Another week, Another McWeekend

11מור11

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo192.gif../images/Emo194.gif

dy pov fil dkw jml ek twymmf XD the way you make me feel
lay all your love on me
McFly XDD
radio:active
חחחחח.. בקושי הייתי בבית השבוע, אז אין
מדריך ההישרדות של נד XD
שלא עשיתי כלום יום רביעי!!!
היציאה ביום חמישי... חחחח
עוד שבוע לימודים ?&#%&#%&%*^)))
"ווא ווא וויה"... חחחח עזבו לא תבינו
"mr.brightside" בגרסה של מקפליי
למי שלא ראה את הסרט "שחק אותה סמארט".. הוא באמת אחד הקורעים.. חח

blackroses

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif WOOHOO McWeekend!!!

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו:אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: נמנמ.. היו הרבה. clocks - coldplay melee- imitation the veronicas - untouched selena gomez - tell me somthing i dont know stiff dylen's - ultraviolet
הלהקה המגניבה של השבוע: McFLY
jonas brothers melee stiff dylen's coldplay the veronicas
אלבום שחרשתן עליו: radio:activ the best of coldplay
קליפ שעשה לכן את זה: stiff dylen's - ultraviolet melee- imitation the veronicas - untouched
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הבאזז
האנה מונטנה - פאטתי אני יודעת
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הילדה המעצבנת שאני עושה עליה בייביסיטר התחילה להתפרע ושברה דלת בבית שלי!!
משהו ששימח: שווווופינננגג עם סבתא שלי ובת דודה שלי שלא ראיתי שנה שלמהה!!
משהו שהעציב:
ציטוטייה: "את לא יכולה להכנס לשירותי גברים" "למה?" "כי יש לך ציצים!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סבא שלי בת דודה שלי ואני דברנו על האלרגיה שיש לנו למנגו סבא: "בפעם הראשונה יש לך פריחה במקום שנגעת בו במנגו, בפעם השניה אתה נהיה חולה" אני: "אני לא חושבת שאי פעם אני אהיה חולה" סבא: "מרוב שאת כל כך חולה את כבר הוזה שאת גבר" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא הרג אותי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברה שלי: "התפגרתי" אני:"התבגרת?" חברה שלי: "התפגרתי עם פ'!" אני: "אה, זה אומר שאת מתה!" ~~~~~~~~ זהו
מתנגן בראש / בפלייליסט: the killers - sombody told me
המלצת השבוע: אמממ.. לכו לישון מוקדם!
התמונה הכי חמה: נמנמ... ניק הכוסייייית!!!!!!!!! XDDD ~יש עוד~
הודגש באמצעות מדגישומטיק

blackroses

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif תמונה 2!!

ג'ו הכוסית XDDD

blackroses

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

קווין הכוסייתת XDDDDDDDDDDDDDDDDD תמיד אמרתי שיש להם פוטנציאלל ~~~~~~~~~~~ אווו שכחתי עוד משהו שרייבן המציאה...
- טומיק!
- ג'ווווו
- ניק, אחרי שאני אסיים איתו XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחח../images/Emo6.gif וואו איזה קריפי הם

ממש נראים נשים-נשיים ><

m o r 1 0 2

New member
מטורפת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

כוסיות מהממות שליXD

white in Angel

New member
McFunnyweekend XDD

מצטעד הלהיטים של מקפליי
the last song
שיר אחר שעשה לכם את השבוע
mandy-westlife
sod-boyband
sod-ticket outta loserville live
us aginst the world-westlife
James Bourne- all in
James Bourne- what happen to your band
James Bourne-memory lane
James bourne-obviusly
הלהקה הכי מגניבה של השבוע
Westlife
Son of dork
James Bourne
אלבום שחרשתם עליו
כל מיני שירים מכל האלבומים של ווסטלייף
קליפ שעשה לי את זה
אמ.......לא ראיתי שום קליפ השבוע...ניראה לי...
תוכנית טללויזיה/סרט השבוע
מלך העקרבים
ואני לא זוכרת יותר....
משהו שהכעיס אותכם השבוע
אבט שלי היה צריך לקחת אותי לקנות משקפיים חדשים ביום והוא לא קנה לי
משהו ששימח אותי השבוע
שיש לי שיכות [לתיק] של ג''ימס הארי ודאגי....ונחשו מה... אני הלכתי לחנות מיוחדת בת"א
משהו שהעציב אותי השבוע
שמיכאלנג'לו לא התחבר למסן
ציטוטיה
עדי:יש לי כפתורים של מקפליי אני: לא כפתורים,סיכות ~זה היה מצחיק אז~ שיחה מצחיקה אבל לפני חמישה ימים בערך.. אני: מיכאלנג'לו היי מה שלומך הוא:היי הכל טוב מה איתך אני: בסדר מה חדש אצלך שם. [הוא גם באיטליה] הוא: כלום אני אוכל גלידה מה אצלך? [הוא יודע טיפה עברית אז הוא כתב לי קצת בעברית]
אני~היה צהריים~: אני אוכלת פיצה [אני הייתי כניראה בעולם אחר ולא כתבתי לו שאני אוכלת 2 חתיכות של פיצה] הוא:את הכל? אני:לא רק 2 חתיכות הוא:האם אתה עזבת בשבילי חתיכה אחת? ~הוא התכוון לכתוב האם את השארת לי חתיכה אחת~ אני:מצטערת לא נישאר אבל אם תבוא שוב לישראל אני אכין לך. הוא:אוקי XDDDDDDDDDD ציטוט של השניה אמא שלי: ראית את יוג' ~אני פה כותבת את המקוויקנד~ אני:כן בטח,אני רואה אותו מפה,לא טוב זה היה מצחיק אז..
מתנגן לי בראש
הופעה של קבוצת שמיים
המלצת השבוע
תשמעו Vivald & Mozart על הבוקר ולא את ג'יימס זה עושה לא טוב לכל היום, לא סתם אל תשמעו מוזיקה רועשת על הבוקר.
התמונה הכי חמה
אני אצלם את הסיכות שלי ואשים אותם אחר כך

