לא| יום ראשון

ענברייי../images/Emo23.gif

קוקי,אני אוהבת אותך מלאן,וממש התגעגעתי
אני ממש שמחה שנהנת,ודורשת הסבר ל עובדה שלא חטאת בדונאט אחד! והיי,אני שלחתי לך כבר DPP
|חיבוקהכיחזקבעולם|

blacknwhite

New member
כן, אבל הוא לא ממש עבר, וחוצמזה- ההודעה נכתבה

לפני זה
אבל כבר השגתי לי את DPP (ותודה ליאיר
) ואני אשמע מחר כי כל הבית שלי ישן חוץ ממני (לעזאזל ג'ט לג!!!) ואח שלי- שמסתבר ששוכב על המיטה שלו וקורא
אני אוהבת אותך גם
והתגעגעתי
ואכלתי מספיק דברים חוץ מדונאטס, תאמיני לי

The Fantasy

New member
כפרעלייך../images/Emo23.gifהתגעגעתי המון../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אותך בובי

lacrimosa girl

New member
you are BACK!!../images/Emo2.gif

~רצה בבהלה~
אני אוהבת אותך המונים! יאללה, מסיימים את תאורית CC לפני סוף החופש?
ואת יודעת מה עוד?....הניתוח של אוור דרים!! אני וענבר הגגדולה חיכינו לך, נפתח בסוף השבוע?

blacknwhite

New member
על הניתוח לED אני צריכה לעבוד...

הוא היה גמור, אבל הגעתי למסקנה שהוא לא משהו
יש לי את הבסיס, אני פשוט צריכה לשבת על התחת ולכתוב
אם ה"דד ליין" הוא עד הסופ"ש אני מאמינה שאני אצליח, אני אכתוב היום או מחר או משהו כזה... אז נפתח בשבת?
ותיאורית CC.... וול, נראה כבר
אני אוהבת אותך יותר!

lacrimosa girl

New member
שאלתי על התאוריה בנייטמייל...

[כמובן שהכנסתי לקרדיט לך, לאילנה ולענבר.
] בקשר לתאורית העטיפה, זו נגזרת... אבל אפשר להוסיף [אם כי נצטרך להוסיף לשאלה, אני חושבת, התייחסות לתאוריה, וטיפשי קצת אם רק החודש שאלתי אותו את זה, אבל סבבה
]

tbents

New member
יאאאאא ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שחזרת!!!!!!!
התגעגענו

Shusho

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יצאתי באחת וחצי מהבסיס אחרי שכל היום הייית עסוקה בלמלא טפסים ולהרוג נמלים
הסנדלי בקום דפקו לי את הרגל. למה אני היחידה שזה קורה לה?!
דבר נוסף שאני אלרגית אליו: הבושם האהוב עלי
סעמעמעמק.
אני פשוט סחוטה מעייפות... והייתי צריכה לשבת על התחקיר הבטחוני הזה המון זמן במקום ללכת לישון
אני במודיעין :) סוף סוף גם אני אוכל להגיד "אסור לי להגיד" על כל שאלה שניה

Super Alonit

New member
אווו קול!:)

(על האחרון... הקטע שאת אלרגית לבושם האהוב עלייך זה לא מגניב, זה די עצוב למען האמת
)

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifמשמרת ראשונה היום ../images/Emo9.gif

משמרת ראשונה והלך ממש טוב, אפילו הסתדרתי עם המחשב והפסקתי להתחרבש עם המשטחים שם... המלצרית שעבדה איתי ממש הסתדרה איתי ואהבה אותי
שזה מעולה, כי היא הייתה העיניים של הביג-בוס... יו נואו...
ידיד יוצא לאבט"ש וכנראה שידפקו לנו התוכניות לסופ"ש
אני וההורים היינו בקניון היום וקנינו מתנה ממש יפה לאחי ש-אני- בחרתי. כמה טוב שמקשיבים לי. אני ואחותי קנינו לו ארנק עור וההורים קנו לו תיק צד קטן וגברי שלדעתי זה ממש יפה במקום לדחוף הכל בכיסים... (זה יפה לאנשים מסוימים- אחד מהם זה אח שלי
)
שהוא בעצם
- ישבנו בקפולסקי למרות שאמרתי להורים שלי "זה בית-קפה חרא! שירות גרוע! לא רוצה לשבת פה!" ובסוף אחרי שבכל-זאת ישבנו שם, מה שאמרתי לגמרי הוכיח את עצמו... אז שוב ההורים שלי יקשיבו לי בפעם הבאה
מחר חוגגים לאחי יומולדת במסעדה בתתתת זונה!!! (באמונים -אגב- סער!) מה שאומר שאסור לי לאכול כל היום כדי לשמור מקום

Super Alonit

New member
מזדהה עם הקטע של המסעדה../images/Emo6.gif

קורה שאני אומרת את זה להורים שלי והם לא מאמינים ולומדים על בשרם ומצד אחד זה טוב כי ככה אני צודקת אבל מצד שני אוכלים במקום מחורבן.
ותתחדשי על העבודה קוקית!
ומזל טוב לאחיך.

למעלה