יום ראשון

Liquid Dreams

New member
למה הדברים הטובים הולכים ומתמעטים?

אני פשוט מותשת... כל היום ההתעסקות הזאת בקלפי-ענק הורגת אותי ואת הגב שלי שגם ככה גסס.
המורה שלי הזכירה לי למה השניים ההם בכלל הציעו לי להצטרף אליהם[כי היא ביקשה מהם והם הסכימו._.], וגם אמרה שהם רוצים לעשות את המופע הזה שלהם לבד כי הם חיפשו או וואטאבר באינטרנט או משהו, אז או שאני אמצא לעצמי דברים לעשות שם או שאני לא אשתתף בו>____________>
בטעות ניפצתי כוס זכוכית בכיתה כשגזרתי[לבד, כמובן, כי הם נמרחו על הספות] את הקלפים, ועוד אחר כך הם העיזו לצרוח עליי שאני אנקה את זה כי אנשים מסתובבים יחפים. כן, טוב, מישהו צריך גם לגזור את הקלפים האלה, אתם לא בדיוק עושים את זה! ועוד אין כמעט אף אחד בכיתה כי כולם עובדים בקומה למטה.__.
כבר ברבע לשמונה כשהייתה אסיפת-התחלה התחלתי להזיע, כל כך חם שאפשר להתעלף>_> ועוד חברות שלי מסתובבות עם סוודרים! ווטפ?!
כואב לי הגרון
נגמרו לי כמעט הטיפות אף>_>
לא נשארתי ליום ארוך לפחות...

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif מקווה שהיום ישתפר

ובאמת חם בטירוף ><

Liquid Dreams

New member
למה מגיע לנו העונש הזה?

אז מה אם המין האנושי מתדרדר? זה לא אומר שמותר להנחית עלינו כאלו מכות חום!]:

Liquid Dreams

New member
תודה לכולם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היום הזה נהפך לסביר עם הידיעה על בואם של נייטוויש:)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סיימתי את הסרט גמר, ואחותי מתחתנת מחרתיים!!!
זה השבוע הכי גרוע שהיה לי בחיים, אני לא רוצה

The Cat Woman

New member
../images/Emo201.gifדי כפרעלייך!!!

קודם כל- לא למהול עצב בשמחה- מזל טוב לאחותך, ומזל טוב על סיום סרט הגמר- מי כמוני יודעת כמה זה מעיק... דבר שני- with time all pain will fade
יהיה בסדר! אחרי כל ירידה יש עליה, וכמובן- אם אתה צריך משהו- אני פה *כמעט* תמיד פיזית, אבל תמיד פה בשבילך- רוחנית. (כי פשוט אין לי חיים כרגע... כמה עצוב.)

שטויות.

אתה תעבור את זה כמו גדול. אני מאחלת לך שאלו יהיו הדאגות שלך בחיים-בגרות בתנ"ך ומתכונת בספרות.

Beyond The Veil

New member
בהצלחה לכוולם בבגרות!../images/Emo140.gif

אני מאחוריי המבחן המסריח במת', תודה לאל!!! וכנראה שאני אקבל בו את הציון הכי גבוהה שקיבלתי השנה, בערך....
הבעיה היא שהציון הכי גבוהה זה 60
האא, ושכחתי לציין את העובדה שהסתפרתי ביום ראשון ויצאתי וואחד קסדה
זה ממש ממש מכועררררר כולם אומרים שיצא יפה וזה, אבל לאכפת לי מה כולם חושבים....אני מכוערת מהרגיל עם זה!!! ואי אפשר להשיב את הנעשה
בקיצווור...מחר במפגש אני באה עם שק על הראש

אלאנקה

New member
שק?../images/Emo2.gif

זה לא נוח
תבואי עם כובע גרב כזה שמכסה את הראש:) ותעשי חורים לעיניים והאףP:
אם אומרים שזה יפה, זה יפה!
אולי תלמדי לאהוב את זה:)

blacknwhite

New member
אני

חם!!!
לא. למדנו. כלום. היה מבחן בביולוגיה בבוקר אבל הוא היה בדיחה, ואז איכשהו כל השיעורים חוץ מהעשרה בוטלו
לחברה שלי היה יומולדת והיה נורא נחמד
הלכתי עם חברה אחרת שלי לעשות שעווה (רק היא עשתה
) וזה היה אצל הקוסמטיקאית שלי (כי היא חיפשה אחת) וזה היה אחרי המון זמן שהיא לא עשתה אז נורא כאב לה, מסכנה. אז ישבתי לידה, החזקתי לה את היד, והשתדלתי לשעשע אותה... בסוף היא יצאה מרוצה, אז גם אני מרוצה

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif

גמאני אל למדתי כלום היוםP: ..כי השעו אותי
. שיהיה
יופי שהמבחן הלך טוב:)

למעלה