 8. אובססיות: למה נראה לכם? 9. פאדיחה:כנ"ל 10.אוכל מועדף:ג'אנק פוד 11.אוכל שנוא: חצילים!!! 12.מספר מזל:7, 57 13.ספורט מועדף: צפייה:כדורגל, עשייה:רכיבה על סוסים 14.צבע מועדף: כחול/כתום 15. חיה מועדפת:הכלב שלי 16. חיית מחמד [אם יש]: שקוראים לו קיגל 17:סרט מועדף: אין מועדף, אבל שהכי זכור לי מהשנה האחרונה - האחרים 18:מאיפה אתם:מייצג בכבוד את הוד השרון 19.תאריך לידה:לא היה בהתחלה? 20.את מי מעריצים:אף אחד, אבל יש כמה שמעריך 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים:מוזיקה שחורה, 24, באפי 22.מוזיקה: שחורה, עדיף כחול-לבן (ולא, זה לא רק סאבצל, מוקי, דגנחש) 23.סדרות מועדפות:מאלה שמשודרות כרגע:באפי, רוזוול (כמובן...),24, מכושפות, דארק אנג'ל, אודיסאה 5 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע):הכחול הסתמי של ווינדואוז 25.ICQ: #126965048

shasha14

New member
תשובות שלייי../images/Emo15.gif

1. שם: שרון 2. גיל:14 3. תאריך לידה:14/4/89 4. כינוי:צ'רון
5. תכונה טובה:כנה (יותר מידי) 6. תכונה רעה: לא סבלנית 7. חולשה:תינוקות ואשטון קוצ'ר
8. אובססיות:מחשב,טלויזיה ואשטון קוצ'ר 9. פאדיחה:יש לי רשימה מלאה לא כדאי לכם לשמוע.....
10.אוכל מועדף:המבורגר 11.אוכל שנוא:כל הבשר שקיים חוץ מהמבורגר 12.מספר מזל:7 13.ספורט מועדף:כדורעף 14.צבע מועדף:כחול 15. חיה מועדפת:אין לי.......... 16. חיית מחמד [אם יש]:אין 17:סרט מועדף:אממ....גב' דאוטפייר 18:מאיפה אתם:ת"א 19.תאריך לידה:רשמתי למעלה 20.את מי מעריצים: 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים:שנות ה-70,אופרות סבון וטלנובלות 22.מוזיקה:רוק רוק רוק-לינקין פארק 23.סדרות מועדפות:שנות ה-70,רוזוול,חברים,המורדים 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע):חחחחח קבלו

Baby Nicky

New member
אפשר גם את שלי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

1. שם: רותם 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 20-7-89 4. כינוי: רותמה 5. תכונה טובה: שובבה 6. תכונה רעה: לא סבלנית 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: הרבה 10.אוכל מועדף: ספגטי עם שניצל 11.אוכל שנוא: לא זוכרת יש הרבה 12.מספר מזל: 4 13.ספורט מועדף: שחיה או כדורגל 14.צבע מועדף: שחור, אדום, לבן 15. חיה מועדפת: כלב 16. חיית מחמד [אם יש]: אין... :( 17:סרט מועדף: מהיר ועצבני 1,2 (חייבים לראות) 18:מאיפה אתם: ליד נתניה 19.תאריך לידה: אמרתי... 20.את מי מעריצים: מייקל 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: ווסטלייף (שולטים), אחד העם 1 22.מוזיקה: פופ ורוק 23.סדרות מועדפות: יש המון... 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): ?

Baby Nicky

New member
תודה אתי...

דרך אגב... אהבתי את התמונה שנמצאת אצלך בפרטיים האישיים.. מתתי מצחוק.. יש לך עוד תמונות כאלה?

PopPy

New member
../images/Emo3.gif

הממ יש לי תיקייה מלאה, אבל את יכולה פשוט להכנס לפורום תמונות מצחיקות בתפוז - יש להם בטונות..

PopPy

New member
אני בתור../images/Emo3.gif

1. שם: אתי 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 22/5/03 4. כינוי: אטי, מיקי 5. תכונה טובה: אין?
6. תכונה רעה: הכל
7. חולשה: כמה גברברים שמקשטים לי את הדלת..
8. אובססיות: אוו המון.. מכושפות, רק בישראל, הארי פוטר, דיסני, שירי דיסני, רוזוול, לויס וקלארק.. 9. פאדיחה: יש יותר מדי
10.אוכל מועדף: ספגטי יאמי. 11.אוכל שנוא: ירקות ופירות
12.מספר מזל: אין ממש.. 13.ספורט מועדף: אין חיה כזו
הליכה, אור סאמט'ינג. 14.צבע מועדף: כחול. 15. חיה מועדפת: כלבים/חתולים/דולפינים/סוסים באותה מידה 16. חיית מחמד [אם יש]: בנג'י (כלב) ופרינס (חתול) 17. סרט מועדף: לאחרונה התמכרתי לשודדי הקאריביים
, אבל יש המון 18. מאיפה אתם: בת-ים
19. את מי מעריצים: מעריצה? לא מעריצה. מעריכה
יש הרבה.. 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: קחו אוויר.. רק בישראל (מנהלת), הארי פוטר, הארי פוטר חברתי, מכושפות, מכושפות חברתי, סמולוויל ולויס וקלארק ופורום פאלם וחברים. 22.מוזיקה: מגוונת. 23.סדרות מועדפות: רק בישראל, מכושפות, לויס וקלארק (ורוזוול כמובן..) 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונה): מתחלף כל כמה דקות לתמונות מרוב התיקיות במחשב, זה אומר הרבה דיסני, לויס וקלארק, מכושפות, כוסונים למיניהם.. את מאגר תמונות הרוזוול שלי אני צריכה להרחיב באופן רציני. ICQ: 117719839

h e n y

New member
עכשיו אני....

