יום רביעי

Itay Simons

New member
את כולנו

אבל אם אח"כ באה מקלחת וארוחה טובה...באה גם שינה מדהימה!

lacrimosa girl

New member
אוכל ~אחרי~ ספורט? ../images/Emo5.gif

זה עושה לי כאלו קלקולי קיבה =/ די דוחה. ומקלחת זה עוד גורם שממריץ אותי
אז בכ"מ, נדונתי לערנות אינסופית מה?

Shusho

New member
:|

היום הזה התחיל גרוע - או יותר נכון נמשך ככה מאתמול בערב וממש לא בא לי להיות ערה בכל הרגעים הגרועים בנוספים שמחכים לי

הממ

זה שאין היום מפגשינה
סבתא העירה אותי היום ב7 וחצי בבוקר
חזרתי לישון אחרי זה והתעוררתי ב11 וחצי
חברות שלי יבואו אליי מחר ויהיה כיף
ציירתי אתמול ציור שיצא דיי מגניב

תבואי לפה ותראי!../images/Emo123.gif

סתם, אבל אין לי סורק :/ נממ... כשאמא תחזור מחו"ל אני אשאל אותה אם היא יכולה לסרוק לי בעבודה שלה.

dralan

New member
סופסוף סיימתי את המתכונות

/tapuzforum/images/emo31.gif אוף אני מ10 פה /tapuzforum/images/emo122.gif וגם אין מפגש :(

Liquid Dreams

New member
וואו.

יש לנו כבר תאריכי טיסהD::::: 9 ביוליD: אני סופרת את הימים!
קניתי את הדיסק האחרון של פינקP: דיסק מגניב^^
אני עוד מעט הולכת להכין עוגה... שזה דבר טוב. אבל אני פוחדת שלא יצא טוב... שזה רע
אני כל כךךךךך עייפה! איזה לילה מוזר היה לי... בערך בשתים עשרה נרדמתי כשהכלבה שלי שוכבת לצידי ואני מחבקת אותה וזה היה מאוד נחמדD: אחרי כמה זמן[שמסתבר שהיה פחות משעתיים] התעוררתי, נרדמתי, ואז בשתיים התעוררתי שוב ונרדמתי, ואחר כך בשעה לא ידועה התעוררתי שוב, הלכתי לשתות, חזרתי, העפתי את הכלבה מהמזרון כי היא התחילה גם ככה ליפול, וחזרתי לישון. איף><

Liquid Dreams

New member
ווואווווD:::::

היה ממש כיף להכין את העוגה! אני מוכנה להשבע שהיא תצא טוב!
לפני שהכנתי את העוגה קפצתי למורה שלי לציור כפרי שגרה בתחילת הרחוב כדי לבקר את הגורות המתוקווווווווווווותD:::::: שיש לכלבה שלה... החזקתי וליטפתי והן כל כך רכות ופוציות ואעעעע אני רוצה*____* בחיים שלי לא ראיתי גורים כל כך קטנים... בטח שלא החזקתי! הן מתוקות כמו לא יודעת מה!;[ ושתיתי מילקשייק תות והיה בכלל נחמד אצלה, והיא צילמה לי מתכון לעוגהD:

blacknwhite

New member
ועכשיו אני אענה כמו שצריך../images/Emo3.gif

הייתי בבית^^
האוס!
מוזיקה כלללל היום
אני כועסת על חברה שלי וזה כזה דפוק... אני בד"כ לא כועסת על אף אחד ולא רבה עם אף אחד וזה כזאת סיבה דפוקה וזאת חברה ממש טובה שלי שאני מאוד אוהבת אבל אני בכל זאת כועסת עליה וזה מעצבן אותי. פאק, זה כזה מטומטם:X פיכסה:X

...

מחר שבת בת מצווה לאחותי, ואנחנו עושים תפילה לנשים, והיא הולכת לקרוא, והיא קוראת מעולה-כלומר לא מזייפת,ויש לה סוגשל סופראן סוברט, שזה הופך את זה למעניין,ויפה.
הפסיכולוגית הבריזה לי, ואח"כ, כשאמא שלי דיברה איתה, היא ניסתה להגיד שאני טעיתי,וזה מעצבן, כי אני בכלל לא רוצה ללכת.
אני הולכת אליה בראשון במקום=(
עוד מעט הולכת לראות סרט עם חברים.

LadySilkworm

New member
ווהוווו!@@@#$##@!@##%$

הלך לי כ"כ טוב בהגשות של העבודות! קיבלתי המון המון מחמאות והמורה הכי ביקורתית[אבל נחמדה כמו כולם] העירה לי רק על הסלוטייפ! ווהו!!@@#@!@# והרבה תלמידים אמרו לי שהם ממש אהבו את זה, ואני לא אפרט כי זה ייצא ממש ארוך..אז קארין תתחברי P:
אני ואח שלי במעלית: "סיפרתי לחברה שלי לפני שבועיים בערך שנייטוויש באים לארץ והיא אמרה לי 'מזל טוב!!!'" ~משועשעת מעצמי~ "כן אבל את יודעת שאת לא תלכי נכון? אין סיכוי שאמא תרשה לך". :((((((((((((((((((((((((((((((((((

mary06

New member
חרופ..

מהפלא`, טוב:היום הזה הסתיים [אנחה] , רע:חרשתי רומאן וסיפורים קצרים היום..ועוד ניקיתי את הבית כי הבטחתי /: כאב ראש, דאם יו עגנון. ומחר מתכונת ופאק לא רוצה ): תכאב לי היד ולא אוכל להכין עם אחותי עוגת שוקולד ליומולדת ): סתם כאילו משהו ימנע זאת ממני..אלך לישון אז סופש נעים לכם :)

Super Alonit

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קניתי שמלה ורודה וקסומה! איזה כיף!

למעלה