היום ה-15

didush100

New member
באמת? לא נורא אבל ככה יותר מעניין לא?../images/Emo13.gif

אני ממש מחבבת את שתיהן הן מכניסות המון לבית ולא סתם יושבות ומקטרות כל היום הן קלילות כאלה אבל בכלל לא טיפשות
 

tapuzo

New member
אולי אצלה כח המשיכה פועל קדימה ולא כלפי מטה

מסיבות מובנות..
 

boie

New member
להפקת האח הגדול

אני איתך בנושא איילת. אולי מישהוא יכנס לרמוז לה,או אולי באס אמ אס מההפקה
 

שרית 68

New member
הפקת האח הגדול אותך לקופרמן יבוגד חחחחח

וחרמן
שמענו מה אמרת לדנה רון
 

didush100

New member
??? דיייייייייייייייייייי אני בשוק אני בהלם

מה קשור מרוקאי? הוא מרוקאי שלם? אין מצב אורבך זה הכי אשכנזי שיש
 

שרית 68

New member
אורטל שאלה אותו ואמר אני מרוקאי

חשבתי שצחק איתה אבל איתן היה רציני מוזר ביותר
 

tapuzo

New member
אורבך זה שם מרוקאי ידוע..

נניח שהוא חצי מרוקאי.. זה הופך אותו ליותר מעניין? זאת הדרך שלו לעשות דאחקות. הומור... יבש.
 
לא יודע מה יש לבנות שם שכולן מפחדות פחד מוות.

מאתי, לא מבין את העניין. היום בצהריים קלטתי שיחה בין אורטל לאתי(שעד עכשיו אני לא מבין על מה רבו). אורטל פשוט חיפשה כל רגע את תשומת הלב של אתי ורחמיה. כאילו מדובר בקדושה אתי לא פחות ולא יותר.רוב הבנות שם משעובדות לה,ומי שלא אומרת אמן לכל פיפס של הרבנית אתי,מפחדת ממנה פחד מוות ולא רוצה להתעסק איתה. אשכרה אסירת הפחד של הוילה. אורטל אכזבה אותי היום שוב,וזה בנוסף לחוסר האהדה שלי אליה.אורטל פשוט השפילה את עצמה לפני אתי שוב כדי שאתי תחזור לדבר איתה.גם בהמצאה והשקר של אתי על הנשיקה בין אורטל לאיתן זה קרה וגם היום. אורטל גם נחשפה באסטרטגיה שלה שאמרה לאתי שכולן מפחדות ממנה בגלל שהקהל בחוץ מת עליה ומי שתהיה איתה בסכסוך סביר להניח שתודח.כל כך רציתי שאתי האהבלה תשאל אותה באותו רגע אז בגלל זה את מתחננת אליי ונדבקת אליי? מסכנות שתיהן לא יודעות שהתכנית כשלון בחוץ מבחינת רייטינג.
 
בגלל זה היא גם לא תודח כל כך מהר

היא כבר הקימה שם צעקות צרחות קללות אין לה ברקסים וכנראה שרוב הבנות לא רוצות להתעסק ולהכנס לה לפה ואל תשכח שאורן חזר מבחוץ וגילה לה לאתי כשבכתה שהיא פופולרית בחוץ וזה הרים לה אתה יודע את מה
 
מה שמעצבן אותי בתור צופה זה לווא דווקא ה..

הוולגריות והברבריות של אתי.זו היא וזה האופי האמיתי שלה שפשוט מוקצן קצת יותר בגלל סיר הלחץ שהיא חיה בו כעת. זה האופי שלה שנובע מהחינוך שלה. מה שמעצבן זה הפחד של הבנות מפופלריות לכאורה של מתמודדת בחוץ,פחד שבניגוד לאח הגדול אין לו שום קשר להליך הבחירה "בדור הבא". "בדור הבא" נכון להיום אורבך וחבריו מעמידים להדחה ולא הבנות את עצמן. לכן כל השיקולים האלו של הבנות להצמד ל"מחנה" הנכון מיותרים.זה לא האח הגדול פה.פשוט עצוב לראות בחורות שחוטפות מכות רגשיות כל פעם מבת אדם-אתי ורצות להיות בקרבתה. אתי ממחישה כמה מילים ומחמאות ריקות מתוכן קונות נשים בקלות,כמה דיבור והאדרה עצמית על עצמך גורמת לאחרות להסתכל עלייך בהערצה חסרת גבולות וחסרת הגיון כמו קרן וליהי למשל,אורטל כבר עיוורת לגמרי,וגם ענבר ודניאל אוכלות את הלוקשים שלה. כת כת היא פתחה לה שם.מינימום קומונה קטנה.שמתי לב שגם איתן שם לב לזה.נראה מה הוא יעשה.
 
אלי אני לא חושבת שענבר כרוכה אחרי אתי

ענבר שקיבלה הזדמנות ובצדק מהקהל בבית היא בחורה איכותית רגישה יש בה משהו ..כובש עם הביישנות שלה .. כשהיא הזילה דמעות על הקרירות פריג'דרית של "בראד פיט " כאב לי, ואת זה הקהל בבית רואה,ראה והחליט כך לפחות היא נראתה לי עד עכשיו ,כמוה גם איילת שלעומת ענבר היא תוססת אנרגטית מלאת שמחת חיים לפעמים מתחנחנת לאיתן ואת זה אני לא אוהבת,כשמנגד אתה רואה את אורטל שנועצת מבטים רטובים "בבראד פיט" בלי לחשבן כשעדי רואה את זה ומתפוצצת-ואני מתפוצצת מצחוק מכל המשחקעליהום של הבנות ולמי?
 

tapuzo

New member
הכנסת הרכב תוכן שיווקי כל כך שקוף...

הכנסת הרכב לחצר.. כמה נמוך עוד נרד? אני מציע שאת החצר יקיפו בשלטי פרסום ונגמור עניין.
 
למעלה