.שם:חן
תאריך לידה: 5.7.89
כינוי: חנוש, חני, גוץ, קוביסטית{אל תשאלו למה}, חנוכה, פינקי,מיס פיגי
תכונה טובה: סבלנות
תכונה רעה: חוסר ביטחון
חולשה: לא יודעת... אהה שמעליבים אותי אני נסגרת.
אובססיות:אובססיה לאכול בעיקר, ולכתיבת סיפורים.
פאדיחה: אהממ.. לא יודעת....
אוכל מועדף:פיצה, ספגטי ברוטב שמנת, וכול אוכל חלבי
.אוכל שנוא:בשר, עוף {אני צמחונית..}
.מספר מזל: *6* {כן כן תצחקו}
.ספורט מועדף: שחיה, וכדורסל {רק בצפייה}
14.צבע מועדף: כחול ולבן {ישראלית בדם}
.חיה מועדפת: ארנבת
חיית מחמד [אם יש]: כלב
{לוקה} וחתול
{הומר}
:סרט מועדף: פרדי נגד ג'יסון
{לפני חצי שעה ראיתי אותו בקולנוע
}
:מאיפה אתם: צפת {בוזזז
}
.תאריך לידה: אמרתי...
את מי מעריצים: ג'יסון בהר
{מקס}, ואשטון קוצ'ר, וג'וש הארטנט, ועוד..
.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: תא"ו, משחק החיים, שנות ה-70, הומור, תמונות מצחיקות, ועוד.....
.מוזיקה: היפ-הופ, עיברי, כוכב נולד...
.סדרות מועדפות: רוזוול!!!!
{אין עליה!!}, תא"ו, ושנות ה-70 icq- 232401641 כנסו ונדבר על רוזוול או על מה שבא לכם!!!

N i c o l e

New member
אני:

1. שם: נועה 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 14.03.86 4. כינוי: פרנקי...אל תשאלו למה... 5. תכונה טובה: אופטימית 6. תכונה רעה: חיה קצת יותר מידי באגדות, הראש תמיד בעננים... 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: סרטים 9. פאדיחה: הממ.... 10.אוכל מועדף: סטייק 11.אוכל שנוא: 2 אוייביי הגדולים ביותר- 1. חצילים 2.כבד
12.מספר מזל: הממ......אין לי מושג...4 או 2 13.ספורט מועדף: החלקה על הקרח 14.צבע מועדף: סגול, כחול, ורוד 15. חיה מועדפת: כלב, חתול, אריות (?), ועוד... 16. חיית מחמד [אם יש]: כלבה גדולה עם עיניים מדהימות בשם "באפי". 17:סרט מועדף: moulin rouge", "סיפור אהבה בלתי נשכח" 18:מאיפה אתם: מבשרת ציון. 19.תאריך לידה: זה לא היה כבר? 20.את מי מעריצים: שחקנית: ניקול קידמן. שחקן: יואן מקרגור. זמרת: מנדי מור (גם שחקנית), זמר: ג'סטין טימברלייק. 21.פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: אה...כל מיני, אין לי כוח לפרט. 22.מוזיקה: פופ רוק, או מוזיקה ישראלית... 23.סדרות מועדפות: רוזוול, בנות גילמור, מלאך שחור, באפי (היתה), אלי מקביל ועוד... 24.מה על הדסקטופ(לצרף תמונע): just look

N i c o l e

New member
ועוד משהו

בסרטים- "שודדי הקאריבים" ועוד מליון סרטים שאני לא אפרט את כולם כאן... את מי אני עוד מעריצה: אורלנדו בלום, מג ראיין, פרדי פרינז ג'וניור, ראיין פיליפה, ריס ווית'רספון, מישל פייפר, קליסטה פלוקהארט עוד מיליונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סדרות: גם "שנות השבעים". ו...זהו לבנתיים...

frikin shin

New member
טוף אני יענה גם../images/Emo9.gif

שם:דניאל גיל: עוד מעט 14 (לא 13
) תאריך לידה: 90\4\9 כינוי: frikin shin , העז תכונה טובה: אני חמודה אני מתוקה אני יפה... סתם... האמתי אני לא יודעת
תכונה רעה: עצבנית (אל תתעסקו איתי
) סתאאאם... חולשה: ? אובססיות: בנות גילמור
פאדיחה: ? אוכל מועדף: סיני ומקדונלדס אוכל שנוא: לא עולה לי לראש כרגע מספר מזל: 3! ספורט מועדף:ריקוד צבע מועדף:כחול חיה מועדפת: כל מיני חיית מחמד: גרייס! התוכית המתוקה שלי
היא גם אוהבת רוזוול
סרט מועדף: שאני לא יתחיל אפילו...
מאיפה אתם: תל אביב תאריך לידה: שוב?
את מי מעריצים: אף אחד... אבל אני אוהבת את אבריל לאבין, בנות גילמור, רוזוול, אוונסנס, לורן היל, מייסי גריי נחמדה, שנות ה-70 ועוד... פורומים אחרים בהם אתם נמצאים: בנות גילמור, אבריל ורוזוול!
מוזיקה: סוג? רוק, מוזיקה שחורה, פופ הכל חוץ מקלאסי! סדרות מועדפות: כתבתי כבר מקודם במי אתם מעריצים? מה על הדסקטופ?: יצורף בהודעה הבאה ICQ: 324838739

frikin shin

New member
נכון שגרייס מתוקה?! (כנסו!!!!!)

והנה הדסקטופ שלי... שאלה? מי זאת עם השיער החום? (מצד שמאל למטה)

למעלה