בוקר טובב ושבת שלום לכולם

רותי167

Well-known member
meytula ,תודה על התמונות של דניאל.

מה שלומך ושלום דניאל הקטנה?

meytula

New member
../images/Emo26.gifפרטי המשימה../images/Emo36.gif

הפרסים שרשרת יהלומים בשווי 11 אלף שח+חסינות אם אחד הבנים זוכה הוא בוחר למי מהבנות להעניק את השרשרת +חסינות הם מחוברים לשרשרת שמחזיקה חבית של מיים ומטרת המשימה להישאר יבשים יש 3 מדרגות,כל תשובה על שאלה נכונה תזכה אותם לא לרדת או לעלות מדרגה ולזכות להישאר יבשים כי כל תנועה של החבית למטה תרטיב את המתמודד השאלות שנשאלות זה מהמבחן אתמול,הסוציומטרי אביעד ישאל שאלה כמו ''מי לדעתכם נבחר על ידי כל דיירי הוילה כנקי ביותר?'' והמתמודד יצטרך לענות,אם יענה נכון ישאר במקום ולא ירטב ואם לא יענה נכון על יותר משתי שאלות יפסל. הפסיקו את השידור .אוףףףףף

didush100

New member
זאת משימה מהישרדות

מאוד יצירתי מצידם למחזר מתמודדים ומשימות מהישרדות

meytula

New member
כנראה לא הבנת את המטרה שלהם

גב יזכה ויתן חסינות לקרן
אני בטוחה שקרן הולכת לזכות בגדול

Deacon Frost

New member
לא רק חסינות, אלא גם שרשרת יהלומים

הרח צריך להוסיף עוד קורט של תמיכה מההפקה לרומן המזויף הזה כדי שהם יוכלו לקבל את מיליון השקלים ממוטי רייף.

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif ובטח ישאלו את גב שאלות שהם בטוחים שהוא

יידע את התשובות עליהן.

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב meytula

נכנסתי לרגע לראות מה המשימה של החסינות... ואין שידור
הראו את מה שכתבת או שרק הקריאו את זה? תודה

meytula

New member
בוקר טוב נועה../images/Emo24.gif

את מה שכתבתי הראו ואז קטעו את השידור .בדיוק כשאביעד סיים להסביר על המשימה השידור נקטע. עד שיש משימה מעניינת הם מנתקים את השידור

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifבפרק הם אמרו שניתן יהיה לראות מה המשימה

לא זוכרת שהם אמרו שניתן יהיה לצפות בה...

meytula

New member
לא יודעת,לא ראיתי את הפרק

אבל אומרי פה שנאמר שניתן יהיה לראות,מעניין.. את שאר המשימות הראו,משהו חשוד במשימה הזאת אם לא מראים אותה

meytula

New member
הפקה חובבנית ביותר!!

גם ככה זה ידוע מראש שקרן תיקח אבל סתם מעניין לראות מה ענו בסוציומטרי

24שעות1

New member
הפקה חובבנית - כי שאתי והחדשות בתרעלה שוטפת

מיד המצלמה זזה מהם

Deacon Frost

New member
לא נראה לי שיש פירוש אחר

ל"ניתן יהיה לראות מה המשימה" מלבד שהם ישדרו את המשימה במלואה. בעיניי זה מעשה ציני מה שהם עשו עם הפסקת השידור, הם מודעים לכל התלונות נגדם אבל אומרים לצופים שאין להם שום אמרה. לכן יש צורך להחרים את התכנית מבחינת הצבעות ולא לשלוח אף אס.אמ.אס מהיום ועד הגמר. מצידי שלא יהיה להם כיסוי למיליון ש"ח עבור הזוג הזוכה/הזוכה.

noaxxx

New member
אולי אתה צודק

לא בטוח שהם מודעים לתלונות על השידור הפתוח.. ובלי כל קשר, לשלוח סמס אפילו לא עלה בדעתי. והמיליון של הפרס, הוא מתנת "..." (לא זוכרת איזו חברה), אבל זה בטוח לא מההכנסות של הסמסים

העיקר הם אמרו שיהיה אפשר לראות את המשימה

בלייב. את המשימה הזאת החליטו לצנזר, שמשימות אחרות לא צינזרו.

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifהיי מיצי ../images/Emo201.gif

אבל אולי הם יראו חלק בהמשך... לא כ"כ משנה לי הצנזור, כי גם ככה אין לי זמן כרגע לצפות

למעלה