ענברי, אנחנו עוד נסגור חשבונות.
E en li shem 7 New member 28/5/07 #126 ענברי, אנחנו עוד נסגור חשבונות.../images/Emo190.gif../images/Emo123.gif
א אלאנקה New member 28/5/07 #127 ענבר, אל תפחדי ממנה-אני אגן עליך../images/Emo8.gif ובדרך כבר אסגור איתה חשבון . היום, ישבתי לי לתומי וחיכיתי לאוטובוס-והיא שוט באה וצעקה "בו"!!! אני קפצתי ונבהלתי ונפלתי על הריצפה!! ונפל לי הספר!! והשתפשפה לי היד מהגדר!!
ענבר, אל תפחדי ממנה-אני אגן עליך../images/Emo8.gif ובדרך כבר אסגור איתה חשבון . היום, ישבתי לי לתומי וחיכיתי לאוטובוס-והיא שוט באה וצעקה "בו"!!! אני קפצתי ונבהלתי ונפלתי על הריצפה!! ונפל לי הספר!! והשתפשפה לי היד מהגדר!!
E en li shem 7 New member 29/5/07 #132 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מאיפה את ממציאה את כל העלילות חסרות שווא האלה?............. OMG למישהי יש פה בעיה עם מאורעות...|שורק|*אהמאהמ*
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מאיפה את ממציאה את כל העלילות חסרות שווא האלה?............. OMG למישהי יש פה בעיה עם מאורעות...|שורק|*אהמאהמ*
א אלאנקה New member 29/5/07 #136 XDDאת הבהלת אותי!!! הדר, אמא שלי אמרה: " הבי"ס שלך עוד יצטער על זה שהם הזמינו אותך לשיחה... אני הולכת לכסח להם את הצורה!!"
XDDאת הבהלת אותי!!! הדר, אמא שלי אמרה: " הבי"ס שלך עוד יצטער על זה שהם הזמינו אותך לשיחה... אני הולכת לכסח להם את הצורה!!"
E en li shem 7 New member 29/5/07 #137 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה אמא סטלה! הלוואי לאמא שלי הייתה מגיבה ככה
L Lily SonataArctica New member 29/5/07 #139 ../images/Emo189.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo190.gif -יום שלישי יום מסיימים עם מת' לנצח!! (לפחות עד המועד ב' ) מתחילה תקופה מעצבנת של מתכונת באזרחות(3.6) מתכונת בספרות(7.3) ובגרות באזרחות(11.6)
../images/Emo189.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo190.gif -יום שלישי יום מסיימים עם מת' לנצח!! (לפחות עד המועד ב' ) מתחילה תקופה מעצבנת של מתכונת באזרחות(3.6) מתכונת בספרות(7.3) ובגרות באזרחות(11.6)
D danduuu New member 29/5/07 #140 המ מסיימים עם מת' היום. צריך לחכות עד ה-16.7 למועד ב' שיעור נהיגה נחמד ישא אחרי הבגרות יש לי תיאטרון עד 8 בערב =/
המ מסיימים עם מת' היום. צריך לחכות עד ה-16.7 למועד ב' שיעור נהיגה נחמד ישא אחרי הבגרות יש לי תיאטרון עד 8 בערב =/
T The Cat Woman New member 29/5/07 #143 מיאו אני ממש מ-מ-ש עייפה. שוב העירו אותי פועלים ערבים ב7 וחצי בבוקר עם קולות של קדיחה. היום בייב עושה את הבגרות החרא הזאת במתמטיקה וזהווווו נוכל להתראות הרבה יותר!!! הלכתי לחתום אבטלה בבוקר והיה לי ציור של בית בסוף. ממש פחדתי שיהיה לי ציור של פקיד... מחר המפגש איך אתם נוסעים? מי שנוסע ברכבת- מוזמן לכתוב לי באיזו שעה וניפגש כבר ברכבת ויהיה כיף ^^
מיאו אני ממש מ-מ-ש עייפה. שוב העירו אותי פועלים ערבים ב7 וחצי בבוקר עם קולות של קדיחה. היום בייב עושה את הבגרות החרא הזאת במתמטיקה וזהווווו נוכל להתראות הרבה יותר!!! הלכתי לחתום אבטלה בבוקר והיה לי ציור של בית בסוף. ממש פחדתי שיהיה לי ציור של פקיד... מחר המפגש איך אתם נוסעים? מי שנוסע ברכבת- מוזמן לכתוב לי באיזו שעה וניפגש כבר ברכבת ויהיה כיף ^^
D danduuu New member 29/5/07 #144 XDDDD שונאת את הפועלים האלו שאם הם ערים הם חייבים להעיר איתם את כל העולם! אני יכולה להתחרפן מזה
D dralan New member 29/5/07 #145 /tapuzforum/images/emo45.gif גם אצלנו עבדו בשבוע שעבר והזונות העירו אותי מוקדם עם קידוחים מהחצר וגם מהקומה שמעלי! }-[ |גרזן|
/tapuzforum/images/emo45.gif גם אצלנו עבדו בשבוע שעבר והזונות העירו אותי מוקדם עם קידוחים מהחצר וגם מהקומה שמעלי! }-[ |גרזן|
D dralan New member 29/5/07 #146 גם אני רציתי לשאול! בעיקרון יש לנו חופש מחר אז אני יכול להגיע מוקדם, השאלה מתי הרוב מגיעים (ואני נוסע ברכבת, רק לא מהכיון שלך /tapuzforum/images/emo122.gif)
גם אני רציתי לשאול! בעיקרון יש לנו חופש מחר אז אני יכול להגיע מוקדם, השאלה מתי הרוב מגיעים (ואני נוסע ברכבת, רק לא מהכיון שלך /tapuzforum/images/emo122.gif)
א אלאנקה New member 29/5/07 #185 אוי, גמלי בנו ליד הבית../images/Emo122.gif.. זה משגע ת'שכל>< מקווה שלא יהיה להם תקציב ותסתיים הבנייה
S Super Alonit New member 29/5/07 #148 האאאאאאאא עוד שעה מת'!!!!!1~מטורפת~ בהצלחה לכולם! מסיימים עם מת'! ומחר מפגש פורום קסומי:] עוד שעה הבגרות במת מתחילה'! האאאאא!!!!!1 ~צווחות אימה~
האאאאאאאא עוד שעה מת'!!!!!1~מטורפת~ בהצלחה לכולם! מסיימים עם מת'! ומחר מפגש פורום קסומי:] עוד שעה הבגרות במת מתחילה'! האאאאא!!!!!1 ~צווחות אימה~