יום ראשון

skipp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif היום סיימתי 12 שנות לימוד...

נמ

הלכתי היום לקניון לחפש חולצה לבנה נורמלית ל"מסיבת" הסיום ולא מצאתי. החולצה וחצי שעוד איכשהו סבלתי (הכל מזעזע!!!) נראו עליי חרא. וחייבים לבן, ואני לא אוהבת לבן!$#^$&* >__< מחר הולכים לקניון מלחה לחפש... יאי. >_>
היה היום ממש חם |:
אתמול בבי"ס החלקתי וחטפתי מכה חזקה בברך ובכף היד (ניסיתי לבלום עם היד, ו..לא הלך P:) והברך גם השתפשפה מהג'ינס, אז עכשיו כואבת לי הברך ובכף היד כואב כשמשהו נוגע אז לא נורא. אבל בעע, הברך. ;; ~קוטרית~ (וכן, אני יודעת שהקטע של לחזור הביתה מבי"ס עם פצע בברך אמור להיפסק בכיתה ב'.
)
אנחנו כבר בקושי לומדים ^^ השבוע בי"ס כרגיל (חוץ מהיום, מסתבר, בשעתיים הראשונות - היה מופע מוזיקה כזה מגניב) אבל בשבוע הבא יום ראשון נשתחרר מוקדם כי בערב מסיבת סיום (בני זונות, צריכים לתת לנו להישאר בבית
) ולמחרת לא באים, ואז ביום שלישי פעילויות כלשהן ורביעי נגמרררררר ^_________________^

lacrimosa girl

New member
אל תרגישי לבד עם זה ../images/Emo3.gif

בטיול השנתי התרסקתי על אבן וממש ריסקתי לעצמי את הברך ועד היום יש לי צלקת ענקית

Kezia

New member
...

מישהי מהקיבוץ שלי רוצה להתחיל לעבוד במכבסה. בגלל שלא משלמים לה כסף ואני התחלתי רק השבוע עשויים לזרוק אותי משם לטובתה
אני אוהב את העבודה שלי ! לא מתחשק לי להתחיל לחפש משהו אחר :-\

lacrimosa girl

New member
היא גם מתאימה בדיוק לכישורים שלך ../images/Emo3.gif

אתה תמיד יכול להיות טרובדור
אני יכולה לתרום לך כובע אם תרצה
אוה, אבל תצטרך מישהי חמודה, כמו דבורה, שתעמוד לידך, כי לבד אתה סתם תפחיד אנשים
[ובבקשה תשתדל לא לעשות את זה עם פרחים ורודים בשיער
]

lacrimosa girl

New member
אוך ממש ממש ממש לא התכוונתי לפגוע .____.

אני עוד ילדה קטנה בהרבה מובנים ואחד מהם זה שאני לא יודעת מתי לסתום את הפה הגדול שלי
אני מקווה שברור לך שלא התכוונתי לאף מילה ושאני חושבת שאתה בנאדם מדהים וחכם ואתה רשאי להרביץ לי בפעם הבא שתראה אותי [ואם תצטרך להגיע לאור עציון בשביל זה זאת כבר לא בעיה שלי
] מצטערת. =/

Kezia

New member
זה בסדר, לא נעלבתי ../images/Emo24.gif

אבל אני אשמח להרביץ לך

lacrimosa girl

New member
בוא לאור עציון אם ככה!! ../images/Emo3.gif

ואוו, זה אחלה דרך לגרום לאנשים לבוא לפה

למעלה