מלז טוב ושינה טובה וחלומות פז הלילה
B blacknwhite New member 1/7/07 #31 סורי... הייתי ב*הרבה* טניס../images/Emo3.gif מצחיק אותי כל פעם מחדש שאני שמה את המסנ על מצב של "לא נמצאת" ואנשים מתחילים לדבר איתי כאילו כלום אני באמת לא נמצאת!....
סורי... הייתי ב*הרבה* טניס../images/Emo3.gif מצחיק אותי כל פעם מחדש שאני שמה את המסנ על מצב של "לא נמצאת" ואנשים מתחילים לדבר איתי כאילו כלום אני באמת לא נמצאת!....
D dralan New member 1/7/07 #32 זה כי הרבה אנשים שוכחים להחזיר את הסטטוס לנמצא כשהם חוזרים או דברים בסגנון... וחוצמיזה, לא מזיק לנסותP:
זה כי הרבה אנשים שוכחים להחזיר את הסטטוס לנמצא כשהם חוזרים או דברים בסגנון... וחוצמיזה, לא מזיק לנסותP:
B blacknwhite New member 2/7/07 #35 הי, אני מוחמאת מזה שאנשים רוצים לדבר איתי../images/Emo3.gif וחבל לי שלא יצא לי לדבר איתך. נו, טוב, יום רביעי?
הי, אני מוחמאת מזה שאנשים רוצים לדבר איתי../images/Emo3.gif וחבל לי שלא יצא לי לדבר איתך. נו, טוב, יום רביעי?
M mary06 New member 1/7/07 #18 תרגישי טוב ../images/Emo101.gif מתכונת פיזיקקה../: בע. פשוט..בע. אוף כלום.. שארית שבוע נעים ובריא לכם
תרגישי טוב ../images/Emo101.gif מתכונת פיזיקקה../: בע. פשוט..בע. אוף כלום.. שארית שבוע נעים ובריא לכם
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/7/07 #22 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אלונה מקס ברנר אלונה ומקס ברנר. איך יכול להיות כשיש אלונה ומקס ברנר?
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אלונה מקס ברנר אלונה ומקס ברנר. איך יכול להיות כשיש אלונה ומקס ברנר?
B blacknwhite New member 1/7/07 #24 איזה חמודה!../images/Emo23.gif ממש הצחקת אותי עכשיו../images/Emo6.gif ואני ממש מקנאת, איזה יום קסום היה לך! אלונה ומקס ברנר
איזה חמודה!../images/Emo23.gif ממש הצחקת אותי עכשיו../images/Emo6.gif ואני ממש מקנאת, איזה יום קסום היה לך! אלונה ומקס ברנר
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/7/07 #29 תודה מותק../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif נו, פעם הבאה תבואי איתנו גם
B blacknwhite New member 1/7/07 #23 נמנמ חופש אני עדיין לא הפנמתי את זה הלכתי עם חברה לשחק קצת טניס, והיא הלכה לאימון אחרי זה, והמאמן שלי כזה "למה את לא באה?" אז באתי (וזאת גם הסיבה שלא עניתי לאנשים במסנ- פשוט לא הייתי בבית. עמכם הסליחה ) לא ממש רבתי, אבל היה קצת לא נעים עם חבר טוב שלי, אבל זה נפתר בקלות אח"כ, אז זה בסדר.
נמנמ חופש אני עדיין לא הפנמתי את זה הלכתי עם חברה לשחק קצת טניס, והיא הלכה לאימון אחרי זה, והמאמן שלי כזה "למה את לא באה?" אז באתי (וזאת גם הסיבה שלא עניתי לאנשים במסנ- פשוט לא הייתי בבית. עמכם הסליחה ) לא ממש רבתי, אבל היה קצת לא נעים עם חבר טוב שלי, אבל זה נפתר בקלות אח"כ, אז זה בסדר.
E en li shem 7 New member 1/7/07 #26 ../images/Emo3.gif אורפנד לנד באים לארץ:] אורפנד כופרים וזה קצת בעיה בשבילי ללכת מצב רוח חרא. הכנתי לעצמי פלייליסט משעמם לי בטירוףףףףףףףף .
../images/Emo3.gif אורפנד לנד באים לארץ:] אורפנד כופרים וזה קצת בעיה בשבילי ללכת מצב רוח חרא. הכנתי לעצמי פלייליסט משעמם לי בטירוףףףףףףףף .
א אטומיק בייגל New member 3/7/07 #63 מגניב../images/Emo12.gif אולי אני אשקול ללכת אם יהיה לי עם מי (כנראה שלא XP) מתי?
T tbents New member 1/7/07 #28 ראשון... הייתי בים והיה כיף... לא כיף לי ): מחר סופרלנד אני לבד בבית.. >< הכתפיים שלי שורפותתתתתת
B BrowN EyeD GirL1 New member 2/7/07 #34 נמנמנ.. :הממ..סדרתי כמה דברים,והיה יום נחמד. מחר מסיימים עם סוציו'!^^ :סוציו'><..בקושי למדתי:/
D danduuu New member 2/7/07 #38 בהצלחה בסוציו../images/Emo24.gif מזל שסיימתי עם זה שנה שעברה XD היי גם לנו יצא ב3.7 סוציולוגיה מה הם כל שנה עושים בערך באותו תאריך?
בהצלחה בסוציו../images/Emo24.gif מזל שסיימתי עם זה שנה שעברה XD היי גם לנו יצא ב3.7 סוציולוגיה מה הם כל שנה עושים בערך באותו תאריך?