בוקר טוב ונפלא לכולם

מאיוש י

New member
תשמעי מה לי קרה

הבצק כולו נצבע באדום
התבנית מבחוץ אדומה וכל הבפנים נצבע אדום אני לא יודעת אם לקלף את החלקים האדומים ולאכול או לזרוק הכל.. ואחרי ששחררתי מהתבנית הכל קרס מרוב שהיא גדולה תכף שמה תמונה

יוכי68

New member
חכי חכי, תשמעי קטע../images/Emo6.gif

הוצאתי את הסלסלה השנייה...כאילו זו עם "שיפורים" היא לא רוצה לצאת לי מהכלי (מסננת גדולה מנרוסטה)........הכל נשבר.......חחחחחחחחחחחחח, נפלה רצועה.....זללתי היה טעיםםםםםםםםםםםםםםםם...................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאיוש י

New member
די מספיק

אני הולכת בבית ולא מפסיקה לצחוק עם עצמי כולי דמעות..... ננסה שוב כשאכין עוד פעם בצק כשמשהו לא מצליח אותי זה מעצבן אותי ואני חייבת להכין עד שיצא מוצלח.

יוכי68

New member
אין לך מושג כמה אני צוחקת והקטנה ממש לא

מבינה.........קטעים.....גם בי יש רצון עז ביותר לשפר ולהכין משהו יפה יפה ומוצלחחחחחחחח. בואי נרשום לעצמנו כמה תובנות.........תיכף מכינה מסקנות.........הסלסלה השנייה נ ש ר פ ת !

מאיוש י

New member
מסקנות שלי

1.לא להקשיב ליוכי עם ההרפתקאות שלה......חהחהחהחהחה 2. מתכון שאין תמונה שלו תמיד נראה בעייתי 3. להכין בקערות ממש קטנות כדי שיראה יפה 4. ליצור רווחים קטנים מאוד כדי שבאפיה הכל יתחבר ויהיה אחיד 5. לא להכין בתבניות אדומות........ 6. לנסות במטריצה ולראות איך יצא. 7. נראה לי הכי טוב זה להכין רצועות שתי וערב על תבנית וביחד עם עזרה להרים את זה ולהניח כל הקערה ולחתוך קצוות מיותרות.

יוכי68

New member
והמסקנות שלי

1. אין כמו לנסות בשניים קטעים כפליים.....חחחחחחח 2. לא הפסדנו דבר.....טעיםםםםםםםם 3. הצמות רעיון נפלא.......אבל צריך דק דק 4. צפוף צפוף......יוצא יפה. 5. הבצק לאחר מס' דקות מתרכך והרצועות מתרחבות וגולשות להן.....רצועות הדוקות יותר. 6. כדאי לאפות גם מבפנים לאחר החילוץ. 7. יש לשמן היטב ולא להשתמש בכלי עם חורים........חחחחחחח 8. עם כל ההתעסקות שלוקחת זמן אין צורך להמתין עוד זמן. 9. אין להפסיק לנסות....בטוח נצליח בפעם הבאה........בע"ה. 10. לחפש תמונות וללמוד רעיונות לעיצוב.

מאיוש י

New member
זה נראה כמו סלסלת נצרים

שמוכרים בעיר העתיקה. תראי איזה שרשור פתחנו בטח כל הסמויים נקרעים מצחוק.

יוכי68

New member
זו המטרה....בואי נחפש תמונות לעיצובים

כשנראה אותן נגלה עד כמה אנחנו רחוקות מלהיות מוכשרות בתחוםםםםםםםם........חחחחחחחחח לא מוותרתתתתתתתת!

מאיוש י

New member
סליחה מרוקאיות נולדות מומחיות

איך שיצאני מרחם אימנו אנחנו כבר משודרגות כל מה שאנו לומדות בדרך זה רק הרחבת אופקים חהחהחהחהחה

למעלה