קרן אחלה
D didush100 New member 12/7/11 #266 היא לקחה אותה לשיחה לפני הדייט ואמרה לה שהיא צריכה יותר להתבלט ולהיות עם יותר ביטחון היא ממש ביץ' ותראי עכשיו היא מדברת על הכימיה שהיתה לאיתן עם ליהיא בבריכה
היא לקחה אותה לשיחה לפני הדייט ואמרה לה שהיא צריכה יותר להתבלט ולהיות עם יותר ביטחון היא ממש ביץ' ותראי עכשיו היא מדברת על הכימיה שהיתה לאיתן עם ליהיא בבריכה
D didush100 New member 12/7/11 #262 נכון וזה מה שאמרתי כל הזמן שהיא ממש לא טיפשה להפך יש לה חכמת חיים יותר מכל אחת שם. היא גם אמרה לה שהיא חושבת שליהיא תפרגן לה אבל שתהיה עם אצבע על הדופק. צודקת
נכון וזה מה שאמרתי כל הזמן שהיא ממש לא טיפשה להפך יש לה חכמת חיים יותר מכל אחת שם. היא גם אמרה לה שהיא חושבת שליהיא תפרגן לה אבל שתהיה עם אצבע על הדופק. צודקת
E ela501 New member 12/7/11 #267 כל מה שהיא אמרה לקרן נכון,היא רואה את כל התמו התמונה ויודעת לנתח את כל המצב יותר טוב מכולן
D didush100 New member 12/7/11 #285 נכון היא אמרה לליהיא לפני הדייט שלא תתן לאיילת להשפיע עליה ולערער אותה ושתיזהר ממנה כי היא משחקת
D didush100 New member 12/7/11 #294 חחחחח וואלה? אני חייבת לשמוע חבל שעברו לחבורת המזמוזים המוזרה וההזויה
D didush100 New member 12/7/11 #289 כפרה על אתי אני חולה עליה אני רואה רק בגללה אין היא הורסת אותי הורסת!!!
D didush100 New member 12/7/11 #296 היא דמות אין דברים כאלה היא הדמות הכי חזקה שהיתה בריאליטי והיא תעשה להם את כל התכנית בלעדיה אפשר לסגור ת'באסטה
היא דמות אין דברים כאלה היא הדמות הכי חזקה שהיתה בריאליטי והיא תעשה להם את כל התכנית בלעדיה אפשר לסגור ת'באסטה
ע עדידוש911 New member 12/7/11 #299 קרן ואתי פשוט נחשות דו פרצופיות.. רק ריכולים יוצאים להן מהפה, הן שופטות בלי להכיר, יוצאות על מי שלכאורה החברות הכי טובות שלהן. רק רוע ושנאה. שהמצלמה עברה מהן לענבר, ענת ואיילת אפשר היה לראות את ההבדל העצום בינהן.
קרן ואתי פשוט נחשות דו פרצופיות.. רק ריכולים יוצאים להן מהפה, הן שופטות בלי להכיר, יוצאות על מי שלכאורה החברות הכי טובות שלהן. רק רוע ושנאה. שהמצלמה עברה מהן לענבר, ענת ואיילת אפשר היה לראות את ההבדל העצום בינהן.