Charley XD

New member
איה כל כך כואב וכל כך שווה את זה

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ TCFC כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מלאמלא של ארקטיק פאנסט ולינקין .. אוה וביטלס. הלהקה המגניבה של השבוע : ^ אלבום שחרשתן עליו: החדש של ארקטיק .. קליפ שעשה לכן את זה: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי, מלתעות, שישי הפוך ><" סרט שאני לא זוכרת איך קוראים לו עם נטלי פורטמן ומת לצחוק .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: נטע משהו ששימח: היה כל כך כיף D: ובמיוחד התופים החדשים שלי D: משהו שהעציב: הרגליים שלי שתפוסות ומלאות חתכים קטנים ><" ציטוטייה: וואי יש מלא ! לפי מה שהבנתי הם לקוחים מפרום הארי פוטר .. וזה כאילו משפטים שיצאו מהקשרם XD "ואם יש להם הזדמנות, הם מנשקים אותך-" "מנשקים אותך?" אמר הדוד ורנון ועיניו התלבטו מעט. "מנשקים אותך?" "ככה קוראים לזה שהם מוצצים..." הארי פוטר ומסדר עוף החול, עמ' 43. "כן כן, לך על זה, תמרח אותו מכל הכיוונים, מאלפוי," אמר רון... "בטח אנשים מזילים עליו ריר כל הזמן... (גביע האש, ע"מ 233) טוב..." הפרופ' לופין שלף את השרביט שלו וסימן להארי לנהוג כמוהו. [...] בראשו של הארי עברה תמונה של עצמו כורע מאחורי דמות גדולה כמו האגריד, האוחזת בידה בנבוט גדול. הפרופ' לופין המשיך. [...] הארי ניסה לחשוב על זיכרון מאושר. [...] לבסוף החליט הארי לחשוב על הפעם הראשונה [...] "טוב," הוא אמר, משתדל לשחזר בדיוק המרבי את תחושת הריחוף המופלאה שפשטה בבטנו. [...] "אה- כן-" אמר הארי, [...] משהו הגיח לפתע מתוך קצה השרביט שלו. "נו?" שאל רון לבסוף, והרים מבט לעבר הארי. "איך היה?" הארי חשב לרגע. "רטוב," הוא ענה בכנות." (עמוד 474, מע"ח.) "[...] אינפף פיניאס והשמיע פיהוק ארוך ומזוייף (עיניו טיילו ברחבי החדר והתמקדו בהארי). "הו לא, דמבלדור, אני עייף מדי הלילה..." (עמוד 489, מסדר עוף החול.) "אתה רוצה שננקה לך את האוזניים?" שאל ג'ורג', ושלף מתוך אחת מהשקיות מהחנות של זונקו מכשיר ארוך וקטלני למראה . "או חלק אחר בגוף שלך, אם תעדיף. אנחנו פתוחים להצעות איפה לתקוע את זה". [מסדר עוף החול, 355]. "קדימה הארי," אמר האגריד, "נראה לי שעכשיו הוא יסכים פה שאתה תרכב עליו!" [...] "נו קדימה,"שאג האגריד, וטפח על האחוריים של ההיפוגריף. [...] הוא חש איך הוא מתרומם. [...] הוא חש איך הוא מתנדנד לפנים ולאחור בהתאם לעלייה ולשקיעה של אחורי ההיפוגריף, עם כל תנועת כנפיים. [האסיר מאזקבאן, 123-124]. עמ' 285: "כן" הוא אמר בשקט,"עשרים וארבעה סנטימטר...לא גמיש[..]" "למה אתה כולך מכוסה עפר, חמודי? שכבת על האדמה?"... "מה עשית לבן שלי?" "הוא עשה - אתה-יודע-מה,מתוקי? הואהשתמש ב- בזה שלו? מתנגן בראש / בפלייליסט: לאב מאשין - ארקטיק מאנקיז (קאבר לגירז אלאוד) המלצת השבוע: אל תלכו בכל תל אביב בכפכפים ! התמונה הכי חמה: פאק איתם !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
קראתי את הציטוטים האלו פעם באחד פורומי הארי

פוטר XDDDD או בהיידפארק או בתפוז LOL קורע

Charley XD

New member
אני יודעת XD

בת דודה שלי שלחה אותם ואני פשוט נקרעתי XDDDD היא אמרה שהיא לקחה את זה מאיזה פרום של הארי פוטר
אממ ..

למעלה