Another week, Another McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifAnother week, Another McWeekend../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטייה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Boring. Boring Life../images/Emo3.gif../images/Emo1.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR 5C FIL DY EK + Acoustic Version Corrupted POV Lies
NA ML Broccoli DKW BCB (Dougie Version) feat. Busted - Lola
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
The Calling - Adrienne. Fall Out Boy - Nobody Puts Baby In the Corner. The Fray - Look After You. Green Day - We Are the Waiting. Jonas Brothers - One Man Show.
Jonas Brothers - Video Girl. ><" Jonas Brothers - Pushin' Me Away. Jonas Brothers - Tonight. Josiah Leming - One Last Song. Josiah Leming - Razorblades and Handgrenads. Josiah Leming - Theysay. Josiah Leming - To Run. Kids In Glass Houses - Saturday. מישהי יכולה להעלות לי אותו בבקשה..?
The Last Shadow Puppets - Standing Next to Mr. כנ"ל והרבה נירוונה כי חקרתי על ההתאבדות של קורט.
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתי עליו:
Jonas Brothers - A Little Bit Longer.
קליפ שעשה לי את זה:
Avril Lavigne - Nobody's Home http://uk.youtube.com/watch?v=Hbm4G_7rGzQ Avril Lavigne - Losing Grip http://uk.youtube.com/watch?v=7mHsChFd5Kg&feature=user Kids In Glass Houses - Saturday קליפ חמוד ביותר
http://uk.youtube.com/watch?v=_pobwSx7QJw You Me At Six - Gossip אהבתי
http://uk.youtube.com/watch?v=ZXhA5YOeiLo
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: גיא פינס11. שנות ה-70(5). Red Band. פרוייקט מסלול 4. המופע של מיקי גבע. האנה מונטנה 2.
רק כי היה פרק עם ג'סי מקרטני הבאזזז2. החיים היפים של זאק וקודי3. טיסה 29. ~כאפתיות יתר~ חדשות ערוץ הבידור. החטא ועונשו עם קיציס ופרידמן.
: עולמו של ווין 1+2.
משהו שהכעיס אותי השבוע:
אמא, אבא ובעיות עם הצבא.
משהו ששימח:
ידיד שלי זכה ב-4 כרטיסים לווליום כינרת ואנחנו הולכים בסוףף יופידו! DD:
משהו שהעציב:
המצב הקשה של דוד שלי.
ציטוטייה:
אין לי משל עצמי אז אני אצטט מהמופע של מירי גבע #הוא מספר על בנות שמפליצות# פעם אחת נסעתי עם איזה אחת שיצאתי איתה וירדתי רגע לקנות סגריות, אני חוזר אני רואה כל האוטו אדים היא: "אופס, ברח לי". הוא: "מה את גנרטור?" #בבצפר# נכון תמיד יש את המורה הזאת שאומרת את המשפטים הכי לא הגיוניים? כמו: "יוסי, אתה הכי גבוה בוא תמחק את הלוח". אז למה שאני לא אגיד לה: "המורה את הכי נמוכה, בואי תרדי לי". #מספר על זה שבנות זה תמיד כוסית עם כונפה# ~מישהי צוחקת בקהל~ "מה את צוחקת? את הכונפה". הוא: "אז כשאתה מנסה להתחיל עם חברה שלה, הכוסית, היא פתאום נדחפת: "אנחנו בנות 18 מרמת גן". ואתה בתגובה: "מי פנה אלייך י'בבון? רמת-גן? ליד הגן חיות שם, אה? נראה לי האכלתי אותך פעם". ואז היא שואלת(הכונפה): אתה לא מקפיץ אותי הביתה? ואתה עונה לה: אני פה עם פרייבט לא עם גרר. #מספר מן בדיחה כזאת# מרוקאי, גרוזיני, בוכרי ואשכנזי יושבים בכלא. אתה שואל את המרוקאי על מה הוא יושב הוא אומר לך שוד. אתה שואל את הגרוזיני על מה הוא יושב הוא אומר לך אונס. אתה שואל את הבוכרי על מה הוא יושב הוא אומר לך רצח. אתה שואל את האשכנזי על מה הוא יושב הוא אומר לך: "צרבתי דיסק לא חוקי, עלו עליי. עזוב, הייתי אדיוט".
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Michael Jackson - Give In to Me.
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
לוק פריצ'ארד, ד'ה קוקס

blackroses

New member
../images/Emo59.gif האחים ג'ונאס? ../images/Emo2.gif את???

