איה כל כך כואב וכל כך שווה את זה
מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ TCFC כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מלאמלא של ארקטיק פאנסט ולינקין .. אוה וביטלס. הלהקה המגניבה של השבוע : ^ אלבום שחרשתן עליו: החדש של ארקטיק .. קליפ שעשה לכן את זה: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי, מלתעות, שישי הפוך ><" סרט שאני לא זוכרת איך קוראים לו עם נטלי פורטמן ומת לצחוק .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: נטע משהו ששימח: היה כל כך כיף D: ובמיוחד התופים החדשים שלי D: משהו שהעציב: הרגליים שלי שתפוסות ומלאות חתכים קטנים ><" ציטוטייה: וואי יש מלא ! לפי מה שהבנתי הם לקוחים מפרום הארי פוטר .. וזה כאילו משפטים שיצאו מהקשרם XD "ואם יש להם הזדמנות, הם מנשקים אותך-" "מנשקים אותך?" אמר הדוד ורנון ועיניו התלבטו מעט. "מנשקים אותך?" "ככה קוראים לזה שהם מוצצים..." הארי פוטר ומסדר עוף החול, עמ' 43. "כן כן, לך על זה, תמרח אותו מכל הכיוונים, מאלפוי," אמר רון... "בטח אנשים מזילים עליו ריר כל הזמן... (גביע האש, ע"מ 233) טוב..." הפרופ' לופין שלף את השרביט שלו וסימן להארי לנהוג כמוהו. [...] בראשו של הארי עברה תמונה של עצמו כורע מאחורי דמות גדולה כמו האגריד, האוחזת בידה בנבוט גדול. הפרופ' לופין המשיך. [...] הארי ניסה לחשוב על זיכרון מאושר. [...] לבסוף החליט הארי לחשוב על הפעם הראשונה [...] "טוב," הוא אמר, משתדל לשחזר בדיוק המרבי את תחושת הריחוף המופלאה שפשטה בבטנו. [...] "אה- כן-" אמר הארי, [...] משהו הגיח לפתע מתוך קצה השרביט שלו. "נו?" שאל רון לבסוף, והרים מבט לעבר הארי. "איך היה?" הארי חשב לרגע. "רטוב," הוא ענה בכנות." (עמוד 474, מע"ח.) "[...] אינפף פיניאס והשמיע פיהוק ארוך ומזוייף (עיניו טיילו ברחבי החדר והתמקדו בהארי). "הו לא, דמבלדור, אני עייף מדי הלילה..." (עמוד 489, מסדר עוף החול.) "אתה רוצה שננקה לך את האוזניים?" שאל ג'ורג', ושלף מתוך אחת מהשקיות מהחנות של זונקו מכשיר ארוך וקטלני למראה . "או חלק אחר בגוף שלך, אם תעדיף. אנחנו פתוחים להצעות איפה לתקוע את זה". [מסדר עוף החול, 355]. "קדימה הארי," אמר האגריד, "נראה לי שעכשיו הוא יסכים פה שאתה תרכב עליו!" [...] "נו קדימה,"שאג האגריד, וטפח על האחוריים של ההיפוגריף. [...] הוא חש איך הוא מתרומם. [...] הוא חש איך הוא מתנדנד לפנים ולאחור בהתאם לעלייה ולשקיעה של אחורי ההיפוגריף, עם כל תנועת כנפיים. [האסיר מאזקבאן, 123-124]. עמ' 285: "כן" הוא אמר בשקט,"עשרים וארבעה סנטימטר...לא גמיש[..]" "למה אתה כולך מכוסה עפר, חמודי? שכבת על האדמה?"... "מה עשית לבן שלי?" "הוא עשה - אתה-יודע-מה,מתוקי? הואהשתמש ב- בזה שלו? מתנגן בראש / בפלייליסט: לאב מאשין - ארקטיק מאנקיז (קאבר לגירז אלאוד) המלצת השבוע: אל תלכו בכל תל אביב בכפכפים ! התמונה הכי חמה: פאק איתם !