Another week, Another McWeekend

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ע נ ק. XDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחח לאב משין
היוםםםם

Bleed for Me

New member
Life is what happens while you're busy making

your excuses Another day, another casualty And that won't happen to me.. פייי מלא זמן לא עניתי על מקוויקנד! מצעד הלהיטים של מקפליי:לייז,קורפטד,POV,OFTR,TLS כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:כל האלבום האחרון של סימפל
הלהקה המגניבה של השבוע:סימפל פלאן, ומקפליי כמובן אלבום שחרשתן עליו:ראה שאלה שנייה קליפ שעשה לכן את זה:החדש של הכאפות ברדרס חמוד חחחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הממ סרט-שחק אותה סמארט, סדרות- גריק
,כוכב נולד (ליבי
),שעות אפלות,פרוייקט מסלול(כריסטיאן
) אחית ואחיות, על טבעי ועוד.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:שממש חםםםם משהו ששימח:שסגרנו על חופשה קצרצרה באילת! יאיי..והמדלייה באולימפיאדה (חח חרוז) כמובן! משהו שהעציב:כלום ציטוטייה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:Simple Plan - What If
המלצת השבוע:שומדבר מיוחד.. התמונה הכי חמה:סימפללללל

sweet shir

New member
אני מתה על המשפט הראשון, הוא כ"כ נכון לגבי

אנשים מסויימים... הוא אפילו היה הכותרת של הבלוג שלי פעם. XD אחים ואחיות.

just orr

New member
חחחחחחח יו בדיוק נדבקתי לשיר הזה ../images/Emo6.gif

(When Im Gone
)

Bleed for Me

New member
../images/Emo99.gif כן..האלבום שלהם בכלל מעולה

כל כך התגעגעתי! פייר אמר שיהיה שווה לחכות ובהחלט היה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי אותו מאוד

rox love BSM

New member
Make The Clock Stop../images/Emo124.gif../images/Emo133.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו:אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: האלבום של בויס לייק גירלס אולטראויולט מהסרט angus things and the perfect snoging
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי בויס לייק גירלס
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב בויס לייק גירלס
קליפ שעשה לכן את זה:אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חשופים,פרוייקט מסלול,בטי,טב"ע
angus thongs and the prefrct snoging
משהו שהכעיס אתכם השבוע:--
משהו ששימח:ראיתי את הסרט^ וקניות
משהו שהעציב:החופש כמעט נגמר
ציטוטייה: שרית:אסי אמרה לי שכדי להשיג גבר אני צריכה להיות רדומה בקומה בטי:איזה קומה?(כאילו היא חשבה קומה של מדרגות) שרית:לא יודעת בטי: אה כאילו אין שם מעלית?
מתנגן בראש / בפלייליסט:חשופים
המלצת השבוע:תקראו את הספר twilight ספר מושלם!
התמונה הכי חמה יש כמה,הראשונה של twilight

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג טאווילייט!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני רוצה כבר ת'סרטטטטטטט!! יש לי את הספר על המחשב אבל אין לי כוח לקרוא אותו חחחחח חברה שלי סיפרה לי עליו כל כך הרבה, היא סיימה את הספר תוך יומיים נראה לי חחחח והשחקן... רוברט
אומג אומג אומג
ראיתי ת'טריילר וזה כזה יפההההה

rox love BSM

New member
את חייבת לקרוא אותו!

ולא רק אותו את כל הסדרה,אפילו שזה נראה ארוך זה שווה את זה. קניתי את כל סדרת הספרים שהייתי באירלנד ועכשיו אני בספר השלישי. ניסתי את הראשון לקרוא בעברית אבל באנגלית זה יותר כיף לקרוא,לפחות בשבילי. קיצר תקראי את זה זה ממש שווה!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש בעברית?!

אני אקרא בעברית! דווקא בגלל שזה באנגלית אין לי כוח.. אני שונאת לקרוא באנגלית חחחח אני אוהבת לדבר, אבל לקרוא אני ממש שונאת, אלא אם כן זה ממש הכרחי חחח חברה שלי כבר קראה את כולם XD היא אומרת לי שזה ממש ממש טוב

rox love BSM

New member
יאפ ראיתי בסטימצקי

בעברית,קראתי שם חצי ספר חחחח אבל לוידעת באנגלית הסיפור עובר יותר טוב אצלי.... אבל כן,זה סדרה ממש טובה באמת כדאי לך לקרוא

rox love BSM

New member
יאפ ראיתי בסטימצקי

בעברית,קראתי שם חצי ספר חחחח אבל לוידעת באנגלית הסיפור עובר יותר טוב אצלי.... אבל כן,זה סדרה ממש טובה באמת כדאי לך לקרוא

O0NoNi0O

New member
אני קראתי בעברית..

פשוןט ספר מדהים..קראתי אותו שלוש פעמים כבר חח.. השבוע בדיוק קראתי אותו שוב.. איזה ספר מדהים יואו. קוראים לו דמדומים בעברית [דה..
] ואין..ספר גאוני. ממליצה ממש חח זה ספר השבוע שלי בפורום אופנה אפילו
|כאפה|

למעלה