יום ראשון

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי ../images/Emo29.gif

זה רק אני, או שהפורום ממש ממש מוצף בזמן האחרון? אני כבר לא מצליחה לעקוב .__.
היום רק התחיל ואני כבר חצי מתה מכאב ראש לא| כולם כל כך דכאוניים שכאלו =/
אני אוהבת אתכם

../images/Emo79.gif

מחר בת-מצווה לאחותי
זה על מסיבת סיום,ואני רוצה להיות שם=( |אני מבריזה מבצפר מחר ובחמישי, ואמא הסכימה בלי יותר מידי שכנוע = )

lacrimosa girl

New member
את איתי באותו חדר ואני מגיבה לך. ../images/Emo122.gif

את מסתכלת עלי ואני מגיבה לך O_ם משהו לא בסדר ביחסי האנוש שלי מסתבר
אס, למה את מבירזה?=000אני הברזתי שנה שעברה בדיוק באותם תאריכים ואת זוכרת מה קרה

הממ

הורים טסו היום
הולך להיות המון המון זמן עם אורלי השבוע מה שמזכיר לי, אני קצת נעלם לשבוע הקרוב, אם מישהו צריך אותי, בבקשה, רק דברים דחופים וחשובים למי שצריך אותי יש את הפלאפון שלי ביי ביי

^^

לא הלכתי היום לבי"ס כי פשוט אין טעם P:
ידיד קנה לי מתנת יום הולדת (טיפה מוקדמת) חולצת נייטוויש! D::: אני אקבל אותה מחר נראה לי ^^
אני הולכת היום לקנות בגדים לטקס הסיום ואני שונאת לקנות בגדים >_>

lacrimosa girl

New member
זרג.

אני ממש ממש מפגרת. מה עבר עלי כל החצי שנה האחרונה בקשר למת'?? ההורים שלי כל כך הולכים לרצוח אותי. ועכשיו אני מבריזה מעוד שעתיים. ולמה כבר ציפיתי?? לעזאזל איתי.

lacrimosa girl

New member
מה נסגר איתי היום? ><

אני לא יכולה לשם שינוי להתעלות מעל רמת הטמטום שלי? [כן, לפני שתשאלו- מגישים אותי על 81 בהיסטוריה. שיזדיינו. ובבקשה על תקראו לי בכיינית ושזה ציון מעולה והכל כי יש לי את הסיבות שלי ואין לי כוח לריב איתם. אני שונאת אותם. לעזאזל.

lacrimosa girl

New member
לא רוצה להתבכיין ><

תכלס זה הממוצע שלי, אבל ממש השקעתי בזמן האחרון וממש למדתי למבחנים והיא היתה יכולה להתחשב בזה =/ תודה

Shusho

New member
טרה לה לה

סביר להניח שהמפגש יצא ביום שאני לא יכולה
אני לא צריכה להתחיל ללמוד עד הערב/מחר
(לבגרות בהיסטוריה)
נראה לי שהיום יהיה בסדר :) קמתי בלי כאב ראש וזה כבר טוב

Liquid Dreams

New member
יום שלישי, בלהבלהבלה.

אכלתי הרגע פופקורן:0 שנים לא אכלתי פופקורן!
המורה שלי לאנגלית זלזלה בי כל השנה>__> *מעתיקה מהשיחה עם זוער* «°•LiNtU•°» אומר/ת: היה לנו שיעור אנגלית אחרון «°•LiNtU•°» אומר/ת: והיא עשתה לנו שיחה כזאת מה אנחנו חושבים על ההתקדמות וזה, «°•LiNtU•°» אומר/ת: אני לא אמרתי כלום כי אני ממש לא התקדמתי «°•LiNtU•°» אומר/ת: אז היא אחרי השיעור אמרה לי שהיא העדיפה לא להכין לי תכנית מיוחדת או משהו כזה, ולא נתנה ממש סיבה «°•LiNtU•°» אומר/ת: היא אמרה "את התחלת גבוה ונשארת גבוה, זה לא ממש משנה" «°•LiNtU•°» אומר/ת: יופי באמת, אז מה? אז אני ברמה גבוהה, למה לתקוע אותי ברמה הזאת? אפילו שזוער אומרת שזה לא אומר שהיא זלזלה בי.
התקרבתי לילדה אחת שקוראים לה הדר והיינו הרבה היום והיה ממש נחמד^^ והיא ניסתה ללמד אותי גיטרה... לא הצליח
ואז אני ומישהי אחרת ניהלנו דיון סוער נגד הדר ועוד מישהי על "מה יותר שווה- פסנתר או גיטרה" XD יותר משזה היה דבילי, זה היה משעשעXP
ואז זו שהייתי איתה באותו צד[פסנתר כמובן
] הלכנו לחדר מחול כדי לנגן בפסנתר שם, והיא ניגנה דברים כל כך יפים
ואז היא אמרה לי לנגן משהו אז ניגנתי את גודנייט של אוונסנס, והיא אמרה שזה ממש טוב יחסית לשנה ראשונה
איזה נחמד זהD: ~כמה חפרתי
~

lacrimosa girl

New member
גודנייט? הוא מאוד, אהמ, בסיסי ../images/Emo12.gif

מה עוד את יודעת לנגן של אוו? D: give unto me זה פשוט אחד המדהימים. ומ-ע-ו-ל-ה ליד שמאל, כמו שכבר המלצתי בשרשור הזה. גם אקסודוס טוב כי הוא נותן מלא טכניקה. והלו סתם מקסים. :)

Liquid Dreams

New member
את אקסודוס אני לא מצליחה!

הצלחתי רק את המלודיה:$ ונכון, גודנייט הוא בסיסי, ובגלל זה היה לי קל ללמוד אותו
אני לומדת רק מאוקטובר, די
ניסיתי לנגן כמה שירים[הלו, מיי אימורטל, אקסודוס, אוקטובר] ולא הצלחתי ממש:X אני רוצה לנגן את גיב אנטו מי
תביאי לי תווים ואני אנסהD: [לא יזיק לנסותP:]

lacrimosa girl

New member
יש באתר האיטלקי של אוו ../images/Emo3.gif

~עצלנית~ הכל זה אימון, ותנסי לנגן משמיעה את השאר :) זה יעזור, ותעברי לנגן נייטוויש זה הרבה יותר כיפי
אה בעצם את פסנתר ולא קלידים...הו וול. נייטוויש וקלידים זה פשוט כיף!!

Liquid Dreams

New member
אין לי שמיעה מוזיקלית בשיט../images/Emo122.gif

אני לא יכולה לנגן משמיעה:X בחיים לא יצא לי לראות תווים לנייטוויש...

למעלה