היום ה-15

tapuzo

New member
ס.מ.ס הפקה לאיתן: לגעת כעת בליז, נשק קלות לחי

יתכנתו את רובו-אורבך בלהיפתח שלב אחר שלב

רגע רק רגע

Active member
מישהו התחיל להתעורר...

והמישהו הזה... מההפקה. זה נשמע יותר מדי מתוכנן ופוגע בול למה שאנחנו מתלוננים עליו מתחילת העונה. השיחה גם הגיעה לאחר שאורן אמר מה שאמר בחוץ.

רגע רק רגע

Active member
הם גם שאלו אותו...

אם החליפו את איתן. הם חברים שלו והם בעצמם לא מאמינים שזה בא ממנו.

tapuzo

New member
מן הסתם הם ידעו שניהלו איתו שיחה

לכן הם ישר שאלו אם זה בא משם וכמובן שהוא פיקח ומול מצלמות הרי חייב להגיד שזה 'ממנו'.

רגע רק רגע

Active member
איך אמר לאורן בחוץ...

"לא יורקים לבאר ששותים ממנה מים" לפחות ההפקה מנסה לשנות. אני מברך על כך

tapuzo

New member
כןאבל עכשיו אנחנו נדע שזה מאולץ ולא באמת..

אנחנו נדע שכל התקרבות שלה זה מתוך אילוץ לא מרצון. לדעתי צריכים לדחוף אותו לישון בחדר הבנות.. את החברים שלו לסלק להביא מולו שלושה חדשים כתחרות, רק זה יעזור. התוכנית חייבת להפסיק להסתובב סביב איתן. לא יקרה כלום אם ישנו טיפה ויכניסו עוד 'מתחרים על אהבה', הקהל בבית רק יגיד להפקה תודה!

רגע רק רגע

Active member
מבחינתי...

קיבלת את תפקיד העורך הראשי. כרגע, האגו של ההפקה מדבר. אם הם ישנו "קווים בעלילה", כאילו הודו שנכשלו בגדול ולכן לא נראה שינויים מהותיים בעתיד הקרוב

boie

New member
מזמן כבר הצעתי אמת או חובה

כדאי שיתחילו הלילה,על מנת שמחר יתחילו לדבר על התוכנית, עוד לפני מושיק עפיה.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif מושיק עף? יהההה ../images/Emo8.gif

אני מציע שבזמן שאיתן יהיה בדייט, יתנו לחבורה שנשארת בוילה אלכוהול ומוזיקה. ברגע שהם יחזרו מהדייט, כל הנותרים כבר בושלו על האש ויהיו מוכנים להיפתח להכל.

tapuzo

New member
תכלס לשכר אותם באלכוהול עזר באח הגדול

אם אתה זוכר את כמויות האלכוהול ששתו בבריכה באח הגדול.. אפילו מיובשים קודמים כמו צבר גדיש (שלפחות נדמה לי שהיו לו "קוביות"..) התחילו לפלרטט. הבעיה שאתי + הרבה אלכוהול = סכנה לציבור.

רגע רק רגע

Active member
אתי הצהירה...

שהיא נטולת אלכוהול. חוץ מבירה, וודקה ועוד כמה קוקטיילים
בינתיים, אני "נהנה" מהתכנית של הדר לוי.

tapuzo

New member
ההפקה ערכה שיחה קשה עם איתן שהוא חייב להיפתח.

איתן ערך עכשיו שיחה עם שאר הבנים והציג את זה כאילו הוא חושב שהם סגורים מדי - "טיפל'ה להתקרב לבנות" "צריכים יותר רומנטיקה גם אתם, לא רק אני. להיפתח כלפי הבנות "לעבור את המחסום" בשבוע הבא. "אני מתקרב עם שיחה ראשונית אבל אין מה שיקדם".. "בסופו של דבר זאת תוכנית על בנים בנות". . אני יכול לספר לכם שהנאום הזה שעכשיו נעשה בעקבות שיחה קשה מאד שעשו בהפקה עם איתן הערב בזמן שצילמו את השאר ברכב ובחצר. בעקבות השיחה הזו דרשו ממנו לשנות את ההתנהגות ששמנו לב אליה ולא רק אנחנו של זלזול ו"אי פעילות". אני חושב שהצעד הזה של ההפקה חשוב אבל שוב לא מספיק.

didush100

New member
היוש לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חולה על אתי קרן ליהיא דניאל ולירון ביחד הן קרועות לגמרי

למעלה