יום ראשון

את לא מגפגרת,די!../images/Emo23.gif

:אההא סיימתי עם סוציו'!עכשיו נשארה רק הבגרות החוזרת באנגלית
מחר נשף
בע,לא בא לי על ההכנות מחר ועל הלחץ><
:הממ..אין ממש.

dralan

New member
מזל טוב על סיום הבגרויות

(אנגלית לא באמת נחשב P: ) ואממ שיהיה נשף נחמד! (או מה שאמורים לאחל לזה XD)

אל תגידי את זה ../images/Emo10.gif

על שבת-ראשון: יום הולדת+נפגשתי עם חברים טובים, ישנו אצל חברה אחת וראינו בשבת בערב הופעה שלה (היא שרה) והיה מדהים!
היום שמרנו קצת על תינוק של בן דודה שלי והוא פוציייייי D: והוא יבוא גם מחר ^_^ רק שהוא קצת משעמם, הוא בן חודשיים וכאלה

הוא לא עושה כלום! ../images/Emo6.gif

קצת מרעיש, אוכל, ישן, קצת בועט באוויר. הוא אפילו לא מושיט ידיים עדיין
וזה הבדל עצום לעומת בן-דודה שלו שהוא כבר בן חצי שנה וממש כיפי. ^^

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי.../images/Emo29.gif

אם לא מספיק מה שהיה אתמול בערב, לונה מתה.
למה זה קרה? השתדלתי כלכך...קניתי לה בקבוק מיוחד כדי להיות בטוחה שהיא אוכלת, וקניתי לה צעצועים שלא ישעמם לי כשתהיה לבד, ודאגתי לה כל כך וניסיתי כל כך ומה יש לי שאני פשוט רוצחת בעלי חיים?? ועל אתמול בערב, לפחות לא היו ילדים קטנים בחניה.
אין.

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

בובה, אני פה אם את צריכה אותי
(המחשב שלי דפוק אז עכשיו אני לא ממש יכולה להתחבר למסנ, אבל יש לך את הטלפון שלי. תתקשרי או תסמסי אם את רוצה)

Super Alonit

New member
אוי קוקית...../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

באמת שאני לא יודעת מה לומר... אני מניחה שעכשיו טוב לה יותר אבל אני דואגת לך.
אם את רוצה לדבר עם מישהו, אני פה תמיד! וגם יש לך את המספר שלי. זאת לא את שרוצחת בעלי חיים, פשוט נפלת על כאלה במצב לא טוב... אני בטוחה שהעובדה שהם היו איתך ולא עם מישהו אחר עשתה את החיים שלהם טובים:] אני בטוחה שלא הזנחת אותם ושדאגת להם, זו לא אשמתך. אני אוהבת אותך מלאן

../images/Emo201.gif

את לא רוצחת בעלי חיים, הרי דאגת לה כ"כ. זו לא יכולה להיות אשמתך... אני מצטערת על לונה.

../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטערת,ורוצה שתפנימי שזה לא אשמתך, השתדלת כמה שיכולת, ואי אפשר שזה יהיה אשמתך,את דאגת כל כך,ואני יודעת כמה אהבת אותה
תחבקי את נלוש חזק חזק,ותנסי להתעודד,ואולי תדחי את היום בערב את לא רוצה? תתקשרי אלי, בבקשה
ומה קרה אתמול? תדברי איתי,בבקשה.

אלאנקה

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

אל תדברי ככה, את לא רוצחת בעלי חיים. אם דאגת לה כמו שצריך, זה לא אשמתך.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב.../images/Emo16.gif

את לא רוצחת, ככה זה, חיות מתות ואין לנו מה לעשות עם זה תמיד.

lacrimosa girl

New member
אבל אצלי,

כל החיות מתות. הפכתי את הואדי שליד הבית שלנו לבית קברות לחיות של ממש. 3 קברים רק מהשנה האחרונה, ואחד רוחני של חבוצי. ועוד אחד רוחני של סקאד.
חוץ מנלוש. מה הייתי עושה בלעדיה? ;__;

Liquid Dreams

New member
דיייי עלומה../images/Emo24.gif

לכל מי שיש חיה היא תמות בסוף, ככה זה.. אז יצאה שנה רעה, לא נורא, זה לא תמיד יהיה ככה. יש לך את נלוש הפוצי! ~טפו~

למעלה