בוקר טוב ונפלא לכולם

יוכי68

New member
קצת יותר טוב מהקודם אבל עדיין לא הגעתי לכמות

המדויקת של הקורנפלור, אתמול אכלתי אותו רוטט והיום בדקתי עדיין רוטט.......מה לעשות? הטעם נפלא אבל המרקם רך........וכשעשיתי אותו עם יותר קורנפלור יצא דוחה בטעם אבל יפה.

מאיוש י

New member
אני חושבת שמלבי צריך להיות רוטט לא?

אף פעם לא אכלתי מלבי בחוץ אבל ממה שאני תמיד מכינה שה יוצא מעט רוטט נראה לי שבחוץ מוסיפים לזה ג'לטין כדי שזה לא ירטוט. העיקר שטעים.

יוכי68

New member
כנראה שזה כך ואני מתעקשת להוריד את המלבי

לכלי כדי שייראה יפה ולא מצליחה.......המזל שזה נגמר.....ולא נזרק. היום בא לי לנסות משהו עם מכונת הפסטה שקניתי.......יצא לך להשתמש במכונה?

מאיוש י

New member
לא אין לי מכונת פסטה

וגם לא מתכוונת לקנות.... אין לי מה לעשות בחיים רק להכין פסטה..... יש פסטות מוכנות ....את הזמן הפנוי הלא רב, שיש לי אני מעדיפה לאפות לאפות ושוב לאפות חהחהחהחהחהחהחה. עכשיו ברצינות באמת נראה לי מיותר להכין בבית זה אולי טעים יותר אבל אין לי זמן אולי בפנסיה שיהיה לי הרבה זמן פנוי........

יוכי68

New member
לא קניתי אותה רק לפסטה אלא לרידוד דק של

כל מיני בצקים, להכנת רביולי, שבקייה דקיקה (למרות שאני מצליחה לדקק מעולה במערוך) אבל את יודעת סקרנות........רצון לנסות ולהכיר מקרוב..........אני זוכרת שאחות של חמותי הכינה איטריות בבית היה לזה טעם מיוחד שנשאר בפה ודורש עודדדדדדדד. אני אוהבת אתגרים.

יוכי68

New member
מה התכנונים שלך להיום?

אני מתכוונת לנקות קצת, לנסות ולקשקש עם המכונה...מקווה שתצא לי מזה ארוחה.........בנוסף בא לי לנסות להכין סלסלה מבצק ללחם על סיר הפוך.......סתם כך............חחחחחחח

מאיוש י

New member
עוד לא ממש יודעת

לנקות בטוח אני רוצה להכין עוגיות קפה שאני מכורה אליהן צהריפ ספגטי עם שניצל אולי נראה. מה זה סלסת לחם על סיר הפוך? הסבירי פרטי ונמקי

יוכי68

New member
ראיתי את המתכון אתמול ונדלקתי על הרעיון

אולי ננסה שתינו נראה מה יצא???????? חחחחחחח מצרפת את הקישור למתכון.

מאיוש י

New member
אההההה סלסלת לחם חשבתי

סלסה לחם משום מה לא הבנתי איך אפשר להכין סלסה מלחם חהחהחהחהחהחהחה

מאיוש י

New member
יפה מאוד ומתאים לארועים חגיגים

אפשר למלא אותו בכל מיני דברים ולהגיש לשולחן.

יוכי68

New member
מאיוש, הבת שלי בת 20 ואני מנסה כל מיני דברים

אולי תפתיע בחתונה..........אמרתי עד החתונה אשתדרג באופן משמעותי ויהיה לי מה להציע בע"ה.......ויש לי עוד בת בת 19.........מפחיד עוד מס' שנים מצומצם אני ס ב ת א !

יוכי68

New member
מאיוש, של מי המתכון? לעוגיות קפה? יש לי מתכון

שקיבלתי מחברה של אחותי...יצא מעולההההההההההההה.

יוכי68

New member
הילדים הלכו לביה"ס ואתמול החלטתי על תפריט

שבועי לכריכים שלהם....כל בוקר הייתי שואלת מה אתם רוצים...עד שהיו עונים לי הזמן היה רץ...........ועשיו לקראת חזרתי לעבודה החלטתי לשנות ולהיות יותר יעילה...הכנתי יחד איתם תפריט מה יאכלו בכל יום כולל חתימות להתחייבות
היום ביקשו פנקייק או טוסט צרפתי..אז הכנתי טוסט צרפתי כדי לנצל את הלחם שנשאר לי אני בקטע של מיחזור, התייחסות בכבוד למוצרים, לאוכל ואפילו לדפים ממוחזרים.....כנראה בגלל המודעות שהולכת וגוברת בעניין שמירה על איכות הסביבה.....חחחחחחח) בכיתה הכנתי לכל הבנות תיקיות מקופסאות קורנפלקס, אספנו 500 בקבוקים, הכנו עציצים מגביעים של גבינה ועוד היד נטויה.......פה נמדדת היצירתיות האמיתית.

מאיוש י

New member
כל הכבוד לך../images/Emo45.gif

גם אני הכנתי תפריט לילדי הבת שלך יפיפיה אמיתית אני בטוחה שזה יקרה בקרוב בע"ה. גם אני מצחקקת עם המחשבה הזו לפעמים , במיוחד עם עוגיות כדי לדעת ,לשבת חתן ובר מצוות בע"ה שנזכה לזה כולנו.

מאיוש י

New member
המתכון הוא של קרין

הנה תמונה שלהן מפעם שעברה שהכנתי. הם יוצאות עוגיות רכות לא קשות וממש טעימות

למעלה