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מחכה לראות אותך בקומונה

sweet shir

New member
למה אתם לא פונים לתפוז לפתוח פורום? O:

יש להם המון פרסום ומעריצים בארץ, לא?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח גם אני הושפעתי ../images/Emo3.gif

בטח עוד שבוע הם ימחקו
חחח סתםסתם נראה.. אולי אני אצטרף, כי אני לא כ"כ מעריצה כל שיר ושיר שלהם כמו מק' למשל

McGirl For Life

New member
מואהאהאה הג'ונאס ישלטו בעולם!!!!../images/Emo98.gif

חח סתאם
יאיי עוד אחת שאוהבת את השירים של הג'ונאס|כפיים|

Shir Jones

New member
McWeekend :]

מצעד הלהיטים של מקפליי: OFTR LIES TCTC POV GTHM כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: crazy loop-ma ma ma הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי !!! :] אלבום שחרשתן עליו: Radio:ACTIVE [כן כן עדיין
] קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=8qTFqnDpuvE תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמממ :S נרניה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שכמה מהחברות שלי ממש כאפות
משהו ששימח: אמממ הייתי בתל אביב!! מלא מלא מלא זמן ופגשתי גם כמה בנות שוות במיוחד!! ^^ משהו שהעציב: גלעד שליט עדיין בשבי
ציטוטייה: אוקי לא בטוח שאתן תבינו אבל לא נורא. אז זה היה אתמול בדיוק סיימנו את כל שוק הכרמל והתיישבנו. אני שחר ויערה. שחר ישבה על המשענות ליידים של הכיסא של יערה. היא חיפשה משהו בתיק שלה והרצועה של התיק נגעה בכתף של יערה. יערה התחילה לצעוק "אמא!!!!!!!!!!חתולה!!!!!!!!!!!!!! די!!! שחר!!!!!!!!!!111 תעיפי אותהה!!!!!!" ואני ושחר רק צוחקות. מתנגן בראש / בפלייליסט: "אז הנה הנה אני בא לעשות פה מסיבה תתקעו בחצוצרה שבק ס' כי עולות המעלות ויש ימבה בחורות תתקעו בחצוצרה שבק ס'"
המלצת השבוע: אל תלכו לאיבוד בתל אביב XD התמונה הכי חמה: אני אהבתי :] מה אתן חושבות?

Shir Jones

New member
תודה!!! ../images/Emo23.gif

יצאתי אבל נורא מטושטש זה תפוז הרס במחשב שלי זה בסדר :]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifפיינלי, מקוויקאנד!!

אואה, אחריי ודש ימי שישי שלא הייתי בגלל הצופים, איים היר!
מקפליי
כל RADIO:ACTIVE
כל השאר
3 doors down- srory of a girl red jumpsuits- your guardian angele alice in chains(cover)- sffragate city blur- woo hoo lahme song- mohanad al alama timmy rap- southpark ultraviolet- stiff ylans שלמה ארצי- ארץ חדשה תמיד יחכו לך- גרסה משונה
להקה
מקפליי
|קליפ| התאו ג'נסן מהמחנ"ץ שלנו, מתקן שהולך על בסיס של הליכה של בני אדם.. http://www.youtube.com/watch?v=8Lm6GlrE0_w
שמח עצוב מרגיז:
- אני מדריכה ד' בנות!!!
לסבא יש אלצהיימר
ציטוטים בוא נראה אם אני זוכרת משהו.. טוב נו אין לי כח חחח זה יותר מיי להסביר תמונה
\בלונה פארק:)

avivoOsh2

New member
דו יא דו יא דו יא לאב מיייי../images/Emo42.gif

אני בדיכאון כי הייתי אמורה לסוע לעכו היום וכולם חולים>: מצעד הלהיטים של מקפליי: DO YA כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Samson - Regina Spektor *-* All Rise - Blue |מסמיק| Maybe Misery - Quietdrive Take A Drink - Quietdrive Fly By - Blue Westlife - Uptown Girl. לא נמאס לי לשמוע אותוD: הלהקה המגניבה של השבוע: Quietdrive :) אלבום שחרשתן עליו: ממ כלום. קליפ שעשה לכן את זה: מממ. http://www.youtube.com/watch?v=R6vUajQU9RE&feature=related|סלינק הוא כזה נוש לאכול אותו. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינס%#$%@#^
המבוקש
מקאבוי
אלפי. ג'וד לאו הסקסי הזה
המלאכיות של צ'ארלי: בהילוך גבוה אוורווד חשופים אשת החלומות מה שקורה בווגאס מה נשים רוצות משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלומ. משהו ששימח: שבוע הבאא%$@ גליל עם כולם וזה. ואטאבר
משהו שהעציב: שבוע הבא שבוע אחרון לחופש>: ציטוטייה: אמאמ. למה תמיד הפינה הזאת ריקה אצלי? מתנגן בראש / בפלייליסט: Don't I Hold You - Wheat התמונה הכי חמה:
המיטש הזה מה שמו ממש סקסי O:

just orr

New member
מקסי ../images/Emo99.gif

משדרים את סקינס שוב ביס!@#$% איזו התרגשות DDDDDD: [
]

just orr

New member
אה חחח

האמת גם אני ראיתי את כל הסדרה במחשב כבר, אבל אם כבר יש את זה בטלוויזיה...

sweet shir

New member
קוויטדרייב. ../images/Emo23.gif

ומקסי (מיטצ' היואר). 3> וואי, זה מזכיר לי שאני חייבת כבר לסיים את העונה ה-2. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Samson - Regina Spektor../images/Emo99.gif

הייתה לי תקופת חרישה מטורפת עם השיר הזה. חחח בלו&ווסטלייף
אוקיי התלהבתי

avivoOsh2

New member
חח כה

זה שיר כזה שכייף לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם הקול שלה מדהים

למעלה