לא| יום ראשון

ש נ י1

New member
נגיד שזה עדיין יום ראשון../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif

- פגשתי היום שתי חברות שלא ראיתי המווווון זמן וביום חמישי אני נוסעת איתן לאילת
- אכלתי גלידה טעימה
(נו מה, זה משמח אותי)
- בסוף אני לא באה למפגש
ופספסתי היום את דניאל
אך לא להתייאש, בסוף אני אגיע למפגש פורום

Super Alonit

New member
אני מקווה שיהיה עוד מפגש עד סוף החופש,

נראה לי במרכז, ואז תבואי:]

A Hilit

New member
אני לא פספסתי דניאל ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

הסתובבתי איתו קצת בעיר בתקווה שאחרי שאבא יראה אותו הוא ישכנע את אמא לתת לי לסוע למפגש.. אוף היא לא מנסה אפילו להבין כמה זה חשוב לי
היא התעוררה מקודם וביקשה שאני אסדר לה משו בפלאפון החדש [לכו תבינו זקנים..] אז ניסיתי לשאול אותה שוב אם היא תרשה לי כי זה היה הזמן המושלם [חח אחרי שסידרתי לה את הפלא והיא כולה הייתה בסטלה] אבל היא אמרה שנדבר על זה בבוקר וזה די היה נראה כאילו היא סתם מנסה לנפנף אותי.. כולופן, אל תצפו לראות אותי.. ודניאל- באמת תודה שהתאמצת ככה בשבילי לבוא לעיר ולסבול אותי איזה שעה שם.. אבל אני לא חושבת שהזקנה תסכים לי לבוא..

../images/Emo41.gifיש היום מטר מטאורים!!!../images/Emo41.gif

החל מחצות עד הזריחה. הם הבטיחו בערך 100 בשעה, אני וחברה שלי ראינו בערך 3 כל אחת. :X אבל זה כל כך מגניב! ^^

ש נ י1

New member
ואיייי תודה

לפני כמה שנים היה גם משהו כזה אני ואח שלי ראינו כמה
אני רצה החוצה עכשיו להסתכל...

The Cat Woman

New member
הייתי בים וראיתי ../images/Emo9.gif היה מגניב!

ובאמת היה משהו כמו 3-4 בשעה. לא היה ירח, השמיים בכלל לא היו בהירים- בקושי ראו את הכוכבים... אז רק את המטאורים הממש חזקים ראו טוב (למעשה הם לא מטאורים בכלל אבל לא משנה)

A Hilit

New member
חח 10 וחצי בלילה חברה שלי:

"יו הילית, בא לך לסוע לטיילת לראות גשם של מטאורים?" אני: "אממ טוב." חח 11 בלילה אני יוצאת אחותי: "לאן את הולכת?" אני: "לראות גשם של מטאורים" היא: "מה זה סרט?
" חחח היה משעשע דווקא, ראינו אולי איזה 10 מטאורים בגג! ולא כולם ראו, כל פעם מישהו אחר ראה והאחרים התעצבנו שהם פספסו.. היינו ארבעה, נדמה לי בכל החוף.. אף אחד לא היה מודע לזה בכלל

A Hilit

New member
אצלנו היה אולי איש אחד מוזר

שיצא מהמים עם שנורקל
חח סתם לא באמת..
היו כמה אנשים אבל זה ממש לא היה נראה כאילו הם באו בשביל המטר..

lacrimosa girl

New member
לא היה כלום!;__;

ב2 קיבלתי SMS מחמוטל שאמרה לי להוציא את עצמי החוצה, ויצאתי, וישבתי עם נלה והחתולים איזה חצי שעה ולא היה כלום! ;__;

Itay Simons

New member
כנראה כי ראית את זה בעיר, או משהו..

צריך להתרחק מאיזורים עירוניים כדי לראות את הדברים האלה

למעלה