יום ראשון

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עוד יום שהתבזבז לו סתם ככה..ולא עשינו כלום
יום עבודה בצופים- כמעט סיימנו את כל הכתובות לטקס אש, נשאר רק במעמד של הכתובות
שנה שלמה מאז שרחל נפטרה [ילדה מהכיתה שלי] ואפילו לא עליתי לקבר שלה היום =\
עבודה ענקית באזרחות שמה זה אינלי כוח להכין..

danduuu

New member
ממה היא נפטרה?../images/Emo7.gif יהיה זכרה ברוך../images/Emo16.gif

Liquid Dreams

New member
../images/Emo201.gif

אני לא הייתי בהלוויה של ילד של ילד מהכיתה שלי שנפטר בשנה שעברה, וגם לא הלכתי לאזכרה וכאלה, אני ממש לא מרגישה בנוח ללכת לבתי קברות, שתדעי שזה לגיטימי.

lacrimosa girl

New member
\שמש|../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום חמישי ^%&^*^*^)%%../images/Emo29.gif

איך, איך כבר יום חמישי? =00
סיימתי את המתכונת!!! לקח לי רק 40 דקות O_ם אני מקווה שחפרתי מספיק, הלכה לי היד. דווקא ידעתי די טוב XDDD
די, די!!#$$^%#&&$* נמאס לי מהכאב ראש המחורבן הזה שלא עוזב אותי כבר שנים ועכשיו הוא עוד יותר גרוע ;_____~

mary06

New member
אושר עילאי ../images/Emo9.gif

5 יחידות פרוייקט מאחורי!! אתם לא מבינים איזה כיף זה להיפתר מזה!! בגרות של 20 דקות אבל סבל של שנה שלמה! וואי והבגרות הייתה פשוט קלה! הבוחן שאל דברים בסיסיים והחלק שהיה אמור להיות עיוני עם שאלות על החומר השנתי היה שטות מוחלטת! ציפינו למשהו הרבה יותר קשה..והחלטתי לפני שבאתי לשם שאם שואלים מי רוצה להיות ראשון, אני נכנסת..וככה עשיתי ובסוף אני וידיד שלי נבחנו במקביל והשאלות ששאלו אחרינו היו קצת יותר מסובכות אז טוב שנכנסו ראשונים :) 5 יחידות!! אין יותר אלקטרוניקה!! אפשר להתעלל במכונית!! שהפתיעה לטובה, לא היו איתה שום בעיות והיא נסעה חלק (גם כשהדגמנו למנהלת שהיה מלחיץ..)
ממ אז אין רע ויום מצויין לכם

lacrimosa girl

New member
ןואיי השכבה שלי מטורפת ../images/Emo6.gif

היה לנו עכשיו קרב פסיפלורות, הכי קורע שיש
|דאובה|: -יורד לשדה הקרב- קחו את המשקפיים שלי
אני אולי לא אחזור. טה-נה-נה-נה-נאמ
אוך כואב לי הראש O_O נגמר השבוע???איך נגמר השבוע??? >< ED וגם התרגום לראיון כנראה לא יעלו היום כי אני מסיימת מוקדם =/ וסבתאלה באה לבקר. אני בטוחה שתסתדרו בלי זה

Liquid Dreams

New member
איזה יום מוזר..

לא היה שיעור אוריינות! ז"א היה, אבל היא עשתה איזה משהו שבו אנחנו צריכים לרשום דברים נחמדים על אחרים.
היא לא הרשתה לי ללכת כשסיימנו אחרי שעה, ולא היה לי מה לעשות כל השעה האחרונה~_~ אז ישבתי על הדשא הגדולD: ושמעתי נייטוויש וקראתי מארלי ואני והיה נחמד.
אימא הביאה שני כדורי שוקולד, אחד לי ואחד לאחי, ובגלל שאח שלי נשאר יום ארוך היא הרשתה לי לאכול את שניהםD::: והוא בחיים לא יידע
חברה שלי נתנה לי לשמוע שירים באמפי4 שלה כל השעה השלישית וההפסקה והיה ממש כיףD: עבר הרבה זמן מאז ששמעתי מוזיקה באיכות טובה~_~ והיא תצרוב לי דיסקD:

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo45.gif לאידע, נשאיר פתוח /tapuzforum/images/emo31.gif תחושת כבדות כזו, אין לי כוח לכלום /tapuzforum/images/emo122.gif ועוד יש ספר שלם במחשבת ללמוד... ~_~

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נגמר המגן המסריח הזה בספרות!!!!!
לא הלך כל כך טוב אבל לא אכפת לי....
המתכונת הזאת עשתה לי כאב ראש עד עכשיו...

למעלה