מיום שני שעבר אני במצב רוח חראXD יהיה טוב?
D danduuu New member 5/6/07 #118 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אני בדיכאון מאז שנולדתי XD
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אני בדיכאון מאז שנולדתי XD
L lacrimosa girl New member 6/6/07 #149 באיחור אבל ../images/Emo201.gif ו ו וכל מה שתרצה [ואני מקווה שכשתצא מזה לא תיכנס להתקף חרפון ואיבוד שפיות מזעזע כמו שקרה למישהי מאוד תמימה ומתונה כאן :X ]
באיחור אבל ../images/Emo201.gif ו ו וכל מה שתרצה [ואני מקווה שכשתצא מזה לא תיכנס להתקף חרפון ואיבוד שפיות מזעזע כמו שקרה למישהי מאוד תמימה ומתונה כאן :X ]
E en li shem 7 New member 5/6/07 #111 :\ החלטתי שהשכבה שלי סתומה לחלוטין. כל החברות הטובות שלי כנראה עוברות בית ספר. קשה לי להשיג עבודה..ואני צריכה את הכסף רבתי עם מישהי שהייתה עד עכשיו דיי קרובה אלי...זה מציק! היה לי אימון.. יש לי להשלים חומר במת' שאני במילא לא מבינה כלום+עבודה מטומטת בספרות...אעאהאה...שונאת בית ספר..שונאת את כולם..:\
:\ החלטתי שהשכבה שלי סתומה לחלוטין. כל החברות הטובות שלי כנראה עוברות בית ספר. קשה לי להשיג עבודה..ואני צריכה את הכסף רבתי עם מישהי שהייתה עד עכשיו דיי קרובה אלי...זה מציק! היה לי אימון.. יש לי להשלים חומר במת' שאני במילא לא מבינה כלום+עבודה מטומטת בספרות...אעאהאה...שונאת בית ספר..שונאת את כולם..:\
D dralan New member 5/6/07 #115 /tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif מקווה שהכול יסתדר :]
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/6/07 #120 הממ.. :החזרה היום הייתה מצחיקה. :בע!אסור לי לתכנן כלום!תמיד משתבשות לי התכניות,וגם צריך ללמוד לסוציו' ואין לי ביציות לזה..סעמק!><
הממ.. :החזרה היום הייתה מצחיקה. :בע!אסור לי לתכנן כלום!תמיד משתבשות לי התכניות,וגם צריך ללמוד לסוציו' ואין לי ביציות לזה..סעמק!><
D danduuu New member 5/6/07 #121 במה את משתתפת בסוף שנה? רק בשירה או גם במשהו אחר? וסוציו? אל תגידי לי שאתם עושים את הבגרות רק השנה!
D danduuu New member 6/6/07 #143 רציתי משחק, אבל אין לי זמן בכלל =/ יש לי מספיק טקסט לזכור בתיאטרון XD ואני גם שרה בתיאטרון אז ככה שיוצא לי להנות מהכל ואיזה שירים יש אצלכם? נורמלים? או שגם עשו לכם מילים שקשורות לביצפר או משהו כזה? ואת לא רוקדת גם? חעחעחעע סיימנו עם סוציו שנה שעברה |מצביעהעלייךוצוחקתעלייך| סתם נו
רציתי משחק, אבל אין לי זמן בכלל =/ יש לי מספיק טקסט לזכור בתיאטרון XD ואני גם שרה בתיאטרון אז ככה שיוצא לי להנות מהכל ואיזה שירים יש אצלכם? נורמלים? או שגם עשו לכם מילים שקשורות לביצפר או משהו כזה? ואת לא רוקדת גם? חעחעחעע סיימנו עם סוציו שנה שעברה |מצביעהעלייךוצוחקתעלייך| סתם נו
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/6/07 #146 חחח משחק בתיאטרון זה יותר טוב,לא?../images/Emo3.gif יש אצלנו שירים אממ..נחמדים אבל לא הכי קשורים לטקס |מגלגלת עיניים| המילים לא קשורות בליצפר בכלל לרקוד?!אני?השתגעת?!זה כמו שמדוזה תרקוד על הבמה |מקנאה בכם שסיימתם סוציו' בשנה שעברה|
חחח משחק בתיאטרון זה יותר טוב,לא?../images/Emo3.gif יש אצלנו שירים אממ..נחמדים אבל לא הכי קשורים לטקס |מגלגלת עיניים| המילים לא קשורות בליצפר בכלל לרקוד?!אני?השתגעת?!זה כמו שמדוזה תרקוד על הבמה |מקנאה בכם שסיימתם סוציו' בשנה שעברה|
G Girl In The Box New member 6/6/07 #151 המשפט של הפורום בחתימה שלך הרג אותי../images/Emo6.gif אני יכולה לשים אותו בחתימה שלי? אהה ותודה:]]
E en li shem 7 New member 6/6/07 #125 מזל טוב חומדדדד!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif בן כמה?
מזל טוב חומדדדד!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif בן כמה?
E en li shem 7 New member 6/6/07 #130 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifפאדיחה לי../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif מזל טוב the doors
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifפאדיחה לי../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif מזל טוב the doors