עיוני
D didush100 New member 12/7/11 #213 היחידות שקרן מדברת איתן בבית שיחות של חברות אלו אתי וליהיא. היא לא מרכלת עם אף אחת אחרת. היא מאוד חכמה ומבינה שכולן שם סתם בהצגה
היחידות שקרן מדברת איתן בבית שיחות של חברות אלו אתי וליהיא. היא לא מרכלת עם אף אחת אחרת. היא מאוד חכמה ומבינה שכולן שם סתם בהצגה
ר רגע רק רגע Active member 12/7/11 #215 טעות. קרן מרכלת על כל מי שתרצה לשמוע ריכולים על אורטל. קרן כל הזמן אומרת ולא משנה על מי - "היא משחקת משחק מלוכלך". ובכן, על ראש הגנב בוער הכובע
טעות. קרן מרכלת על כל מי שתרצה לשמוע ריכולים על אורטל. קרן כל הזמן אומרת ולא משנה על מי - "היא משחקת משחק מלוכלך". ובכן, על ראש הגנב בוער הכובע
D didush100 New member 12/7/11 #226 לאורטל בעצמה לא חסר אני שמעתי אותה מלכלכת על הרבה בנות בבית בקיצר ימים יגידו אפשר להבין אותך אתה בחור אחרי הכל
לאורטל בעצמה לא חסר אני שמעתי אותה מלכלכת על הרבה בנות בבית בקיצר ימים יגידו אפשר להבין אותך אתה בחור אחרי הכל
ר רגע רק רגע Active member 12/7/11 #228 הערה לא במקום (סוג של נזיפה ../images/Emo8.gif) אני לא שופט לפי מראה. את אורטל כבר הגדרתי כרודפת בצע.
הערה לא במקום (סוג של נזיפה ../images/Emo8.gif) אני לא שופט לפי מראה. את אורטל כבר הגדרתי כרודפת בצע.
ק קשקשה9 New member 12/7/11 #231 יוני ממש מקנא באיתן ולא ברור לי איך איתן מחשיב אותו כחבר אין ,איתן שופט אופי מעולה
ק קשקשה9 New member 12/7/11 #245 בנתיים אתה עם הסיבולת הכי גבוהה פה כל השאר נשמעים משועממים כועסים ומאוכזבים
ר רגע רק רגע Active member 12/7/11 #246 בכושר כורסתי... אני מעולה מהתגובות שלי... היה נשמע שאני מרוצה מהתכנית?
ק קשקשה9 New member 12/7/11 #248 עושה תנועות של מתעניין../images/Emo6.gif אתה אחלה באמת אוהבת את ההומור שלך לפחות זה אם אין עניין התכנית
עושה תנועות של מתעניין../images/Emo6.gif אתה אחלה באמת אוהבת את ההומור שלך לפחות זה אם אין עניין התכנית