יום ראשון

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון ../images/Emo29.gif

אני חולה. איזו דרך נהדרת להתחיל שבוע, להבריז מהעבודה, אני אפילו לא יכולה לשחק עם לונה כי אני לא רוצה להדביק אותה במה שלא יהיה, ואני כל 3 דק' עפה לשרותים להקיא. =/
אילנה בישרה לי שהיא צובעת לאדום מחר ^__^ שבוע נחמדי לכולם! אוהבת אתכם

danduuu

New member
תרגישי טוב בובה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

נחשו לאן אני הולכת עכשיו?? כן, כן לביצפררררר!!!!!!
סתם כדי להרשם לדיוידי של הטקס+נשף וכדי לקחת תמונות פספורט, אבל עדיין
אני עייפה |פיהוק| יהיו בטח עוד עדכונים במשך היום P:

blacknwhite

New member
תרגישי טוב מתוקה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אגב- את פותחת היום את הפינה? חשבתי שאני אגיד לך שאין לי ניתוח מוכן אז מחר לא תהיה פינה אז את יכולה לפתוח את שלך מחר

LadySilkworm

New member
תרגישי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

[פירוק עצבים] לעזאזל! יש לי מחר מבחן במתמטיקה ואני לא זוכרת כלוםםםם!!@@!@#@#$@ so much for my 95 :'( :'( :'( :'( אוף למה אני כזאת עצלנית? :( הייתי אמורה להתחיל ללמוד מאתמול ולא עשיתי כלום, ועכשיו כבר שתיים ומחר אני אבוא למבחן ואגיש אותו מלאת עצבים כי הכל לא יילך לי כמו תמיד.. :((((((( [אגב, אם מישהו תוהה, זה מבחן מסכם שייכנס לציון מגן.. וזה במקום הבגרות שהיינו אמורים לעשות השנה אבל החליטו לא להגיש אותנו |:].

Girl In The Box

New member
וואיי אני ממש מבינה אותך..

זה קורה לי כמעט בכל מבחן... יש לי איזה שבוע ללמוד אבל אני דוחה את זה מרוב עצלנות ואז יום לפני כולי בלחץ:/ תיראי,אני מציעה שפשוט תלמדי כמה שאת יכולה ואל תילחצי כי בסך הכל זה רק מתמטיקה ואין בזה משהו שצריך לשנן בעל פה או משהו אז ככה שרק צריך לתרגל כמה שאפשר מקווה שעזרתי בהצלחה

אני גם חושבת../images/Emo45.gif

לבגרות בהסטוריה פשוט לא הצלחתי להכריח את עצמי ללמוד... בסוף יצא שהתחלתי יום לפני הבגרות, קראתי ושיננתי, והספקתי לעבור עד הבגרות רק שלוש פעמים על כל החומר. בסוף ממש הצטערתי שלא למדתי יותר... אמנם החומר טרי בראש
אבל זאת לא צורה ללמידה. אבל זה רק הסטוריה, וסיימתי עם זה לכל החיים אז כבר לא אכפת לי מכלום.

lacrimosa girl

New member
אוה אני כ"כ מבינה אותך ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

אני לא למדתי כל השנה כ-ל-ו-ם במת' וכל כך נדפקתי מזה, אני צריכה ללמוד עכשיו חומר של שנה שלמה בכל מצב גם אם ארד ל4 יח' [כי הבצפר המזדיין לא נתן לי לרדת כשרציתי ועכשיו ממש מאוחר =/] ואני צריכה לחזור על כלל החומר של 5 וגם לעשות עבודת קיץ ענקית שהיא הביאה לנו ואני עסוקה ממש ולעזאזל נראה לי שלא אגש למתמטיקה לבגרות בכלל וזה טפשי כי המגמה שלי היא פיזיקה ותמיד הייתי טובה במת' עד השנה ומשהו הלך לאיבוד איכשהו ולכו תבקשו עזרה עכשיו. =/ בהצלחה יקירתי.

Girl In The Box

New member
תרגישי טוב!!../images/Emo9.gif

אני לא מוצאת עבודה ואני כבר משתגעת בבית!!!%^$#~!@$@!#^ נקרע לי מיתר,נשרפתי אתמול בים וכואב לי הראש
חברה שלי טסה היום לארה"ב אז עשינו לה אתמול מסיבת פרידה כזה והיה כיף:]]]

Shusho

New member
נמ.

היי, יש לי חופש. חוץ מדברים מפגרים כמו לשטוף כלים ולעשות כביסה אני לא עושה כלום
אני לא עושה כלום
ואני בדכאון שלפני גיוס ואני כל היום... מתבכיינת. ובעיקר לא רוצה לדבר על זה וזה בלאט.

danduuu

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifאוף באסה שלא דוחים לך ליותר רחוק

אני מתגייסת בספטמבר רק ואני עדיין מציקה לאמא שלי עם זה חח ואני מתה מפחד. אז אני מתארת לעצמי מה את עוברת עכשיו
תנסי להציק להם בזמן הקרוב, אולי יש עוד סיכוי קטן שידחו לך

Itay Simons

New member
המ

עוד מעט מסיבת כיתה. ספרי מחזור וזה :)
אני אתגעגע.
מחר....עשוי להיות יום מיוחד מאוד. :$

Shusho

New member
כשאני חושבת על זה

אין לי מושג איזו תמונה שלי שמים בספר מחזור ומתי אנחנו בכלל מקבלים אותם

jackmo

New member
יום ראשון

אני עייף
מחר יהיה יום נפלא! עוד עשרים ואחת שעות..

dralan

New member
אני

יום המתכונות האחרון עבר
אני עייף אבל קשה לי להירדם בזמן האחרון

dralan

New member
הו כן ובהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות

בסוציו' [לא יודע מי עושה חוץ מקארין, אבל שיהיה
]

למעלה