יום ראשון

danduuu

New member
אוי בובה מקווה שיהיה טוב../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

בכל מקרה, אם את צריכה מישהו לדבר איתו נראה לי שיש לך את הפלא שלי ואני רצינית, אם את צריכה תתקשרי לא אכפת לי מתי ולא אכפת לי כלום. ואם אין לך, תשלחי לי מסר ואני אביא לך אותו
התקשרו אליי מחיל הים לקבוע תחקיר בטחוני, אז זה כבר אומר שאני ב100% בק"שית אם אי פעם פקפקתי בזה
התחקיר בתל השומר ואין לי מושג איך אני מגיעה לשם
[יש לי נסיעות חינם מהם, אבל זה לא אומר שאני יודעת איך אני נוסעת]
התאהבתי לחלוטין באלבום החדש של דה יוזד
עמיר, אתה היחיד שעוד די שומע פה מוזיקה כזאת
כל השאר מעפנים
[סתם אתם לא
] אז יצא לך לשמוע אותם מתישהו?
אבא נסע לבי"ח קודם, ואני מקווה שזה סתם. הוא לא הרגיש טוב כל היום ובינתיים אין לו כלום אבל אני מקווה שבבי"ח לא ימצאו פתאום איזה משהו חס וחלילה
אני שמנה!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי

blacknwhite

New member
המון תודה בובה../images/Emo23.gif

ולא, אין לי הפלא' שלך, אבל בינתיים אני ממש מרגישה הרבה יותר טוב. המצברוח שלי טוב והכל. אני פשוט משתדלת למהשיך בחיים וזה, וכשזה יקרה נתמודד עם זה. בינתיים אני באה לבקר אותה מחרתיים בביה"ח, ואני אדאג לשמור איתה על קשר טוב. ובאמת תודה לך
(ולכולם. אני ממש מעריכה את זה) ובלי קשר, כל מה שאני יודעת לגבי תל-השומר זה שקו 45 של דן מגיע לשם
(אני חושבת שזה זה... פשוט סבתא שלי מאושפזת שם (כאמור, אני חושבת שזה הביה"ח) ומהסיבוב הקודם אני יודעת איך להגיע לשם באוטובוס, אבל אני תל-אביבית. אבל סתם חשבתי שאולי תרצי לדעת
)

danduuu

New member
אבל יש לך מושג איך מגיעים מהאיזור שלי לשם?../images/Emo3.gif

אני לא ממש מתמצאת באוטובוסים וכל השיט הזה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום חמישי.../images/Emo29.gif

עבודה, וחמוטל באה אלי
D=
קניתי את הרדוף לבן ואת חיות, מקווה שזה יהיה נחמד [אבל זה על חשבון החסכון לחשמלית =/]
אההה, לא יודעת. ענברי-
|נחמי|כל מה שתרצי| ואם תרצי האוס קסום שיבוא ויעשה לסבתא שלך טוב אני אלך ואביא אותו, גם אם זה אומר להתחזות לאיזשהו מר גולדברג עשיר אמריקאי יהודי בן 70, ולכלוא את מר גולדברג המקורי בארון אפל כדי לטוס לארה"ב ולחזור עם האוסינקה

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo45.gif אני עדיין לא מאמין שאני מוגש על 100 בפיזיקה /tapuzforum/images/emo31.gif נאלצתי לדחות עבודה נחמדה כי הם לא הסכימו לוותר על יום שני הבא ><

Super Alonit

New member
כי עשית 'כן'\'לא' במקום 'טוב'\'רע'

שזה מה שאתה עושה בד"כ ואין בכלל אייקון כזה.

dralan

New member
לא נכון

ומשום מה כל האיקונים שוב נעלמו לי >< (וד``א הכוונה רק לפלא` שלי שבו לאחרונה כל אייקון שכותבים בפורום נראה כ ``Emo #``)

blacknwhite

New member
חחח תודה מתוקה../images/Emo25.gif

ואני רוצה האוס בלי קשר
שעווה....
וול, זה עדיין קצת מציק הזה מאתמול, אבל אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מדי
אני מלכה!!!
100 בממ"ן האחרון באו"פ! זה אומר ששני הממ"נים האחרונים היו 100!!! זה אומר שני ממ"נים שהיו 100 ברצף!!!! אני מעולה
|נרקיסיזם|

dralan

New member
נרקיסיזם מוצדק P:

וד``א לא אמרנו שמקפיצים את השרשור?

danduuu

New member
המממ

אבא בעבודה, כלומר שחררו אותו מהבי"ח אתמול והכל בסדר
היה שיעור נהיגה סבבה ביותר, חוץ מזה שהוא דפק לי ברקס פעמיים על דברים מטומטמים שעשיתי ובגלל זה הוא לא נותן לי תאריך לטסט עדיין..מקווה ששיעור הבא אני אנהג כמו בנאדם ולא כמו פוסטמה.
עוד לא התחלתי ללמוד למתמטיקה ואין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחח לזה
אני מתגעגעת לביצפר
אולי עוד ישתנו דברים היום =/

dralan

New member
אל תחמירי עם עצמך /tapuzforum/images/emo24.gif

שיעור נהיגה נחמד זה מעולה, והברקסים זה שטויות, אל תתרגשי מהם יותר מדי - פעם הבאה תלמדי לא לחזור על הטעויות. וכולם מתגעגעים לבצפר :/ (במידה זו או אחרת P: )

Kezia

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

קמתי אתמול בלילה בערך 20 פעמים לשירותים עם כאבי בטן ושלשולי דם. היום הלכתי לבית חולים וסתם תקעו אותי שם עם אינפוזיה איזה 4 שעות בלי לעשות לי כלום. קיצר - קוליטיס זה מבאס רצח..

danduuu

New member
וואי נשמע סיוט../images/Emo10.gif תרגיש טוב מותק../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

dralan

New member
אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב

ואם לא, החלמה מהירה :)

למעלה