בוקר טוב ונפלא לכולם

מאיוש י

New member
ממש יפה , ענקית יכלתי לקלח בה את הקטנה

אבל הרעיון מובן פעם הבאה צריך להכין בקערה ממש קטנה כדי לקבל קערות במימדים יפים.

מאיוש י

New member
ממש יוצאות לי דמעות מרוב

צחוק הקטנה עלי ולא מבינה מה קורה לי... זה נראה כמו קסדה על מישהו והרווחם העינים .לרגע חשבתי שזו דמות ממלחמת הכוכבים...

רותי410

New member
לא רק הסמויות נקרעות מצחוק!!!!

יוכי, הגעתי לשרשור שלך ושל מאיוש בחיפוש אחרי הקטעים שהבטחת לי, אבל כל הכבוד לשתיכן!!!!!!!!!!
אני מסירה לפניכן את ה-
אני בכלל לא הבנתי את הרעיון כשקראתי את המתכון. מה זה סיר הפוך? למה להפוך? עד שראיתי את התוצאה והבנתי מאוחר מה שאתן הבנתן תיכף. ואיך לך יצא סל כביסה ולמאיוש משהו אחר? ומאיוש, לא חבל לזרוק מלאכת מחשבת (בעיני זאת מלאכת מחשבת!!) אולי אפשר לגרד את הצבע?? זה לא בגלל החומרים זה בגלל ההשקעה. והתובנה שלי בעקבות ההרפתקה שלכן: לא להתקרב אפילו למתכון הזה!!!! (טוב, מה לעשות, אני לא מרוקאית, אז בטח שלא נולדתי עם כישרון האפייה/בישול. בתור תימנייה - או עדנית, ליתר דיוק - אני רק מתחילה לרכוש את התכונה המולדת שלכן), טוב, תמשיכו לשעשע אותנו, ולגרות במטעמים שלכן. ואגב, בלי קשר, מישהי מכן או יתר חברי הפורום אפו את העוגה שנמצאת באתר של קרין גורן? זאת שזכתה במקום ראשון? אני מתכוונת לעוגת בצק שמרים בשתי שכבות כשבאמצע שכבת שוקולד? נשמעת מעניינת. מעניין אם גם טעימה.

יוכי68

New member
רותי, את תימנייה? מתכון דחוף ללחוח!

את אלופה בקישורים..קשרי אותי למתכון המדובר. וכל התובנות שלך, הניסיונות שלך ללחם שרשרי בהודעה למעלה.

רותי410

New member
חחחחח. הצחקת אותי!!

שאני אתן לך מתכון ללחוח???? אפילו לאמא שלי זה לא היה מצליח. אבל אני מוכנה לנסות לעשות סקר בין קרובי המשפחה שלי, וכשאמצא מתכון מנצח - בכיף. אם את רוצה מתכון לצלוף או לגלוב, שאלו פיתות תימניות, בווריאנטים קצת שונים, יש לי חברה אלופה!!! בינתיים אני אחפש לך מתכון ללחוח באינטרנט, אבל אי אפשר לדעת עד כמה הוא יהיה מוצלח.

רותי410

New member
טוב, בשביל זה תצטרכי לחכות שאני אשאל

אבל כמספר המכינות כן מספר המתכונים, ולפעמים גם מספר הדעות. היום, דרך אגב, כולם התקלקלו ומעדיפים לקנות מוכן. יש מתכון שמישהי הכינה בתכנית של מרגול. היא גם מוסיפה לזה קצח. הוא אשר אמרתי, כמספר המכינים כן מספר המתכונים.

מאיוש י

New member
הכנתי את העוגה שזכתה

מאוד דומה לעוגה של פירגה מוס אפוי בפירורים טעימה מאוד

רותי410

New member
מאיוש, מה זה הכף והמזלג הזה על העוגה?

זה מבצק? ואני רואה שעשית את העוגה בתבנית מרובעת. אם אני לא טועה, שם זה היה בעגולה. אני רוצה לנסות אותה בשבוע הבא. איך הטעם?

ליןןןןן

New member
עדנית?! איזה קטעים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי שכנה שכל הזמן אומרת שהיא עדנית ואף אחד לא מבין מה זה בכלל
יופי עכשיו אני יודעת שזו לא עדה פיקטיבית
והיא מכינה איזה מאכל מזה טעים של העדה העדנית משהו עם שם מוזר כזה.. מטוגן טעים כזה..
כל פעם אני משגעת אותה שתכין לי, מסכנה

רותי410

New member
אני מכירה את ההרגשה.

מסתכלים עלינו כאילו אנחנו חייזרים - זה במקרה הטוב. במקרה הרע אומרים, תפסיקו לעשות רושם, מה, אתם מתביישים להגיד שאתם תימנים? אז אני אומרת שאני תימנייה ושלום על ישראל. בכיף. ואיזה מאכל זה? אולי אני יודעת מהו? ואם לא, אשמח לדעת!!!

למעלה