בוקר טובב ושבת שלום לכולם

שן22

New member
ליהי ממש מעצבנת גם כשהיא אוכלת טוסט היא שולחת

ידים לבן דוחפת את הטוסט שלה לפה שלו לא נותנת לו ולנו מנוחה לרגע משניהם היא ממש מגעילה אני מקווה שחן תצליח לתפוס את המקום שלה בגמר

נעמה8080

New member
אני כבר יודעת מי יהיו שלישית הגמר

אני מאמינה שכל אחד יודע: דניאל, קרן וליהי. למה? דניאל+איתן, קרן+גב ובן לא ייתן לליהי ללכת, אז זה סגור. הפקה גרועה שלא יודעת לעשות טלויזיה כמו שצריך!!!!! את השלישית הקהל צריך לבחור.

נעמה8080

New member
וההפקה יצאה שקרנית!!!!!!!

טל ברמן ואביעד אמרו שאפשר לקום בשבת בבוקר ולראות את המשימה בשידור חי וזה שקר! והבנתי ששאלו מי הכי צבועה בבית. אתי אמרה שהיא מעדיפה להיות סכסכנית ולא צבועה!

easternstar

New member
נתנו לאתי "מחמאות" אבל היא בגמר

לפי כל הפרסומים יש 2 זוגות ו3 בנות בגמר ולכן אתי בגמר. איתן זכה וכנראה יבחר בדניאל. יש עוד הדחה ואז נשארות 5 בנות לגמר.

meytula

New member
../images/Emo26.gifהזכיות במשימה../images/Emo36.gif

אורטל כולם בחרו בה כ''הכי משתמשת במניות שלה והכי פלרטטנית'' אתי נבחרה ב''הכי סכסכנית בוילה'' איתן נבחר ב''גבר האידיאלי'' קרן כולם בחור בה כ''אישה האידיאלית'' לגבי השאר אני עדיין לא יודעת זה מה שנפלט בנתיים

goodpink

New member
ליהי הבחורה הבזויה ניסתה להגיד שענת הבכיינית

שהם ישבו על השולחן והיתה איזה שאלה שאיתן אמר שהוא התחבט בה...ורשם בסוף ליהי יוני אמר שאם ענבר היתה אז הוא היה רושם ענבר וליהי אמרה ענת. האם הבחורה הזו רצינית מתי ענת בכתה לידי חוצפנית מגעילה גועל של בחורה שמכרה את עצמה כדי להישאר במשחק אף אחת מהבנות ששכבו בריאלטי לא עשתה זאת מהסיבה שהיא עשתה זאת כולם מתוך משיכה או אהבה יחסית לא כמו הבחורה הזויה ליהי. איך היא הביאה את ענת כאן איך ענת היתה בכיינית? חוצפנית לגבי קרן גועל נפש של בחורה איך היא שמחה שאיתן ניצח רואים את כל הגועל שלה. ואתי אמרה דברים נכונים על ליהי.

goodpink

New member
קרן בנחרה בטח בגלל הבנים וחברות שלה שיצאו

ויפלו לבחורה כזו רעה וזולה זה יהיה ממש טוב.

meytula

New member
מה קרה עם אורטל??היא מלכלכת בלי סוף לאחרונה

לא מתאים לה בכלל ,מאז שהתחברה לקרן וליהי היא כל היום מדברת על אתי,אתי ככה ואתי ככה.דייי חפרה כבר בטח בפרקים שפססתי קרה משהו חמור אם אורטל כל כך שונאת את אתי,מגיע לאתי השינאה הזאת,אורטל באמת אהבה אותה ואתי כל היזדמנות ליכלכה על אורטל.

didush100

New member
את חייבת ללכלך על קרן וליהיא

מה נסגר? מה הקשר לקרן וליהיא עכשיו? אתי פוסטמה ובגלל זה היא מדברת עליה

קשור וחצי! אורטל לא צריכה להתקרב

לקרן וליהי כי זה מוציא ממנה דברים מגעילים כמו למשל להיות עם אורן (זה לא נראה לי אמיתי לגמרי)

didush100

New member
שטויות אורטל לא מושפעת מאף אחד

יש לה דעה והיא הבינה מי זאת אתי

דיי3

New member
נכון מייטולה. דניאל סיפרה לאורטל את כל מה שאת

שאתי דיברה עליה. הסתבר לדניאל שאתי שיקרה ואורטל לא עשתה כלום מהדברים שאתי מספרת מהרהורי ליבה. אתי גרמה לכולם וממשיכה בזה, לשנוא את אורטל.

webguy

New member
בטח שרה אתי לא מפספסת אף הזדמנות

ללכלך על אורטל ... רק אתמול שוב עם דניאל ..

נעמה8080

New member
לדעתי, אתם תראו שאחרי הגמר

כולנו נשמע שגב וחברה שלו חזרו ולדעתי הם בעצם אף פעם לא נפרדו. אחרת למה הוא לא מתנשק?! לא מקבלת שום תירוץ! התירוץ היחיד שהוא נגעל מקרן ואת התירוץ הזה אני מקבלת כי זה הגיוני.

למעלה