יום רביעי

...

במקום אתמול הלכתי היום למלחה וקניתי בגדים לטקסיום של בי"ס. חצאית (לא האמנתי על עצמי :0) וחולצה לבנה עם נקודות שחורות בסגנון שאני לא לובשת וזה כזה מוזר. XP אבל נו, נחמד. (סיפרתי לחברה מה קניתי והיא בתגובה - "מי את ומה עשית לזוער שלי?")
מאוחר ואני עייפה ומחר בי"ס X_X (נקווה שישחררו אותנו מוקדם, אין לי כוח ל7 שעות מייגעות ;[) טיפשהטיפשהטיפשה למה אני נשארת ערה עד כ"כ מאוחר ><
מסיבת הסיום שלנו נדחתה ולא ברור לגמרי מה גורלה. ... כי ילדה מהשכבה נפטרה אתמול בבוקר. לא הכרתי אותה באופן אישי, דבר שהוא מאוד עצוב בהתחשב בעובדה שאני מכירה אותה מכיתה א'. וחבל שרק אחרי שהיא מתה אני מבינה מסיפורים שהיא הייתה ילדה חמודה וזה היה מפגר מצידי להתרחק ממנה ביסודי (היה לה שיתוק מוחין והייתי ילדה טיפשה ולא קיבלתי את זה במיוחד), ורק בדיעבד אני חושבת שחבל שלא הכרתי אותה. גאד, אפילו לא ידעתי שהיא חולה עד מתישהו השנה שהיא באה לבי"ס ומישהו אמר לי שהיא באה, ואז קלטתי שבאמת לא ראיתי אותה הרבה זמן ואז אמרו לי שהיא חולה בסרטן. מסתבר שהיא הייתה חולה מתחילת השנה שעברה. והיא הייתה בסה"כ בת 15. |: זה גורם לחשוב על כל מיני דברים.

אה, איך שכחתי

קיבלתי היום כמתנת יום הולדת מידיד חולצה ממש מגניבה של נייטוויש! (מבולגריה
עכשיו יש לי חולצת נייטוויש מישראל, מרומניה ומבולגריה)

danduuu

New member
תרגישי טוב בובה../images/Emo201.gifאם את צריכה

משהו אני פה
[מסן (למרות שנראה לי שיש לי אותך
)[email protected] ואיסיקיו-345923467, ואם את רוצה אימייל או פלאפון או כל דבר אחר תשלחי לי מסר ואני נותנת לך כל מה שאת רוצה
]
ח-ז-ר-ו-ת-! אני כ"כ עייפה שזה לא יאומן =/ ואנחנו בקושי מוכנים וההופעה מחר!!!!! אבל היה ממש מצחיק, מרוב עייפות לא הפסקנו לעשות שטויות
והזמנו סנדביץ' בר והיה ממש טעים
|אני|:צריכים לשיר את זה "ז'ווה פרווה מירזה" |מור|:[צוחקת] חשבתי אמרת מרזעתXD |אני|:מה זה מרזעת? מרשעת עם זין?
אני כ"כ עייפה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif את כזאת חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ו, אפשר להציע לך ספידים?

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום חמישי ../images/Emo29.gif

אהעעעע איך כבר סוף השבוע >< יש לי בגרות
אני כל-כך נכשלת ><
מתפוצץ לי הראש. די, איש קטן, נמאסת!!><
גל את באמת מנגנת על כל הכלים האלו? |סוגד| ואל תגידי שאין על מה
[ואם באמת יהיה לך חדר מוזיקה שכזה אז צפי להתנחלות או משהו, תשאלי את אילנה, התנחלויות זה הצד החזק שלי
]

blacknwhite

New member
אניבבית^^

אני עדיין לא אכתוב על היום (כי עברה שעה מאז שהתעוררתי
) אבל אני רוצה לחלוק עימכם דיאלוג קצר: אני: "אמא, אפשר להבריז היום מבצפר?" אמא: "למה?" אני: "סתם" אמא: "כן" אני: "טוב" ~חוזרת לישון~

Liquid Dreams

New member
למה להבריז?

גם ככה יש לך רק עוד כמה ימים.. תנצלי אותם! עוד תתגעגעי לזה.

lacrimosa girl

New member
היה לי לילה ממש הזוי. ../images/Emo3.gif

השעה: 2. אני: מתעסקת בחרוזים. אל תשאלו. פתאום רעש של SMS. |שיר|: תגידי יש לך מושג מתי הבגרות? ומצטערת אם הערתי אותך... |אני|: 2 וחצי :) ולא הערת |שיר|: חחחח כן השאלה הזאת היתה לצורכי נימוס בלבד...יש לי חומייני ענקי בחדר ונראה לי שהוא מתכנן לאכול אותי..תצילי אותי!! |אני|:~מצילה אותך~ ארג כן ביסמרק לא יוצא לי מהראש>< |שיר|: ביסמרק?זה בחומר שלנו?..ועכשיו שהצלת אותי אני יכולה לישון בשקט :) |אני|: כן באואמיות..הוא היה גאון ממש:) לילה טוב וללא-סיוטי-חומייני! |שיר|: לילה טוב! ו, אם את הולכת לישון אז אל תחלמי על ביסמר P= |אני|: yo ho ho & a bottle of rom! |חיוך מלא שיניים| |שיר|: חחחררר...פששש[נחירות אם לא הבנת D:]
4 שעות אחרי זה, השעה 6 וחצי, הפלאפון מצלצל. אני בודקת מי זה- סבתא. את סבתא לא מסננים...עניתי. |סבתא|: היי עלומה בוקר טוב הערתי אותך? |אני|: לא לא..בוקר טוב :) |סבתא|: מה שלומך? |אני|: בסדר..מה איתך? |סבתא|: הכל טוב..באיזה שעה הבגרות שלך? |אני|: 2 וחצי :) |סבתא|: אוי אז הערתי אותך? חשבתי שזה על הבוקר..רציתי לאחל לך המון המון בהצלחה ואת יודעת ואת תעשי מה שאת יכולה ואני אוהבת אותך |אני|: תודה סבתא..את בחיפה? |סבתא|: לא אני בגבעת שמואל עם סבא |אני|: אז תמסרי לו ד"ש...ביי :) |סבתא|: ביי מותק ומצטערת
אחד הלילות ההזוים
בד"כ אני סתם יושבת במיטה ובוהה בחלון

ואת לא מתה מעייפות../images/Emo12.gif

לבת דודה שלי היו נדודי שינה אז ההורים שלה לקחו אותה לדיקור סיני וזה ממש עזר לה... ניסית את זה?

lacrimosa girl

New member
לא ../images/Emo6.gif

זה כי הייתי די הרבה זמן [כמעט שנה] על מלריל ועכשיו הפסקתי וקשה לי לחזור לישון נורמלי

lacrimosa girl

New member
לא מדויק

כדור נגד דכאון, יותר קל מפרוזק ולא מסוכן במינונים גדולים. :) הוא מתפקד גם ככדור שינה.

Liquid Dreams

New member
הוי עלומה;_;

איך נפטרים מנדודי השינה;_; זה כל כך מציק]: דווקא בזמן האחרון אני ישנה הרבה, 3 שעות או 4 שעות!

למעלה