שבת שלום חחחח, צודקת
מ מיצי החתולה5 New member 10/9/11 #59 בוקר טוב אין מה לראות עכשיו. החוצפנים סגרו את המצלמה, ברגע שהמשימה עמדה להתחיל
מ מיצי החתולה5 New member 10/9/11 #63 אחרי זה הם מתפלאים למה יש להם רייטינג נמוך ביום חמישי הם גם זכו לרייטינג נמוך
D didush100 New member 10/9/11 #70 נכון וזה הזוי שהם ממחזרים גם מתמודדים וגם משימות מהישרדות. איזה חוסר יצירתיות איכסה. הכל עבודה בעיניים
נכון וזה הזוי שהם ממחזרים גם מתמודדים וגם משימות מהישרדות. איזה חוסר יצירתיות איכסה. הכל עבודה בעיניים
מ מיצי החתולה5 New member 10/9/11 #74 המשימה הזאת היתה מוכרת לי, אבל לא זכרתי מאיפה המשימה היתה בהתחלה
D didush100 New member 10/9/11 #79 זאת משימה ידועה מהישרדות עשו אותה כמה פעמים גם בארץ וגם בחו"ל. זה נועד ליצור חיכוכים בין המתמודדים
מ מיצי החתולה5 New member 10/9/11 #61 עכשיו יסגרו לשעתיים את השידור ובשידור נראה רק 5 דקות מהמשימה. בטח לא רוצים שנדע מה הולך שמה
Z zo ani1 New member 10/9/11 #68 הם סגרו כדי לערוך את זה לטובת קרן הם לא רוצים שנראה שקרן תקבל את השאלות הכי קלות וככה תזכה בחסינות.משחק מכור!
הם סגרו כדי לערוך את זה לטובת קרן הם לא רוצים שנראה שקרן תקבל את השאלות הכי קלות וככה תזכה בחסינות.משחק מכור!
M meytula New member 10/9/11 #80 סמכי עליהם.את קרן ישאלו שאלות קלות כמו מי נבחר על ידי דיירי הבית כמי שהכי אוהב לנקות בבית.?''דההההה איזה שאלה קשה,קרן תצטרך עזרת קהל
סמכי עליהם.את קרן ישאלו שאלות קלות כמו מי נבחר על ידי דיירי הבית כמי שהכי אוהב לנקות בבית.?''דההההה איזה שאלה קשה,קרן תצטרך עזרת קהל
2 24שעות1 New member 10/9/11 #99 לדעתי ההפקה מריצה את חן ולא את קרן בכלל ראו את כל הפרומו - בשבועיים האחרונים יוצרים יש מאין
ס סיטואציה הזויה New member 10/9/11 #71 אני מקווה שזה רק עד שיארגנו אותם עם הקשירה לדלי...אחרת בשביל מה הם אמרו שמי שרוצה לראות את המשימה יוכל לראות בשבת בבוקר...אם הם לא יחזירו את השידור זה יהיה שיא הביזיון אבל אני רוצה להאמין שכן נוכל לראות את המשימה במלואה...
אני מקווה שזה רק עד שיארגנו אותם עם הקשירה לדלי...אחרת בשביל מה הם אמרו שמי שרוצה לראות את המשימה יוכל לראות בשבת בבוקר...אם הם לא יחזירו את השידור זה יהיה שיא הביזיון אבל אני רוצה להאמין שכן נוכל לראות את המשימה במלואה...