בוקר טובב ושבת שלום לכולם

Deacon Frost

New member
מסתבר שדניאל זכתה בחסינות

חן וונינה אומרות שהוא הצביע לכך שהיא לא ראויה להגיע לגמר וגם אומרות שהוא זכה במשחק.

אתי עצבנית גם על איתן, היא אמרה לו שאם יש

משהו להגיד לה אז שיאמר לה. ואז היא הלכה לחדר חזרה.

adiyon2

New member
הבנתי שקרן הפסילה את עצמה כדי

לא להשתתף במשחק. תכמנית.

היא לא. היא הזיזה את היד בטעות ונפסלה

ראשונה. הבנים צחקו שהיא עשתה את זה בכוונה כדי לא להתלכלך. אל תתני לה יותר מדי קרדיט.

adiyon2

New member
זה ממש מתאים לה

לא לרצות להתלכלך כשכולם רואים, היא הרי לא אומרת לאף אחד את האמת בפנים. חוץ מזה אין סיכוי שהיא תלך שהרי היא מחוברת לגב.

עם על החוסר מודעות של אתי לעצמה

היא אומרת דברים נכונים על אחרים!! היא לא מכרה את עצמה כמו ליהי (ומשום מה נראה לי שאורטל בעקבותיה מינוס המקלחות) ולליה הכי לא מגיע להגיע לגמר (ונינה רשמה את ליהי).

דיי3

New member
כל אחד כתב את דעתו. חבל שלא אמרו לאתי את

האמת בפנים מתחילת הדרך. חסכו ממנה "עגמת נפש" ועכשיו קשה לה לעמוד מול המראה.

meytula

New member
וואו איזה אש בבית,תקציר../images/Emo26.gif

אתי כועסת ובוכה בגלל שכולם בחרו בה כ''סכסכנית ביותר בוילה'' וכי איתן בחר בה כמי שלא מגיע לה להיות בגמר. היא כמובן לא רוצה לדבר עם אף אחד אבל לא מבינה שלא כולם באמת בחרו בה כסכסכנית כמו דניאל חן וונינה שלא בחרו אותה במבחן אבל כועסת גם עליהן שרשמו אותה ולא מבינה שכולם היו צריכים לרשום מי לדעתם נבחר על ידי כל הדיירים וחן אמרה לה ''אתי,אני יודעת שזה מה שכולם חושבים עלייך ובגלל זה רשמתי אותך,רציתי להתקדם במשחק' אתי באה לאיתן וצעקה עליו בפרצוף''אם אתה חושב שלא מגיע לי להיות בגמר תדיח אותי מחר' איתן הגיע אליה לחדר והרגיע אותה וסיפר לה מה באמת הוא כתב ומה הוא בחר בגזרת ונינה,ונינה בחרה בליהי כמי שלא מגיע לה להגיע לגמר וליהי והיא הרימו צעקות במטבח בקיצור הבנתי שאורטל ואתי הכי התלכלכו במחשק . שמעתי שאיתן זכה

דיי3

New member
אתי אומרת שאין לה גבר שיגן עליה. חחחח יוני

כמעט רב עם כולם כדי להגן עליה. לא שזה חכם מצידו. הוא עושה את זה בעבור עצמו לא בעבור אתי. חשוב לו (לאגו שלו) לראות שמחשיבים את דעתו ומשאירים מישהי שהוא מגן עליה.

באמת,ליהי וונינה צעקו אחת על השניה?..

שמעתי שליהי צועקת משהו במטבח...לא שמתי לב שזה על ונינה ועוד בפניה...מה היה שם?....... ומזל טוב לדניאל על החסינות! זה אומר כמעט בוודאות שקרן ואורטל לא נכנסות לחמישיית המודחות...

למעלה